Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   10 biedri, 0 Anonīmi, 581 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• hehe
    • dzincha
    • Eraserz
    • 138
    • KebabMaster
    • formens
    • ribons
    • raiviic
    • AndrisBB
    • jacobs
  • Biedru statistika

27336
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Avro2
    Newest Member
    Avro2
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• dzincha
      Izmēri pretestību starp zemējumu rozetē un radiatoru vai ūdens krānu. 
    • 138
      Nez vai problēma būtu "izdomāt", bet pieļauju ka bez SK tādu grozījumu varbūt nepieļautu kādi citi LR tiesību akti, vai varbūt balsojumu par šiem grozījumiem zzs vai citi klauni norautu, vai vēl kaut kādi tādi tehniski šķēršļi. Un tāpat ar visu pārējo centra Marta uzskaitīto.
    • hehe
      Parasti jau pēc reāliem gadījumiem, pietiek jau arī ar izlasīšanu, ja paši nevar izdomāt ņem copy/paste. Kad jūt ka nauda jāmaksā kur varētu arī nemaksāt gan ātri izdomās likumu bez konvencijām, vai pat nebrīnītos PRET konvencijām: https://www.tvnet.lv/8353614/pieaudzis-treso-valstu-pilsonu-skaits-kas-latvija-pieteicies-vecaku-pabalstiem  
    • 138
      Te ir viss, kas jāzina par "Viss jau ir krimināllikumā":
    • 138
      Sākumlapā izlasīju šo, bez linka, un gaidīju ka tur būs par Sandru Glāzupu vai tamlīdzīgi 🥲
    • biomass979
      Bet ja es  tur aukšā pārkniebju pušu  un to  galu ielieku maisiņā ar  zemi! Un tur  kas ieiet  zemē pieslēdzu savu boileri-tas  tak  ir  droši!!?
    • 138
      Paldies par precizējumu! Nu re, tev izdodas atrast un dalīties ar precīzu info, ja vien gribi. Tāpat varētu arī par ģenderiem skolās un bērnu slimnīcā! 💁🏻‍♂️ Ok, tātad tvīts manā skrīnšotā ir neprecīzs un varbūt tendenciozs, tomēr tavs precizējums nav "nē", tas ir "jā, bet". Kāpēc ne pirms tam - nezinu, bet varbūt tāpēc, ka, ja šis ir "atsaucoties uz SK", tātad bez SK šādu labojumu veikt būtu neiespējami vai sarežģītāk?
    • 138
      Tev ir apbrīnojamas darbaspējas, ja tu spēj izsekot līdzi visam, ko saka visas progresīvās šmaras un arī tam, par ko viņas klusē! Man nav.  Katrā ziņā, pat meitenes tēvs neteica "deportēt visus dvieļus-izvarotājus", tātad laikam progresīvs pēc tavas mērauklas? Taču mani vairāk nekā, kurš ko ir teicis un par ko klusējis, interesē viena vienīga lieta, kā jau teicu - vai VP rīkojās atbilstoši savām pilnvarām, vai tomēr varēja (tikai negribēja) izdarīt vairāk?
    • Tuubijs
      Nē, tika veikts tikai knaps labojums pēc tam, kad tika saņemti ziņojumi par Prāni un viņa uzmākšanos. Viktorīnas jautājums - ko tad Progresīvie ar “Martu” nepiedāvāja veikt labojumus pirms tā visa cirka?! Bija par stulbu, lai par to aizdomātos? Nebija vajadzības? Nebija laika, jo bija jāmuhļī citas lietas kamēr ir pie siles pieslējušies?  
    • base7
      Šeit varat palasīt interviju ar vienu no spožākajām Latvijas Radio zvaigznēm https://www.lsm.lv/raksts/kultura/kulturtelpa/31.10.2025-latvijas-radio-personiba-toms-grevins-kad-nonacu-radio-bija-skaidrs-ka-neko-citu-nevelos-darit.a620411/
    • base7
      Pāris gadus atpakaļ kāds cilvēks no radio sfēras izteicās, Latvijā "ejoši" ir divi formāti, oldies un krievu gabali. Bet tagad, pēc kara sākuma, pēdējo var atmest. 
    • Jurkins
      Redziet, pēc tā gadījuma Liepājā, kā ūdeni mutē ieņēmušas klusēja visas progresīvās šmaras.  kaņešna, eto drugoje
    • biomass979
      Es negrib pie Pēter-es grib pie Miķel!
    • HIGH-Zen
      Par Claude ir dzirdētas tikai labas atsauksmes. Bet kaut ko tamlīdzīgu ar Google Gemini, X Grok, Perplexity paveikt diez vai sanāks - ne tie uzraksta pareizus importus, funkcijas ar halucinācijām, labākais ko var iegūt ir pseidokodu, kuru tāpat pašam nāksies rakstīt. MI izstrādājumi.
    • 138
      Nezinu, neesmu Zviedrijā, man vairāk rūp VP Liepājas darbinieku diezgan neinteresantās atmazkas "draudzēties nav pretlikumīgi". Klau @Mielestapa, varbūt tev ir skaidrs - viņiem bija likumisks pamats vai pat pienākums pārbaudīt tā fujaka telefonu, vai arī nē un viņi tiešām rīkojās pēc likuma burta?
    • 138
    • AndrisBB
      Reizēm Claude pat darbojas pārsteidzoši labi. Vajadzēja uztaisīt custom .mp4 muxeri priekš GStrīmera, kas atbalsta CMAF + dažādas custom ekstras (telemetrijas dati). Iedodot visu nepieciešmo info, atļaujot viņam pašam kopilēt, tad palaist video/audio ierakstīšanu, tad pieeju dažādiem mp4 analīzes rīkiem, piemēram bento4. Pa virsu dažnedažādus testa scenārijus. Īsumā pilnu rezultātu verificēšanai.   Apmēram pa 4 stundām pa nakti nonāca līdz kautkam, kas darbojas un pat izskatās ļoti labi no koda skatu punkta. Pašam ganjau aizņemtu vismaz divas nedēļas. Protams ganjau būs kautkādi bagi, bet nu neslikts sākums.  
    • Jurkins
      Un tam visam Tevis minētajam ir kriminālkodekss.  Līdzko iedod velnam mazo pirkstiņu... es neticu multikulturālismam. Variet man nepiekrist, bet tas nav iespējams. Jā, varbūt īstermiņā.    
    • Mielestapa
      Eiropas Konvencija "Par skorostreliem" sargā vīriešus (скорострел), kuri tās intīmās lietas ar meičām izdara ļoti ātri. Tā neskaitās izvarošana, bet dzimumsatiksmes negadījums.
    • DM101
      Jurkin, nu Tu kak bi esi domaajosh cilveeks. Padomaa Pirmkaart - viss ir relatiivs. Tev skjiet, ka esi ciema varenais, bet saliidzinot ar citiem - vinjiem, iespeejams, esi djosnijs [potenciaalais] migrants. Es nezinu kaa Tu, bet daudzi [''civilizeetie''] cilveeki celjo, maina dziivesvietu, veido attieciibas, precas. Attieciigi, mees gribam celjot, gribam tiesiibas dziivot, kur veelamies, bet... citiem nee? Es prasu cienjpilnu attieksmi pret sevi, bet tajaa pat laikaa esmu gatavs respekteet arii citus. Jaa, protams, tos, kas ieveero likumus, parazhas, utjpr. Te nav runa par bezizmeera migraaciju. Te ir teema - ja upurim bija uztureeshanaas atljauja [taatad - visi papiiri kaartiibaa, likumu nav paarkaapis, ir noderiigs pilsonis], tad deelj gjimenes razbora, kuraa vinjsh pa muti ir dabuujis, to atljauju nevar njemt nost. Manupraat, logjiski. Izdariija citus paarkaapumus? Protams - atljauju anuleejam, deporteejam. Par naaves draudiem - tas pats. Briidii, kad ir cieteeja statusaa - saudzeejam. Ja saak tirgot narkotikas - deporteejam bez iebildeem. Muusu pashu maasas, maasiicas meedz aizpreceeties hvz uz kurieni. Mees pret vinjaam gribam civilizeetu attieksmi? Gribam. Nee, mee pieprasaam. Bet tajaa pat laikaa, ar muusu attieksmi - maasu pieklapeeja jaunais viirs, vinjai atnjeema uztureeshanaas atljauju, izraidiija, pakaasa darbu, draugus - super. Taa? Luudzu nepaarprast - es esmu PRET visaadu grileetu pilsonju invaaziju. Un citu iipatnju ar atskjiriigaam kultuuras un sociaalaam parazhaam, mentalitaati. Tajaa pat laikaa - es esmu par elementaaru cilveeciibu un logjiku. 
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.8k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...