-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 6 biedri, 0 Anonīmi, 453 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- ju
- AndrisBB
- Jurkins
- maize
- Exiic
- Igors83
-
Biedru statistika
27336
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Avro2
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Reizēm Claude pat darbojas pārsteidzoši labi. Vajadzēja uztaisīt custom .mp4 muxeri priekš GStrīmera, kas atbalsta CMAF + dažādas custom ekstras (telemetrijas dati). Iedodot visu nepieciešmo info, atļaujot viņam pašam kopilēt, tad palaist video/audio ierakstīšanu, tad pieeju dažādiem mp4 analīzes rīkiem, piemēram bento4. Pa virsu dažnedažādus testa scenārijus. Īsumā pilnu rezultātu verificēšanai. Apmēram pa 4 stundām pa nakti nonāca līdz kautkam, kas darbojas un pat izskatās ļoti labi no koda skatu punkta. Pašam ganjau aizņemtu vismaz divas nedēļas. Protams ganjau būs kautkādi bagi, bet nu neslikts sākums. -
Un tam visam Tevis minētajam ir kriminālkodekss. Līdzko iedod velnam mazo pirkstiņu... es neticu multikulturālismam. Variet man nepiekrist, bet tas nav iespējams. Jā, varbūt īstermiņā. -
Eiropas Konvencija "Par skorostreliem" sargā vīriešus (скорострел), kuri tās intīmās lietas ar meičām izdara ļoti ātri. Tā neskaitās izvarošana, bet dzimumsatiksmes negadījums. -
Jurkin, nu Tu kak bi esi domaajosh cilveeks. Padomaa Pirmkaart - viss ir relatiivs. Tev skjiet, ka esi ciema varenais, bet saliidzinot ar citiem - vinjiem, iespeejams, esi djosnijs [potenciaalais] migrants. Es nezinu kaa Tu, bet daudzi [''civilizeetie''] cilveeki celjo, maina dziivesvietu, veido attieciibas, precas. Attieciigi, mees gribam celjot, gribam tiesiibas dziivot, kur veelamies, bet... citiem nee? Es prasu cienjpilnu attieksmi pret sevi, bet tajaa pat laikaa esmu gatavs respekteet arii citus. Jaa, protams, tos, kas ieveero likumus, parazhas, utjpr. Te nav runa par bezizmeera migraaciju. Te ir teema - ja upurim bija uztureeshanaas atljauja [taatad - visi papiiri kaartiibaa, likumu nav paarkaapis, ir noderiigs pilsonis], tad deelj gjimenes razbora, kuraa vinjsh pa muti ir dabuujis, to atljauju nevar njemt nost. Manupraat, logjiski. Izdariija citus paarkaapumus? Protams - atljauju anuleejam, deporteejam. Par naaves draudiem - tas pats. Briidii, kad ir cieteeja statusaa - saudzeejam. Ja saak tirgot narkotikas - deporteejam bez iebildeem. Muusu pashu maasas, maasiicas meedz aizpreceeties hvz uz kurieni. Mees pret vinjaam gribam civilizeetu attieksmi? Gribam. Nee, mee pieprasaam. Bet tajaa pat laikaa, ar muusu attieksmi - maasu pieklapeeja jaunais viirs, vinjai atnjeema uztureeshanaas atljauju, izraidiija, pakaasa darbu, draugus - super. Taa? Luudzu nepaarprast - es esmu PRET visaadu grileetu pilsonju invaaziju. Un citu iipatnju ar atskjiriigaam kultuuras un sociaalaam parazhaam, mentalitaati. Tajaa pat laikaa - es esmu par elementaaru cilveeciibu un logjiku.
-
Nu un ko viedā tauta saka par to neseno plaši aprunāto gadījumu Zviedrijā, kad migrantu-izvarotāju neizraidīja nakuj ar diezgan interesantām iebildēm? Vai tas gadījums ir feiks, vai krāsas sabiezinātas, vai "eto drugoje"? p.s. Lūdzu, netērējiet savu laiku analizējot manu personu😉 (tas ir bezjēdzīgi), bet tīri par faktu. -
Redz... es esmu maita . Vienmēr esmu bijis. Un būšu. Es neuzskatu būtni par vērtību tikai tāpēc, ka tai ir palaimējies piedzimt cilvēkveidīgai. (Organismā visām šūnām ir šūnutiesības nostiprinātas šūnutiesību deklarācijā... arī vēža šūnām) Tāpat es nevēlos glābt pasauli. Te viens otrs ir izteicies, ka es jau savā miestā migrantus neesmu redzējis. Jā! Un lai tā arī paliek. 😉 -
Izdomāju pārbaudīt, kā ar šo uzdevumu tiek galā FreeBasic. Kompilējama valoda tomēr. Algoritms paliek praktiski tāds pats kā Python2 kodā. Tika izmantots arī MI, lielākā daļa no kuriem nevāji halucinēja. Uzzināju, kurš ir MI un kurš ir MI izstrādājums. Rezultāts: mikroautobusi.zip -
Kur tādas negācijas Sestdienā.. ā pareizi.. nav vēl 10.00 -
-
Nē, teica, ka Tu esi l0hs. Oponents te atradies -
Hmmm, trīs? Man ir iespaids, ka SWHLV un EHRLV repertuārs pārklājas ne vairāk kā uz kādiem 20%. -
Bērns atnāca no skolas un teica "Tēti, man skolotāja stāstīja, ka dzimums ir sociāls konstrukts, to var izvēlēties, tāpēc es tagad būšu [pretējais dzimums]?" -
Izvilkt no drsas "argumentus" un prasīt, lai oponents pats atrod to avotu, nu tā ir ģeniāla metode, tikai ne pārāk pārliecinoša Vari pamācīties argumentācijas skilu no jurkina, kā viņš ar savu "bet Sudānā ir genocīds!!!" katra teikuma galā - ok, man nešķiet ka šis arguments kaut ko pierāda ikvienā diskusijā kur tiek izvilkts, bet vismaz taisnība. Nu ko tur ar sīkumiem. Izstāties no tām "nevarīgajām organizācijām" - ES, NATO, ANO! -
Tieši kādus riskus tu saskati? Tu domā, ka atbrauks 100000000 "studentu" ar sievām, sievas "izpaudīsies" ar advokātiem un nebūs dabūjamas prom? -
Jurkin, Tu mani reaali noshokeeji. Goda vaards.
-
Kad "ka" vietā lieto "kad", ta space jāliek pirms komata! Kas ar jums ira?? Piemērs: Es taču teicu ,kad tā būs! -
Nē vecīt, es par to neaplaudēju. Vairāk nekā vienkārši - neizliekos, ka tā nav. -
Nē, es par to, kad tu sludini, kad nekur nekā nestrādā nekādas tiesības un likumi un stiprākais noteiks un tam pašām trampam visam čurāt virsū un tu plaudē par to, bet tanī pašā laikā -
-
Tad ko tu īsti gribi? Kārtību vai anarhiju? Jo ar saviem 🤣🤣🤣🤣 tekstiem tu tiecies pēc absolūtās anarhijas, kur stiprākajais var kaut tavu meitu drāzt bez atbildības, bet tanī pašā laikā pēdējā postā tu vēlies absolūto likumu burtu
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.8k
-
Kopā ierakstu1.5m
-