-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 6 biedri, 1 Anonīmi, 494 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- spameris
- optimuss
- Aigarsclp
- Edis7
- e = d
- Corpsegrinder
-
Biedru statistika
27332
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Avro2
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Nesatraucies tik ļoti! Vismaz nomazgājies pie Pētera dosies, ja kas ar zemējumu, ne tā.😀 -
Kādu? Kas tur notika? Šīs lietas gan esmu palaidis garām, bet pieļauju, ka tas ir bijis kaut kas, kur konserveļi tavā burbulī ir no oda izpūtuši rozā ziloni. -
Lūk tieši šo neesmu vis palaidis garām, bet tu acīmredzot esi vai nu palaidis garām, vai arī pārēdies kaut kādus konservu melus. Mozaīkas nosaukumā "tā šņaga" T burta veidā ir jau 19 gadus, kopš tās dibināšanas: Tie jauniešiem, kuri identificējas kā nebināri alfabētseksuāļi, viņi to dara insta, tiktoka un pārējās smadzeņpuves alfabētseksuāļu ietekmeļu un visādu savu tīmekļa circlejerku ietekmē, nevis tāpēc, ka Saeima ratificēja konvenciju. Būmeris pusmūžā: Es jaunībā biju hipijs un p1su skābi jo tas bija stilīgi, kāds es biju l0hs. Milleniālis pusmūžā: Es jaunībā biju emo un griezu weenaz jo tas bija stilīgi, kāds es biju l0hs. Gen Z pusmūžā: Es jaunībā biju they/them un nogriezu pinpi jo tas bija stilīgi, kāds es biju l0hs. -
Es to pašu par tiem, kas ar putām uz lūpām ir par SK pieņemšanu. Lv jau likums nosaka, ka vardarbība jebkādā izteiksmē ir slikta un sodāma, bet SK fani piesauc sievu sišanas un galināšanas, tik nevienu reālu gadijumu no sava paziņu loka nosaukt nevar, kamēr visādas “Martas” saka, ka esam top viens sievu sitēji visā EU. Un kad kāds iebilst tai SK, tad automātiski Tu esi kremļa aģents un valsts nodevējs mangāna rūdu un Ukrainas labību arī laikam esam jau aizmirsuši, nemaz nerunājot, kā Progresīvie tika pie siles un Rinkijs par prezi -
-
Nez ņirg vai raudāt, bet, izskatās, ka te dažiem kaut kāds skurstenī rakstīts vārds ir panaceja, no kuras tiek atvasināts viss, sākot ar mācību programmām, turpinot ar bēģliem un beidzot ar dzimumiem... Kurā punktā kompenteču izgltībā ? -
biomass979 · Ierakstīts
Jasāk ar to ka 19 gadā izdomāju dzīvoklī veco kambari pārvērst par dušas telpu! Elektriskais boileris kā sildelements! Midzenis ir Valsts īpašums -Mājā ir koplietojamā duša,vanasistaba! Es tur neeju principa pēc...Ja reiz māja skaitās eiropas standarts tad dušai jabūt katrā dzivoklī! Tas tā,pa cik midzenī ir 3 F pieslēgums,eiropas slegumā - ar visu U3O uz virtuves un kambara kontaktiem + zemējums . Uzstādīju jauno boileri kā tam pienākas,atvilku atsevišķu kabeli no verandā esošas sadales,sazemēju! Un šodien papildinot ar velvienu automātu ,uzliekot ķemmi sadalē,skatos ,ka sukas,resnais ienākošais kabelis ir pieslēgts ķipa kā nākās ,bet pievēršot vairāk uzmanības ,skatos zemējuma dzīpsla pielikta pie sazemēšanas kavas,bet papētot vairāk,tās kabelis nav pievienots pie sazemēšanas kavas! A bet vadi kas ved uz dzīvokli ideāli saskrūvēti! Tur laikam nostrādājis slinkums,papētot situācīju - izskatās ka sazemējuma dzīpslai pietrūkuši 5mm.lai pieslēgtos tai sazemējuma kavai,pat pirmā skrūve bija atskrūvēta,bet nav aizsniedzies,nospļāvies ! Papētīju to sistēmu - pa visa skapīša garumu iet tāds kā plasmasas tunelis,vienā galā N ,bet otrajā galā sazemējums-papētot vēl dziļāk, ir tāds plastmasas purķis ko var piepacelt un pārbīdīt vairāk uz iekšpusi,tieši kas šinī gadījumā bija vajadzīgs! Protams bija jaatskrūvē visi sazemēšānās vadi no kavas lai var nomāli pārbīdīt! Visu saliku atpakaļ.... Sāk mocīt zinkāre,vai vispār tā būda ir sazemēta! Ir tā,vizuāli redzams ,mājai ir 4 zibens novadītāji,māja 45 m. gara!Redzama konstrukcija nāk par jumtu lejā un pieskrūvēta pie tāda plakandzeļža kas ieiet zemē,izskatās ticami,bet va dzīvokļi pieslēgti?! Nu tad beidzot jautājums ,kā var parbaudīt vai sazemējums strādā?! -
Kas tur, ko skaidrot?! Esi jau aizmirsis to haipu ar dzimumiem, dzimtēm, visu pārējo šņagu, ko triecientempā centās ieviest skolās mācību stundās? Nemaz nerunājot par veselības mācības likvidēšanu un teju tikko bērnu slimnīcā kvīru un transu hujņu? Redz, Tev bērns jau liels un pašpietiekams, skolā šitie murgi nedraudēja, man tikko pirmo klasi sāka. Attiecīgi tie suņa murgi mani skāra vistiešāk. Un es esmu gatavs likt galvu ķīlā, ja Tev atvase sāktu tagad iet skolā, tad Tu te neuzdotu tupus jautājumus, bet ar putām uz lūpām, piesaucot visu NA kliķi, taurētu, cik SK ir slikta. -
Tu paskaidro kā tavi spriedelējumi par dzimtēm iet kopā ar citātiem kurus ieliki no Konvencijas? Tur nekā tāda nav. Varbūt sajauci pantus? -
Jau cik nedēļas, ne par ziemas laiku ne par helovīnu... Diedelējuši sīkaļas ķēmu paskatā ir un būs daudz taustāmaki, kā kārtējā papīreļa viena panta intepretācija. -
Šodien visi un visur runā par SK, paliksim pie tā. Kad būs kas cits aktuāls, tad labākajās boota tradīcijās varēsim izlikties par ekspertiem un diskutēsim tepat Latvijas topikā. -
@Tuubijs pamēģini kādu citu likumu vai normatīvu izlasīt, tikpat iedziļinoties... Ir simtiem dažādu MK noteikumu un likumu, kas mūsu dzīvi un labklājību tik tiešām ietekmē, nevis kādi izdomāti pediņi. Vai aizej uz manabalss, tur mēdz būt tiešām sakarīgas inciatīvas kurām ir 2 un 3 parakstījušies cilvēki, kas varētu vienu otru vai trešo normatīvu. -
Kāpēc Tu domā, ka ir neveiksmīgi izvēlēts/iztulkots? Tak likumi.lv vien publicēts ir. Kāpēc pa šiem gadiem nav neviena kļūdas labojuma tulkojumā vai sīkāk izskaidrots kāpēc tieši šādi ir izvēlēts paragrāfs?! Kā jau teicu, tur daudz kas ir tik intresanti sarakstīts, ka apķērīgi regresīvie ar šo visu sev ir savākuši veselu dabas kļūdu vēlētāju masu, kas tad beigās ir viņu galvenais vēlētājs. Sievu sišana un pārējie palagi ir tīri uz emocijām izrauta šņaga uz ko, kā redzam, ļoti labi panesas daļa tauta. Tāpat kā uz šlesera populisma, savulaik gobzema, kaimiņa, repšes, šķēles, lembja… -
Nu un kas nav saprotams? Termins ir neveiksmīgi izvēlēts/iztulkots, bet pēc būtības te ir runa par stereotipiem un sociālās lomas/uzvedība. Ideja ir nesist tamborētājus večus un frēzētājas sievietes. Kur tur ir tās dažādās dzimtes utt? -
Ja, un kas tur ir? “c) ar terminu "sociālais dzimums" tiek saprastas sociālās lomas, uzvedība, nodarbošanās un īpašības, ko konkrēta sabiedrība uzskata par atbilstošām sievietēm un vīriešiem” “3. Dalībvalstis garantē to, ka, īstenojot šīs konvencijas noteikumus, it īpaši veicot vardarbības upuru tiesību aizsardzības pasākumus, nenotiek nekāda diskriminācija neatkarīgi no tā, vai šādas diskriminācijas pamatā ir dzimums, sociālais dzimums, rase, ādas krāsa, valoda, reliģiskā pārliecība, politiskie vai citi uzskati, nacionālā piederība, sociālā izcelsme, piederība mazākumtautībai, īpašums, izcelšanās, dzimumorientācija, dzimuma identitāte, vecums, veselības stāvoklis, invaliditāte, ģimenes stāvoklis, migranta vai bēgļa statuss vai cits statuss.” “Dalībvalstis apņemas ievērot dzimumu līdztiesības aspektu, īstenojot šīs konvencijas noteikumus un novērtējot to ietekmi, un veicināt un efektīvi īstenot sieviešu un vīriešu līdztiesības politiku un sieviešu tiesību un iespēju paplašināšanas politiku.” Un tā var turpināt un turpināt velkot ārā visus šos punktus kurus veikli izmantoja dabas kļūdas. Jau ir aizmirsies cik ātri uzreiz mums parādījās dažnedažādas dzimtes, sociālie dzimumi un pārējā šņaga?! Jebšu ķemmējot lombardus Tu kārtējo reizi esi kaut ko palaidis garām, kā to var spriest pēc Taviem postiem šeit, bootā? -
Paldies, sapratu. Lai tur to saprastu ir jābūt zinātājam.
-
Acīmredzot, jautājuma uzdevējs 💁🏻♂️ Pirmajā linkā: Savukārt otrajā: -
Kurš te ir pālī? Publicēts: 13.06.2025. Kopš 2015. gada 1. jūlija elektroniskā uzraudzība Latvijā piemērota 599 personām, no kurām 96% gadījumu šis process pabeigts veiksmīgi. https://www.tm.gov.lv/lv/jaunums/aprit-10-gadi-kops-elektroniskas-uzraudzibas-ieviesanas-latvija Un 2025.sept: Valsts policija pirmo reizi piemērojusi elektronisko uzraudzību https://tv3.lv/zinas/latvija/sabiedriba/policija-pirmo-piemero-elektronisko-uzraudzibu-50-gadigam-varmakam/
-
Par šo gan es nebūtu tik pārliecināts. -
Nu bet viņu tur nav, viņi tikai konserviem rādās.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.8k
-
Kopā ierakstu1.5m
-