Izrādās kaimiņi Lietuva parakstījuši vēl senāk, 2013. Bet nav nemaz ratificējuši un sanāk ka pasaulē viņu reitings kotējas zemāk.
https://www.apollo.lv/8352679/ruginiene-lietuvai-butu-jaratifice-stambulas-konvencija
Sūdīgi tev tie piemēri, tāpat kā izvilkt Rusiņu. Tas pālis ilgst jau 10.gadu. Saprotu, saprotu, parakstīts nav ratificēts, tikai tagad būs pa īstam, nieka divas paaudzes vajag, a bez nekad...
Stambulas konvencija "piever acis" uz sieviešu savstarpējiem dueļiem, kuros abām katrā rokā pa uzi un stāv 1m attālumā viena no otras. A noslepkavotas ta veselas divas gab.!
Es tā rakstīju? Runa bija par slepkavībām kas šeit bija kā arguments PAR Stambulas konvenciju. Slepkavības ir zināmi fakti kas ir reģistrēti un ko var analizēt, bieži vien slepkava pat nevar nosaukt iemeslu kāpēc bija jāslepkavo. 9 no 10 slepkavībām ir sadzīves konflikts, pamatā alkohola vai kā cita ietekmē.
Tad nu nolecam uz vardarbību un pēršanu. Tabula arī būs, kurā vietā esam?
Manuprāt tur ir diezgan liels bardaks sanācis, ņemot vērā to, ka NEPLP apraides atļaujā programmas nosaukums ir RADIO 9, tāpat kā viņu mājaslapā, bet Radio 9 nosaukums nav sastopams identifikācijas džinglos, ne arī RDS PS (stacijas nosaukumā).
Par programmas saturu laikam nav vērts izteikties.
Cik tu mums esi apgaismots. Pilnīgi acis žmiedzas ciet.
Redz, man pat prātā neienāca, ka vajag taču vienkārši dzērājiem to pudeli atņemt un viss būs labi!
Sekām ir cēloņi. Ja Turciju ar Latviju alkohola patēriņa tabulā apmainītu vietām, slepkavību skaits slepkavību tabulā arī apmainītos pilnīgi automātiski.
"Na*ujam Stabulas konvencija aizsargā arī tās dzērājas? Stulbie pedāļi bija pārāk mīksti, lai ierakstītu atsevišķu punktu, ka sist nedrīkst TIKAI šķīstas sievietes, kuras ieraugot daikt nosarkst un piemīlīgi ķiķina! Visas pārējās ir pašas vainīgas, ka es tev sak! Uztaisīji bērnus ar vīrieti, kurš vēlāk nodzērās līdz sievu sitēja līmenim? Pati vainīga! Visi apkārtējie tak jau sen zināja, ka tas ir lūzeris nevis vīrs! Nav ko tādam kājas plest!"
Nu tā kaut kā izklausās...
Nu kur sīkāk? Es saprotu ka tās ir tīšas slepkavības, nevis nelaimes gadījumi. Vairumā visticamāk ne vienas vien dienas KOPĪGĀ "pālī", kur Latvija tieši tāpat uzrāda 1.vietu. Ja apšaubi policijas izmeklēšanu, ko tur mainīs šī konvencija?
Vispār jau maz konvencijas noliedzēji tieši par sievu sišanām runā, bet gan, ka būs atkal pilns ar genderiem un ko tur vēl. Laikam arī to, ka imigranti varēs uzreiz latvietes sist. Tur ir īpašam amplim jābūt, lai savilktu ko tādu. Bet nu tautai patīk 😍
Jā, vainīgs, likās, ka cits grafiks, pēdējās dienās daudzi viņi cirkulē.
Slepkavību skaits tāpat būtu vēl jāsadala sīkāk.
Bet jā, reizēm slepkavības netiek korekti saskaitītas - neatrod līķi, uzskata par pašnāvību, utt.
Lai arī kāds jauns likums parādītos, kurš ļauj sodīt par kaut kādu rīcību, situācijās, kur iepriekš likumsargi tikai noplātīja rokas. Vai nav naivi gaidīt, ka tas uzreiz pirmajos gados būs redzams statistikās?
Ok, ja ar likumu atļautu nocirst roku par rīcību X, tad efekts būtu momentā. Bet nav tas gadījums...