Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   5 biedri, 0 Anonīmi, 548 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• pikox
    • biomass979
    • hehe
    • @rmands
    • 138
  • Biedru statistika

27330
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Avro2
    Newest Member
    Avro2
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• Jurkins
      Tu par sevi? Neesi ne nedegradēts, ne funkcionāls. 🤣 Lai gan īsti nesaprotu, tieši par kādu funkciju funkcionēšanu ir runa. 🤣 Konvencija dzelžaini nostiprina siļu ilgtspējību un mūžīgu piepildīšanu. Un ļauj attīstītai fantāzijai veidot aizvien jaunas siles.
    • 138
      Kas ir ticis pie siles, pateicoties konvencijai? Skalbes, par ko te daži inženieri tā bļāva, pastāvēja un barojās jau pirms tam, un kā jau iepriekš rakstīju, lai tādu barošanos ierobežotu, izstāties no konvencijas nav ne nepieciešams, ne pietiekams nosacījums.     Bet nedegradētos, funkcionālos - nē?
    • Jurkins
      Vai SK neatbalstītājiem piedēvēt putinismu un kremlismu nav feika interpretācija? Tieši dažus postus augstāk.
    • zeds
      Aye, izskatās ka mēs arī sagaidīsim savu kārtējo Trampu/Ulmani.  Cik esmu prasījis tiem kas par izstāšanos - "esmu pret kaut ko, bet pats lasījis neesmu un pateikt kas tieši tur slikti nevaru". Aunu bars.
    • hehe
      Un kā šāds razklads? Par "dzīvnieks nav manta" sākts vākt 15.10.25, par konvenciju senāk, 02.10.25.
    • Zin...
      Es so vairāk uzskatu kā normālu cilvēku protestu pret pieaugušo populistu vēlmi čakarēt cilvēkiem smadzenes izmantojot tiktokus un feikas interpretācijas.   Neviens nemainīja genderi konvencijas ietekmē, neviens laikam arī no skapja neiznāca un nesāka uz puisīšiem skatīties.
    • Jurkins
      Ja būtu jurists vai būtu nepieciešamība lasīt, tad lasītu. Savādāk sevi neapgrūtinu. Šoreiz vienkārši bija interesanti, kāpēc tiem Briseles kakustumdītājiem tik šausmīgi vajag to konvenciju. Par mūsu ālavām jau viss ir skaidrs - cūkai vietu pie siles. Čujs teica, ka sātans slēpjas detaļās. Un nē, nelasīju burts pēc burta. Skrēju pāri. Un pie 59-tā aizķēros.   Bet visumā man pofig, atcels to konvenciju vai neatcels. Bet kipišs patīk. Šādi kipiši parasti visus vilkačus izvelk saules gaismā. Veco vāravu VVF arī🤣. Putins, pļa, bikses valkā. Rīt visi, kuri uzvilks bikses, ir putinisti.
    • maize
      @Jurkins nav pirmais likumus, kuru esi mēģinājis izlasīt ?  
    • Jurkins
      Es par zemāku kārtu uzskatu degradētos alkānus, narkošas... Vēl vairāk - es viņus par cilvēkiem neuzskatu.   Vispār šis ir tipisks sniegpārsliņu paņēmiens -  a ja nu pašam. A bet pašam viss ir ok. Ja nebūs, tad mēģināsim tikt galā. Ja pretī būs pilnīgs tupums, tad būs jānoraksta... nu dzīve tāda.   Kā kur? Turpat, kur visi pārējie. Pat 80-tais ir.
    • ggg97
    • Jurkins
      Sakām konvencija, domājam  - sile 😉.   Un visi brēc par genderiem, bet, piemēram, 59., 60., 61. pantam uzmanību nepievērš. A bet tur talantīgs jurists tandēmā ar pežu no "gribu palīdzēt bēgļiem" var izvērsties pēc sirds patikas.
    • 138
      Nezinu ko stāsta ziņās, bet klātbijušie saka, ka esot bijusi pilna iela līdz Doma laukumam. Es neatceros tik plašus protestus kopš atlaistsaeimu. Vai kļūdos? Sakiet ko gribat, bet tās nav dažas čiepas ar ziliem matiem.           Visticamāk, bija, bet viņi uz aci varētu būt kāds viens vai daži procenti no kopējā šodienas protesta.
    • Tuubijs
      Ja tevi vecis dauza, tad ej prom no tā veča. Bet nē, labāk palikt un tad kā aizkautaj govij taurēt soctīklos cik viss ir slikti, veči ir varmākas, #metoo, etc. Likums nosaka, ka vardarbība ir slikta un sodāma. Un šis likums (likumdošana) tika pieņemta krietni pirms tās konvencijas. Tas, ka upuri neziņo varas iestādēm, ka viņus apbižo, ir pašu vaina nevis valsts, likuma, konvencijas nebūtības pēc. Bet tautai pohuj - galvenais ir pabļaut. No tiem 5k bļāvēju, kas šovakar bija pie Saeimas, es pieļauju, ka labi ja 1% no viņiem ir vispār to konvenciju izlasijuši. A visādi geji, lezbietes, kvīri un pārējās dabas kļūdas ar karogu gaisā aizskrien uz šādu pabļaušanu, jo konvencija ir viņu pusē. Un pats smieklīgākais ir, ka konvencijas piekritēji nespēj prātīgi pamatot to konvencijas vajadzību. Vai nu Tu piekrīti vai arī esi uzreiz nodevējs, šlesera un putina atbalstītājs 🤷‍♂️ p.s. gadijumā šodienas protestētāju vidū nebija daļa protestētāju, kas pirms tam protestēja arī par lgbt, frī palestīna, frī reindž vistām būt?! 😂
    • ggg97
      Tieši tā. Politiķi, ne jau tautsaimnieki. Laikā, kad jāpieņem budžets, esam pēdējie Baltijā, puse mūsu valsttvīru un sievu masturbē ap kaut kādu konvenciju. Acīmredzot, neko vairāk neprot.
    • Long John
      Man tik nedalec, ar ko tā konvencija, izņemot skaļo politisko kašķi, ir labāka par veco labo krimināllikumu?  Ja kāds nelabs cilvēks bruks virsū sievišķim vai bērnam, nekas viņu neglābs, ja apzinīgs policis nebūs tuvumā. Nekāda konvencija nelīdzēs. Nu tad priekš kam tas trobelis ap mazjēdzīgo konvenciju? Tikai, lai daži labi politiķi nokļūtu tuvāk silei?   
    • hehe
      Tieši tā! Tie dati ir izrauti no konteksta. Vai tiešām ar vardarbību Turcijā viss ir normā? Man čujs pat bez tabulām saka ka nē, nav. Šādām slepkavībām ir nepieciešams tas kā Turcijā trūkst, alkoholisms, nerunājot jau par sieviešu alkoholismu.
    • 138
      Nopietns jautājums, nelec gaisā: Ja tādā situācijā būtu tava māsa/māsīca/sievasmāsa/meita/mazmeita, tad arī tev otrais un trešais būtu "noteikti nē?" Un ja tas nebūtu nē, tad nākamais jautājums - kāpēc tev pret radiniecēm ir atšķirīga attieksme nekā pret svešām sievietēm? Svešās tu uzskati par zemāku kārtu?     Tūbij, jā, bet cik bieži ir tie "pieskārās kājstarpei" gadījumi? 1 pret 100 "pieskārās krūtīm"? 1 pret 1000?
    • 138
      Tas ir ļoti precīzs termins, tāpēc uzskatu par atbalstāmu aizguvumu. Lietojuma piemērs oriģinālvalodā: https://old.reddit.com/r/tjournal_refugees/comments/1bbnt3z/кто_из_зиганувшихся_артистов_писателей_публичных/ Vari piedāvāt latviskāku "ietekmelis" - "mirkļbirka" - "ļaunatūra" garā, un tikpat precīzu? "vatņiks" nav tik precīzs. Linkā pavīd arī vārds шизоимперец, tas arī labs, ērti latviskojas kā šizoimperiālists.
    • Tuubijs
    • hehe
      Kādam risinājumam bija jābūt? Kaut kas nav riktīgi ar to skaidu plati?
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.8k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...