Nevis "krievu" kā nacionalitātes, bet p*tina režīma idejas.
Ja tev viss ir tā, kā izklāstīji, nostāju atbalstu, bet būtu jauki, ja tu viņus sauktu precīzāk, par vatņikiem vai ziganutajiem (šādu terminu mēdz lietot paši režīmu neatbalstošie krievi) vai tamlīdzīgi, nevis par krieviem.
Man nav pret viņu absolūtu simpātiju, tomēr viņu un viņas paveikto vērtēju pozitīvāk un Latvijas izaugsmei labvēlīgāk nekā šl*sera un viņa pakaļskrējēju nacapu sabīdītās un iecerētās rebes, un man šķiet vai vismaz es ceru, ka līdzīgos uzskatos ir lielākā daļa latviešu.
Saeimas opozīciju sabalsoja pilsoņi.
6233 bez akumulatora, bet ejoša. Cik atceros, LMT mazcenas mobilais, attiecīgi piesiets tīklam. 1610 eņģe pagalam, nefiksējas, arī bez akumulatora. Amigo SIMka vēl iekšā. Stāvoklis abiem diezgan pabēdīgs.
Nemīz - es nelietoju...es tikai palīdzu lai man atrāk miers būtu,savādāk esmu tik pat nelaimīgs kā Dievs dievnamā!😁
Un neviens te sevi par datoriķi nekad nav iecēlis! Vakar čali atalināti sūtīju bezdēt,bet šodien jau realī graujās gar durvīm! Un sūt bezdēt jo ir otrādāki nevis es kādam parādā ,bet viena čupiņa man-tālab jau sūt dillēs!
Tēmu uzbūvēju prēkš sevis ja gadījuma savējiem sanāk šaize.... Jo redz tas yotubes ReZume video vairs nepalīdz....
Un tam krāniņam uzbūvējam eParaksts mobile - jo bija saglabāta līdzi dotā aploksne ar parolēm -karšu lasītājs man bija!
Kurus telefonus tu uzskati par veciem? Kas tur var būt savādāks (jaunājās SIM vienkārši ir 4gun 5g atbalsts), ja truba atbalsta GSM 900 vai GSM 1800 (abi cik saprotu, ka strādā). Esmu licis nokia 3310 un 6210 jaunās SIM, viss strāda.
Ja kādam rodas jautājums, kādēļ TS neizmanto google, bing, altavista, lycos vai citu meklētāju.. atbilde, lai arī MI iet lieliem soļiem uz priekšu savā attīstībā, līdz līmenim, kad tas spētu saprast TS-a pieprasījumu, tam vēl augt un augt.
Tās plastmasas budžeta datoriem sabira arī jauniem. Visbiežāk tas notika tad, ja atskrūvējās eņģes un kustējās vairāk nekā nepieciešams. Nekāda sakara ar materiāla novecošanos. Mēsls bija jau no ražošanas. Un es to ļoti labi zinu, jo garantijas laikā remontēju tos visus mēslus.
Standartapstākļos te nav nekāda zīlēšana, cenas ir publiski pieejamas, un ST arī sedz 50% no pieslēguma izmaksām.
Pieņemot ka pieslēgums ir sens, provizoriski tas maksās: 16A (jo pāriet no 1 uz 3 fāzēm)*82.92=1 326,72-50%=663,36 + pieslēgšanas maksa 93.76 un plus visam PVN.
Tas tā, provizoriski, nezinot esošā pieslēguma detaļas.
https://www.smart-id.com/lv/help/faq/konta-slegsana/mans-talrunis-ir-nozagts-vai-pazaudets-ka-man-jarikojas/
Jums jāizdzēš savs Smart-ID konts. To var izdarīt divējādi:
dodieties uz Smart-ID pašapkalpošanās portālu un izdzēsiet kontu. Portālā varat pieteikties, izmantojot eID karti. Ja jums ir vairāki aktīvi Smart-ID konti dažādās viedierīcēs, jūs varat arī pieteikties pašapkalpošanās portālā, izmantojot citu Smart-ID ierīci;
sazinieties ar Smart-ID klientu servisu zvanot +371 6766 5001 un lūdziet izdzēst kontu.