-
Jaunākie Ieraksti
-
Nemīz - es nelietoju...es tikai palīdzu lai man atrāk miers būtu,savādāk esmu tik pat nelaimīgs kā Dievs dievnamā!😁 Un neviens te sevi par datoriķi nekad nav iecēlis! Vakar čali atalināti sūtīju bezdēt,bet šodien jau realī graujās gar durvīm! -
Es ar tā līdz šodienai domāju!Tas strādā tiem kam eID karte izsniegta līdz 22gadam,čalim izsniegta pagaišo gadu! -
Kurus telefonus tu uzskati par veciem? Kas tur var būt savādāks (jaunājās SIM vienkārši ir 4gun 5g atbalsts), ja truba atbalsta GSM 900 vai GSM 1800 (abi cik saprotu, ka strādā). Esmu licis nokia 3310 un 6210 jaunās SIM, viss strāda.
-
To polšu, kuru izlaka pirms darba veikšanas... Tagad jau planē tik ļoti virs zemes, ka vairs netiek galā -
Ja kādam rodas jautājums, kādēļ TS neizmanto google, bing, altavista, lycos vai citu meklētāju.. atbilde, lai arī MI iet lieliem soļiem uz priekšu savā attīstībā, līdz līmenim, kad tas spētu saprast TS-a pieprasījumu, tam vēl augt un augt. -
Tās plastmasas budžeta datoriem sabira arī jauniem. Visbiežāk tas notika tad, ja atskrūvējās eņģes un kustējās vairāk nekā nepieciešams. Nekāda sakara ar materiāla novecošanos. Mēsls bija jau no ražošanas. Un es to ļoti labi zinu, jo garantijas laikā remontēju tos visus mēslus.
-
OP kaut kādā miestā skaitās datoriķis, pie kura visi ciemojas, kad paši netiek galā? ar savām atbildēm jūs viņam polšu nopelniet, drošvien.
-
Ja kas, man ir, laikam, nokiju auto lādētājs, kas spraužas piepīpētājā. Tur ir pārēja arī no resnāka puļķa uz tievāku. -
Standartapstākļos te nav nekāda zīlēšana, cenas ir publiski pieejamas, un ST arī sedz 50% no pieslēguma izmaksām. Pieņemot ka pieslēgums ir sens, provizoriski tas maksās: 16A (jo pāriet no 1 uz 3 fāzēm)*82.92=1 326,72-50%=663,36 + pieslēgšanas maksa 93.76 un plus visam PVN. Tas tā, provizoriski, nezinot esošā pieslēguma detaļas. -
https://www.smart-id.com/lv/help/faq/konta-slegsana/mans-talrunis-ir-nozagts-vai-pazaudets-ka-man-jarikojas/ Jums jāizdzēš savs Smart-ID konts. To var izdarīt divējādi: dodieties uz Smart-ID pašapkalpošanās portālu un izdzēsiet kontu. Portālā varat pieteikties, izmantojot eID karti. Ja jums ir vairāki aktīvi Smart-ID konti dažādās viedierīcēs, jūs varat arī pieteikties pašapkalpošanās portālā, izmantojot citu Smart-ID ierīci; sazinieties ar Smart-ID klientu servisu zvanot +371 6766 5001 un lūdziet izdzēst kontu. -
Tikai drusku dati, laikam jau kādam ļoti gribas šo augsto vietu tabulā saglabāt . -
Ja telefonam ir nfc, tad var no jauna piereģistrēt jaunu smartid kontu. pēc tam smartid portālā, neaktīvo var nodzēst.
-
Daļēji piekritīšu, ka nepareizi sākot vītni skrūvēt tur viss aiziet pa gaisu, bet tas ir pašam jāsaprot kā pareizi skrūvēt, un 80%tos vecā plastmasa parasti ir bēdīga. Vakar jaucu ~ 2000 gada LG mūzikas centru un cd daļā bija uzskrūvēts "šīlds", visi skrūvju caurumi vienkārši palidoja pa gaisu. Laptopus reti kad jaucat? Ļoti nesen bija Hp ~ 2018 gada, un eņģu vietas apakšējā daļā visas bija sabirušas. Toties pajaucu IBM PS note no 1992 gada, un plastmasa pēc nu jau 33 gadiem bija pārsteidzoši labā stāvoklī. Tākā viss ir atkarīgs no tā kāda plastmasa ir izlieta, un cik skarba un gara dzīve bijusi dzelzim.. -
Patīk tev tā vecā pulksteņzagle, ja? -
Ne par telefoniem, bet vispār par skrūvēm plastmasā - es parasti aizskrūvēšanu sāku pretēji pulksteņrādītāja virzienam, it kā skrūvējot vaļā. Kad jūtu, ka skrūves vītne pārlec, tad sāku skrūvēt pareizajā virzienā. Tas mazliet palīdz trāpīt esošajā vītnē un izvairīties no vītnes bojāšanas. -
Beee, te kautkas ir nodublējies!!! Kur tie Moderi , to dublekātu ja var palūgt novākt no skatuves,izņemot mani 😄 man tak japalīdz čalim!!! To dublējošo tēmu aizslēdzu,lai nesanāk putra! -
biomass979 · Ierakstīts
Sveiki! Čalim ir sanācis tā kā pēkšņi aizbloķējies mobīlais,ķipa pats no sevis,kneee un viss ! Netiek ne bankās un nevar vairs ieslēgt mobīlos datus+ apraidi...Karoč netiek telefonā-tik cik pienākošos zvanus var pacelt! Protams Ir variants to telefonu nohārdot,bet problēma ar Smart ID ...! Čalis ir pat nopircis jaunu budžetnieku samsungu ,tam vecam esot 5 gadi,nav ko hārdoties!!! Izrādas yotubes video kur pamācība ar eDI kartes un NFC palīdzību varēj aktivizēt no jauna ,izrādas ir 6 gadus vecs video! Tagat kam eID karte jaunāka par 22 gada, smārtam vairs neesot sadarbibas ar Lativija lv! Ko lai šādā gadījumā iesāk!Banka vietējā pilsēta nav! Laikam caur pašu smārt ID bija kas jasadar, vai kā lai noveido lai čalis tiek savā bankā? -
biomass979 · Ierakstīts
Sveiki! Čalim ir sanācis tā kā pēkšņi aozbloķējies mobīlais,ķipa pats no sevis,kneee un viss ! Netiek ne bankās un nevar vairs ieslēgt mobīlos datus+ apraidi...Karoč netiek telefonā-tik cik pienākošos zvanus var pacelt! Protams Ir vareants to telefonu nohārdot,bet problēma ar Smart ID ...! Čalis ir pat nopircis jaunu budžetnieku samsungu jo tam vecam jau 5 gadi!!! Izrādas yotubes video kur pamācība ar eDI kartes un NFC palīdzību varēj aktivizēt no jauna ,izrādas ir 6 gadus vecs video! Tagat kam eID karte jaunāka par 22 gada, smārtam vairs neesot sadarbibas ar Lativija lv! Ko lai šādā gadījumā iesāk!Banka vietējā pilsēta nav! Laikam car pašu smārt ID bija kas jasadar, vai kā lai noveido lai čalis tiek savā bankā? -
Tas ir sadalījums 2019. gadā. Pārsvarā pensionāri, ne tur kāds naturalizēsies, ne pēkšņi pāraudzināsi. Paies vēl 5 gadi un pa lielam būs tuvu nullei. Tagad (25. gadā) jau palielam tie visi ir 65+ gadi. -
Nu bet vaitad nepilsoņi ir tie kas kautko raud? Pilsoņus jau tāpat nekur neizmetīsi, tāka neko tur neizdarīsi. Viņi jau nav Krievijas pilsoņi. Ja UK pilsoņi kautko bļautu un draudētu, tas kas viņus kautkur izmestu?
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.8k
-
Kopā ierakstu1.5m
-