-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 7 biedri, 0 Anonīmi, 614 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- Mielestapa
- StaRkiJs
- spameris
- 138
- _dunduks_
- binary
- jacobs
-
Biedru statistika
27320
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Avro2
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Man personīgi netraucē, tāpat kā etanola. Bijis nebijis. Skaidrs tikai ka jo vairāk un sarežģītāki noteikumi, jo sarežģītāk tos ievērot un arī kontrolēt. Rezultāts var būt pavisam otrādi.
-
"""tradicionālo vērtību aizstāvjiem""" 💁🏻♂️ -
Bet nu galu galā kam tad tā konvencija traucē? -
-
Tad nu gan prezentācija:D Nogalināt nav viņa interesēs jau sākotnēji, viņš tikai zaudē un neko neiegūst, tomēr tas notika. Viss ko viņš dara līdz tam ir viņam par sliktu, tomēr to dara, tāda nepārvarama vara. Viss ko tur var darīt ir izolēt, vienu vai otru pusi.
-
Šie ir lombardos pa dešuku samērā bieži, bet 6300 daudziem ir atplīsuši apakšējie stūri. Es gan nesaprotu tavu fetišu uz šiem lētučiem: SE sākot ar piecsimtajiem, Siemens SL45 - jā, tos varētu saukt par retākiem. -
Neizvairies no atbildes, tu tā arī neatbildēji - kāpēc tev simpatizē teroristi un ko sliktu ir izdarījuši vīrieši, kuru sišanu atbalsti? -
Vardarbība ir jānovērš pilnveidojot likumdošanu un tiesībsargājošo iestāžu darbu un arī kompetenci. Ja izmeklētājs ir kretīns un nenodrošina pierādījumu bāzi tiesai vai tiesnesis ir empātiski progresīvais kretīns, kurš pierādījumus neņem vērā, tad nekāda Stambulas konvencija nepalīdzēs. Toč jau ir smieklīgi, ka vēl aizvien atrodas dolbajobi, kas nav spējīgi saprast vienkāršas lietas. Ko ta tu vari pateikt, tu jau televizoram nevari nopelnīt, bet te izliecies par "ingu spriņģi". Dolbajob! 🤣 Konvencija jau bija sen kā ratificēta. Un??? -
Taisnība – esmu nonācis brīdī, kad saprotu, ka vecie pogu telefoni kļuvuši par īstu kolekcionāru vērtību. Šobrīd daudzi no tiem maksā diezgan dārgi, īpaši, ja ir labā stāvoklī vai retāki modeļi. Latvijā šķiet, ka tiklīdz parādās kāds interesants vai labi saglabājies telefons, to ātri pārpērk kāds, kas pēc tam pārdod vēl dārgāk. Ir daži konkrēti bērnības modeļi, kurus jau ilgāku laiku meklēju, taču tos praktiski nav iespējams atrast vietēji – vienīgi eBay, kur cenas sākas ap 40–100 €, plus vēl sūtīšana no ārzemēm. Rezultātā viens telefons kolekcijai izmaksā vidēji ap 60 € vai vairāk, kas pagaidām ir nedaudz ārpus mana budžeta. Tāpēc nolēmu pamēģināt cilvēku atsaucību – varbūt kādam mājās ir vecs telefons, par kuru vairs nav domāts kā par preci pārdošanai, bet kuru jūs labprāt atdotu vai pārdotu simboliski, atbalstot manu ideju un šo bērnības hobiju. Man aktuālākie modeļi - Nokia 6303, Nokia 5300 xpressmusic, Nokia n76, Nokia x2 02, Nokia 6300, Sony ericsson T100, Sony Ericsson k350 Siemens a35, Siemens c35, Siemens c45, Siemens c55 un daudzi citi, kurus varu rakstīt un rakstīt, diemžēl visi šie un vēl desmitiem citi ir bijuši bērnībā, kurus nav sanācis saglabāt sev, katram ir atrasta sava unikalitāte un katrs ir mani kādā dzīves posmā priecējis, vienmēr bija jaunākās spēles un dziesmas pāris simtu eksemplāros, atmiņas kartē, vienmēr savā jaunībā no telefona esmu centies izdabūt visu potenciālu lai gūtu gandarījumu. -
Policija nevarētu ilgstoši klapēt ar ausīm kā viņi to darīja, bet tieši kādi būtu ķēdes posmi starp konvenciju un policiju, godīgi, nepateikšu, kaut kur reiz bija labs skaidrojums, tagad neatradīšu. -
Lūzer! Konvencija "strādāja" pilnā sparā, kad Rusiņu tiesnesis palaida vaļā. Konvencija strādāja pilnā sparā, kad tieslietu ministre apabalvoja minēto tiesnesi par labu darbu. Jā, gan jau upurim nebija līdzi konvencijas brošūras. Un viņa skaļā balsī nelasīja pantu pēc panta. Tev ir līdzi konvencija? Esi uzmanīgs! Lasi ātri un skaļi. Un nepārtraukti. -
Viņa izdarītajā nav nekādas loģikas, joprojām nesaprotu ko konvencija to mainītu? Tā konkrēti, kāpēc nebūtu noticis tas kas notika? Alkoholiķiem narkomāniem arī būs kāda konvencija? Aizliegumi tik nāk klāt, i ko? Dārgi, neērti, a problēmu kad atrisinās?
-
Ā, tomēr neesi viņu fans? Tad būšu kaut ko pārpratis. Visu cieņu, sen būtu tā teicis! 🤝🏻 -
🤣🤣🤣 🤣🤣🤣 Bez komentāriem. @Racer, a ja nu vēsture piedāvā lielisku iespēju tikt vaļā no visiem dolbajobiem. Jā, jā... sasapņojies🤣. -
Kurš MI šito rakstīja? Lombardos un krāmu veikalos reizēm vēl var kaut ko kolekcijas vērtu atrast, bet ar katru gadu arvien retāk. Eseskā tikai pie kosmonautiem. -
konvencija jau tur neko nelīdz. Visa jēga jau ka valstis, kuras pievienojas 'apsolās' ieviest legālus instrumentus/likumus, kas atbilst punktiem no konvencijas. Konkrēti Stambulas konvencija nenosaka nekādas sankcijas, citas konvencijas nosaka. -
Nu vot, nezinu, kā viedā Eiropas Savienība šo kalambūru atrisinās. -
Beidz dzert, priekšnieks Antonijas ielā iedos pa ausīm no kurām vate lien laukā... Tinies uz orklandi, tad nebūs jāraud par briesmīgo Briseli. Kāpēc tu atbalsti terorismu un vīriešu sišanu? -
Nav uz riņķi, tu man tā arī neesi atbildējis uz vienkāršo jautājumu - kāpēc tev tā patīk nacapi? Ja vien neesmu palaidis garām. Es pieņemtu arī atbildi "Ratniekam tik smuka frizūra!" Ne tā kā drīkst, nu bet nedaudz ērtāk. Kā ar to labi zināmo gadījumu skaidu eksperda miestā. -
Nu, apgalvojums jau bija tavs personīgais. Es Stambulas konvencijā neesmu iedziļinājies un nezinu par to. Vai tad sievas sist bez tās drīkst? Īsti nesaprotu ko praktiski konvencija tur līdz. Tāpat kā etanola aizliegums, ja paralēli to var nopirkt jebkurā veikalā. Labi, nav tīrā veidā, bet tas pieņemu ka dēļ pieprasījuma trūkuma un akcīzes ka vienkārši dārgi.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.8k
-
Kopā ierakstu1.5m
-