Lūzer! Konvencija "strādāja" pilnā sparā, kad Rusiņu tiesnesis palaida vaļā. Konvencija strādāja pilnā sparā, kad tieslietu ministre apabalvoja minēto tiesnesi par labu darbu.
Jā, gan jau upurim nebija līdzi konvencijas brošūras. Un viņa skaļā balsī nelasīja pantu pēc panta.
Tev ir līdzi konvencija? Esi uzmanīgs! Lasi ātri un skaļi. Un nepārtraukti.
Viņa izdarītajā nav nekādas loģikas, joprojām nesaprotu ko konvencija to mainītu? Tā konkrēti, kāpēc nebūtu noticis tas kas notika? Alkoholiķiem narkomāniem arī būs kāda konvencija? Aizliegumi tik nāk klāt, i ko? Dārgi, neērti, a problēmu kad atrisinās?
Kurš MI šito rakstīja?
Lombardos un krāmu veikalos reizēm vēl var kaut ko kolekcijas vērtu atrast, bet ar katru gadu arvien retāk. Eseskā tikai pie kosmonautiem.
konvencija jau tur neko nelīdz. Visa jēga jau ka valstis, kuras pievienojas 'apsolās' ieviest legālus instrumentus/likumus, kas atbilst punktiem no konvencijas. Konkrēti Stambulas konvencija nenosaka nekādas sankcijas, citas konvencijas nosaka.
Beidz dzert, priekšnieks Antonijas ielā iedos pa ausīm no kurām vate lien laukā...
Tinies uz orklandi, tad nebūs jāraud par briesmīgo Briseli.
Kāpēc tu atbalsti terorismu un vīriešu sišanu?
Nav uz riņķi, tu man tā arī neesi atbildējis uz vienkāršo jautājumu - kāpēc tev tā patīk nacapi? Ja vien neesmu palaidis garām. Es pieņemtu arī atbildi "Ratniekam tik smuka frizūra!"
Ne tā kā drīkst, nu bet nedaudz ērtāk. Kā ar to labi zināmo gadījumu skaidu eksperda miestā.
Nu, apgalvojums jau bija tavs personīgais. Es Stambulas konvencijā neesmu iedziļinājies un nezinu par to. Vai tad sievas sist bez tās drīkst? Īsti nesaprotu ko praktiski konvencija tur līdz. Tāpat kā etanola aizliegums, ja paralēli to var nopirkt jebkurā veikalā. Labi, nav tīrā veidā, bet tas pieņemu ka dēļ pieprasījuma trūkuma un akcīzes ka vienkārši dārgi.
Tu, neveiksminiek, nevari sievu nesist bez konvencijas? 🤣 Lai gan kāda tev sieva. Vienīgais variants, tu pats varētu būt kādam ruberoīdam sieva. Piektā...
Veco telefonu laikmets un atgriešanās pie bērnības hobija
Sveicināti!
Esmu jau savos trīsdesmitajos, un jāatzīst – bērnība un jaunība ir aizritējusi gana sen. Pa šo laiku pasaule ir pamatīgi mainījusies, īpaši tehnoloģiju ziņā. Tie laiki, kad pogu telefoni bija mūsu ikdiena, ir sen aiz muguras. Šodien gandrīz visiem kabatā ir līdzīgs skārienjūtīgais tālrunis – bez rakstura, bez īstas personības.
Savulaik katrs telefons bija unikāls – ar savu dizainu, skaņu, formu un pat dvēseli.
Bērnībā man pārsvarā bija Nokia, taču gadu gaitā manās rokās ir pabijuši dažādi modeļi – kopumā ap 40 telefoni. Katru reizi bija īpašs prieks iegūt citu modeli, jo katrs kaut kādā ziņā atšķīrās un piedāvāja ko jaunu.
Diemžēl apmēram pirms desmit gadiem, neapzinoties to sentimentālo vērtību un dzīves apstākļu dēļ, biju spiests lielāko daļu no šiem telefoniem pārdot vai izmest. Daudzi bija bojāti, ar saplīsušiem ekrāniem, bet daži vienkārši pazuda laika gaitā.
Tagad, pēc gadiem, esmu nonācis pie vēlmes atdzīvināt savu bērnības hobiju – atgriezties pie vecajiem telefoniem un nostalģijas, ko tie rada. Tehnoloģijas man vienmēr bijušas tuvas – savulaik esmu strādājis datorservisā un pat kādu laiku vadījis savu nelielu darbnīcu. Lai gan ar telefonu remontiem neesmu profesionāli nodarbojies, šī ideja man šķiet aizraujoša: restaurēt, salabot vai pilnveidot kādu vecu, interesantu telefonu, piešķirot tam jaunu dzīvi.
Tāpēc – ja kādam no jums mētājas vecs telefons, kas vairs nav vajadzīgs, vai arī kāds modelis, kuru gribētos nodot cilvēkam, kas to novērtēs – būšu ļoti pateicīgs par iespēju to iegādāties vai saņemt dāvinājumā.
Var būt jebkas – Nokia, Samsung, Siemens, Sony Ericsson, Motorola – gan labā, gan bojātā stāvoklī.
Gribu sākt nelielu kolekciju un atjaunot bērnības sajūtu, kad katram modelim bija sava dvēsele. Domāju, daudzi no jums saprot šo nostaļģiju un sajūtu, kas saistās ar mūsu “pogu laikiem”.
Ja ir piedāvājumi, idejas vai vienkārši vēlme parunāt par šo tēmu – droši rakstiet!
Būšu priecīgs par jebkuru atsaucību un padomu.
Klausies, Tu! 🤣 Idiot! Andris Slapiņš? Neredzi, debiloīd, ka reālajā pasaulē nekādas konvencijas nestrādā. Diemžēl, to nesaprata arī Andris Slapiņš. Viņš, acīmredzot, arī dzīvoja simulācijā, kurā reportieriem/žurnālistiem/... lodes lido apkārt.
Jeb saprata un gāja uz risku. Es esmu par otro variantu.
Tak paskaidroju jau. Ja nesaproti, ej labāk cīnies ar lombardiem un televizoriem. Nav vēlmes atbildēt uz visām glupībām kuras uzģenerē savā galvā un n reizes muļļā te pa riņķi.