Jump to content
  • Jaunākie Ieraksti

• RHS
      Piemēram, kautkāds 17.gada mu7000/mu8000 rādīs labāk par 25.gada 8000f
    • RHS
      Ik pa dažiem gadiem ražotāji uzliek augstāku ciparu. Un izdomā jaunas sērijas virs tām. Proti, pirms 12 gadiem 8000/9000 bija top. Tad iznāca qledi, kuriem cits nosaukums un tad iepriekšējo parasto 6000 jau sāka pa 7000 saukt. Vēl paiet daži gadi un jau tas 7000 pārtop par 8000, tad pa 9000.
    • Zin...
      Standarts - eee, bomari un dauņi, esmu labākais.    Šajā gadījumā gan jā, joprojām nav īsti skaidrs kas ir gribēts panākt. Full HD zieds bija vairāk nekā 10 gadus atpakaļ un tagad ir jāpērk vnk tas, kas izlec ārā no tā laika modeļiem. Nebūs tā, ka varēs izvēlēties starp "labas kvalitātes TV" pēc kleitas un pupiem.
    • Athlons
      es ar nepacietību gaidu situācijas novērtējumu no topikstartera... 
    • binary
      Nu gandrīz vai jāveic pārbūvi - jālikvidē esošā slēdža funkcionalitāti un jāliek slēdzi vadā
    • Zin...
      Ir 7000 sērijā līdz F vai H(?) modeļiem. Ar 4k ēru modeļu apzīmējumi kļuva savādāki. Un tad ir kaut kādi Ru7000 mēsli. Etaloni bija Samsung f8000 un f8500   Tas pats arī Philips. Līdz ar kaut kādu  pfl8008 bija fullHD gals   Tas pats ar Sony w905a laikam bija pēdējais uuber fullHD.   Bet tāpat. 4hd, YouTube un netflix ērā.... Tur ir jābūt īpašam fetišam  
    • 138
      Tad kuram no jums man ticēt?
    • RHS
      Tie ir jaunāki, bet lētā desa. Nav jēga no tādiem
    • Kazarms
      Nē, uz paša kupola, pretējā galā no spuldzes. Izskatās smuki, kad piedomā var normāli nospiest, bet, piemēram, sievai, kam nav pārāk lielu roku, iespiest precīzi pa vidu ar vienu roku nesanāk, jāpietur ar otru, kas atkal nav super ērti. 
    • 138
      Par smasungiem, vēl ir šitāds par 180, rakstīts UE43CU7092U bet viņš neizskatās pēc tā, kājas savādākas.     Un vēl ir UE55RU7402U par 260, tas gan laikam tā kā labs dīls?
    • 138
      Tātad UE40F6800?  Šo apskatu domāji? Ir labāks par TX-P50VT60E un KDL-40NX700? Neņemšu gan šito jebkurā gadījumā, jo negribas nekādus darījumus ar tādiem d1rsējiem.
    • AndrisBB
      Tikai ja tas ir hi-end
    • RHS
      Atradu, tas ir 13.gada f6800 Nav ne viņam 42 collas, ne 4k, kā sludinājumā izdomāts Tā jau savulaik esot bijis ļoti labs(pa fikso palasot apskatu).  cena kosmoss, bet to var nokaulēt jo samuldēts par 4k un izmēru. 40 collas jābūt
    • RHS
      Var jau uzprasīt pārdevējam, lai atsūta bildi ar uzrakstiem no aizmugures
    • kaads
      ja kas, varu arī ar kineskopu TV pārdot, ja gadījuma plazmu pārdomā ņemt.
    • 138
      Kas šitais tāds varētu būt? Sludinājumā nav modeļa, bet izskatās ne lēts. 200€
    • 138
      Neieskrienieties, es nepirkšu par 600, arī par 350 nē. Mani interesē, kas ir labākais, ko var dabūt par 100 (vēlams) - 200 (absolūtie griesti). Nu, tā plazma tak nav slikta priekš simta? Un tas NX700 (par viņu grib 90, bet gan jau var runāt)? Vai kas ap to cenu ir labāks? Zin ieteiktais 15tā gada lētā gala EX - vai tiešām?
    • ggg97
    • RHS
      Pa 600 eiro jau sanāk budžeta mini led, kas ir labāks pa jebkādu plazmu Protams, ir kādas nianses, kur plazma labāka
    • 138
      Tas NX700, saki, nu tā ne pārāk?   To plazmu arī?
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.8k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...