Neieskrienieties, es nepirkšu par 600, arī par 350 nē. Mani interesē, kas ir labākais, ko var dabūt par 100 (vēlams) - 200 (absolūtie griesti). Nu, tā plazma tak nav slikta priekš simta? Un tas NX700 (par viņu grib 90, bet gan jau var runāt)? Vai kas ap to cenu ir labāks? Zin ieteiktais 15tā gada lētā gala EX - vai tiešām?
Tas varbūt tomēr sagrabini vairāk naudas.
Pa pēdējiem 5 gadiem attīstība ekrānos ir bijusi diezgan, lai tagad jebkurš 600€ TV pārspētu 15 gadu vecu flagmani.
Ja nē, skaties uz tā laika augstajām sērijām (Samsung 7000 un 8000), Philips 8000, Sony 800 un 900 sērijām. Vēlu tik veiksmi nomedīt.
nu pag, vissenākajā pizģoš forumā ieliki un negaidīji pizģoš?
vel varēji pateikt, ka nemeklē kādu ar muguras sāpēm. tie ar C++ no šejienes uzreiz atbirtu.
Fuuu 😅, pavirši izlasot sapratu, ka slēgs pašu Discovery, un jau sabēdājos, ka izaugs paaudzes, kas nesapratīs frāzi "let's do it like they do on the Discovery Channel"
Man šķiet, ka šis pirms AWS atgadījās.
Jā, šis no neta ņem āra t, bet tā man neko neiespaido, man tur nekādas pareģošnas nav ieslēgtas, tik cik skatās tīri iekšas t.
Man aizdomas, ka man tad Home Assistant vai tik kaut ko neuzkarināja, jo tas to atrada, bet es nepieslēdzu, jo tur vajadzēja kaut kādu kodu, kas kaut kur esot uz releja. Lai gan neesmu pārliecināts, ka tas tieši tad sākās.
ASV telekanāls "HGTV" nolēmis drizumā pārtraukt savu darbību. Discovery kuram viņš pieder, taisās šo slēgt.
Latvijā šo programmu piedāvā vairāki operatori. Piemēram, Tet.
Neviens nav piedzimis gurmāns. Man pašam agrāk ar bija 40 collu fhd tv un 18.gadā pārgāju uz tajā laikā krutu 55 collu samsung qled. Cita pasaule skatoties filmas. Pieliec ārējo hdd un gremo visus failus, var izbaudīt youtube uz tāda izmēra.
350 eiro par tādām iespējām ir ļoti lēti
Tāpat pēc dažiem gadiem neies, un es arī negribu ne jebko no abonējamajiem servisiem skatīties, ne jūtūbi ar reklāmām.
Varbūt, bet man ir tālu līdz tāda līmeņa gurmānismam. Man ir fkn 480p plazma, es gribu kaut ko vairāk par to, FHD būs labi. Un tā cena ir gandrīz 2x mana vēlamā budžeta griesti.
Nesapratu, ar 😂 vēlies teikt, ka tas ir sūdīgs kritērijs?
Ok, bet es neesmu tu, un man gribas pirmkārt attēla kvalitāti un arī dizainu, izmērs sekundārs. Ko tu pieskaiti pie labiem un ko nē?
TX-P50VT60E forumos un redditos ļaudis dikti slavē. Par KDL-40NX700 es tādu sajūsmu neatrodu un negaidu atrast, viņš tomēr ir edge lit LED, bet viņam vismaz ir local dimming, atšķirībā no tevis minētā par trešdaļu jaunākā entry level KDL-43W805. Bet par Philips 55PUS8809/12 man pat diezgan vienalga cik labs viņš ir, man Philips kā brends absolūti iracionāli "nepatīk pēc krāsas", neesmu ambilight fans, un viņš ir Kuldīgā. Ja viņš būtu Rīgā vai Pierīgā un par 50, tad gan jau paņemtu, bet Kuldīgā par 200 nē.