-
Jaunākie Ieraksti
-
Cik lasīju šis no neta ņem āra temp info...iespējans ka gļuko...
-
AWS outage bija pirmdien. Netatmo cloud configs varbūt negāja?
-
Līdz tiem 200 EUR es vairāk skatītos izmēru nevis pie*īstos par attēla kvalitāti. Tos "labos" TV jau reti kad tirgo un par kaut kādu kosmosa ciparu (piemēram Samsung f8000 sēriju)
-
Varbūt labāk nopirkt kārtīgu tv uz kura var izbaudīt filmas? Redzu ssā 55 collu sony xf9005 par 350 eur. Varēsi palaist 4k blu ray ripus
-
-
-
martinno · Ierakstīts
Uz tirdziņu Samyang AF 45mm f1.8 Sony FE Manā īpašumā divus gadus, lietots samērā maz. Bez defektiem. Priekš Sony pilnkadra (FE) un APSC (E) bezspoguļa kamerām. Cena: 220€ Rīga/Dārzciems vai pakomāts. -
-
lādēšana ar vadu arī iespējama, vai tikai bezvadu lādēšana tai ir ?
-
Kā variants - kaut kāda metru vai divus metrus gara LED lenta pie sienas. Uztaisīju tādu variantu virs dīvāna, kur tiek lasītas grāmatas - tiešām palīdz pret ēnām.
-
Ja vajag kā darba , tad pat ļoti vēlams lai būtu maksimāli garena. Nu parastā galda, kur ieskrūvē lapu uz E27, dod konkrētu ēnu no rokām vai instrumentiem. Es savējo, kad ko remontēju , pagriežu pret griestiem, jai atstarojoties būtu vienmērīgi apgaismots galds. Bet ... tā tāda ''lāpīšanās'' . Laikam jānopērk kaut kas līdzīgs kā binary linkā. Nu tik vēl kas garāka.
-
Kad pirku lietotu Sony televizoru, pārdevējs dievojās, ka viens saimnieks bijis - mācītājs no Vācijas, kurš televizoru skatījies tikai stundu svētdienās - filmas pieaugušajiem pirms sprediķa!
-
Ar tiem vecajiem ir tā: ja kur vajag tipa dārza mājiņā, tad jau par to cenu var BET ir viens bet- cik stundas ir darbojies pirms tam? Piemēram manam LG 39LB650 pēc 15 t darba stundām ( nu TV pa lielam bieži strādāja kā fona , gads 2014) nobeidzās viena no tām daudzajām gaismas diodēm, kas direct apgaismo matricu. Attiecīgi nostrādāja aizsardzība un ekrāns nomirkšķina un paliek tumšs . Visādos forumos raksta ka parasti jau izbeidzoties tas LED pec 10t stundām. Laikam manējam tik ilgi, jo TV tas spožums ( lasi strāva uz gaismas diodēm) automātiski mainās no telpas apgaismojuma. Nu nestrādā visu laiku uz 100% spožumu. Diemžēl lai redzētu tās darba stundas nemaz tik viegli nevar tikt klāt. Piemēram LG vajag speciālu servisa pulti ( tiesa Aliexpress maksā nieka naudas) . Ja ar LG man ir skaidrs ( starp citu tā pults laikam der visiem LG, jo arī OLED C5 reaģēja), tad kā ar citu ražotāju lai tiktu klāt pie darba stundām? Nu otrais nezināmais- cik ir iznīkuši elektrolīta kondensatori kas elektronikā? Bet tā ... mans vecais LG saremontēts . Nomainīju tās LED lentas ( maksāja viss komplekts nieka 10 EUR) un , domāju , fazendā kalpos vēl ''simts gadu'' jo pats attēls ( matrica) izcili laba. Matrica nav LG bet viena cita ražotāja un tās izmantoja arī Sony savos TV . Laikam tāpēc ka izmērs tāds , nestandarta. Komplektā ar TV BOX uz Android sanāk izcili . Pašas ''smadzenes'' tam vecajam TV ne pārāk bet kā displejs priekš TV BOX -izcili labi tā VA matrica.
-
Papildus tēriņi, cerams, atliekas, jo kārtīgs resets, konfigurācija no nulles, izskatās, ka palīdzēja.
-
-
-
Man mājās mētājas līdzīga kā tā pirmā, bet ar iebūvētu palielināmo stiklu un ne no ikea. Stiprinājuma vieta, šķiet, identiska, kāja arī. Negribēja viņa stabili turēties uz virsmas malas, bija regulāri jāpiekārto. Pēc kaut kādiem gadiem stiprinājums salūza.
-
https://www.ikea.lv/lv/products/apgaismojums-un-vieda-maja/parvietojamas-lampas/darba-lampas-un-lampas-ar-klipsi/tertial-rakstamgalda-lampa-art-50355395 Un iekšā cik nu spilgtu spuldzi vajag. Man ir IKEA "gudrā" ar pulti, lai var pieregulēt spilgtumu un krāsu, kad strādā ar kādiem sīkumiem, var pagriezt spilgtāk un aukstāk, uz nakti samazināt spilgtumu utt. IKEA gan ir arī viena ar uzlādes staciju un GU10 spuldzi, bet tas slēdzis šaj sērijai ir tizls. Mums ir stāvlampa un visu laiku ķerās, ja nenospiež tieši pa vidu. https://www.ikea.lv/lv/products/apgaismojums-un-vieda-maja/parvietojamas-lampas/darba-lampas-un-lampas-ar-klipsi/nymane-rakstamg-lampa-ar-bezvadu-ladetaju-art-90477743
-
"The only thing better about an entry-level LCD/LED is 4K resolution, but the motion clarity is so much worse. You could say the “motion resolution” being worse negates the 4K advantage. Also edge-lit LEDs just look ugly compared to emissive displays, the contrast is awful and everything looks washed out. Contrast is amazing on the plasma and the image pops. Skip the low-end LCD junk and get the VT-60. Smart features suck anyways, external streaming options are always better."
-
Laikam katram no 3 režīmiem ("relax", "work" un "read") ir sava temperatūra. Man pašam pietiktu ar vienu režīmu, 2700K vai 3000K, neesmu auksto toņu fans. Ak jā, vēl tai lampai forši, ka var regulēt spilgtumu. Es tik nezinu, cik tur ir to "spilgtuma līmeņu". Ir mājās viena DIY lampa, kam spilgtums ar potenciometru regulējams - laba fīča.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.8k
-
Kopā ierakstu1.5m
-