-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 10 biedri, 0 Anonīmi, 204 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- Dils
- kava
- Biete
- AndrisBB
- dainis61
- kaads
- jacobs
- Zoom2
- oxygen
- Arnis2002
-
Biedru statistika
27314
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Avro2
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Un kapēc lai Eiropai resursi beigtos? Kautkā īpaši tas karš ko ietekmē? Ok, tur uz īsu brīdi bij haoss ar gāzes cenām kamēr pārorienējās. Nav jau runā ka burkāni beigsies, bet ekonomika var vairāk vai mazāk darboties. Skaidrs ka krieviem nafta vai ogles nekad nebeigsies, bet lai tās ogles izrakstu var darbojošos sistēmu.
-
Resursi var atrāk beigties Eiropā, jo eiropieši nav pieraduši slikti dzīvot. Kā bija, tā saucamās Ļeņingradas blokādes laikā. Partijas nomenklatūrai bija pārticība, zirgiem un dienesta suņiem pārtikas pietika, bet ļeņingradieši, kuri ražoja ieročus un pāri Ladogas ezeram sūtīja uz prom, mira no bada. Iemesls, Staļins lika izvest no pilsētas visus pārtikas krājumus, lai pilsētas okupēcijas gadījumā, vāciešiem uzkrautu izsalkušus civiliedzīvotājus. Ēkas bija nomīnētas. Vācieši izdomāja, ka nav vērts pilsētu ieņemt. Pēc kara izdomāja leģendu par pilsētas blokādi. Kas bija komjauniete varone Zoja Kosmodemjanska. Viņa bija diversante, kuras uzdevums ziemā bija dedzināt krievu sādzas, lai vāciešiem nebūtu, kur dzīvot. Logiski, ka krievu sādžu iedzīvotājiem arī. Ziemā, pēkšņi atrasties sievietēm, bērniem un veciem onkuļiem bez pajumtes nebija spoža perspektīva. Zoju civiliedzīvotāji noķēra un nodeva vāciešiem. Pā šo laiku krievija nav nekas mainījies. Varbūt pat palicis sliktāk. 90 gadu bandītu laiki ir izaudzinājuši jaunu civilizāciju.
-
Negaidīju TO ieraudzīt uz šāda velo Un sludinājums pat ar it kā normālu tekstu un garumzīmēm. Nu kā?? 🤦🏻♂️
-
Ja jau tēma vairāk par instrumentiem. Testējot, iegādājoties daudzas dažādas, vairāk universiālās, pincetes, cenu grupā ~4 - 40,- , beidzot atradu, manuprāt labāko. https://www.tme.eu/lv/en/details/pg-19-sa/precision-tweezers/piergiacomi/19-sa Protams, kamēr pats nepaturēsi rokā, nenovērtēsi.😉 Vēl v-ls https://semikom.lv/tweezers-for-precision-works-blade-tip-shape-flat-serrated.2360918.p
-
Meklēju jel cik dzīvu (kaut "vienas minūtes, strādā pie vada") A1281 tipa bateriju (priekš Late 2008 15" Unibody MacBook Pro). Lēti. salīdzinielvē un aļiku zinu un māku.
-
Bet, pat ņemot vērā šo, varbūt pat šī Krievijas ebreja piedāvātā metode nestu mazākus civiliedzīvotāju upurus, nekā ir nesis viss, ko Izraēla līdz šim ir darījusi un dara. Pat tagad, kad ir pamiers, ziņās ir šāda ziņa. Uz civilu busu, kas šķērso dabā nekādi neiezīmēto "demarkācijas līniju", ebreju tanks šauj bez brīdinājuma. https://www.bbc.com/news/articles/cpv1nk7dy4yo
-
Šī frāze man kaut ko atgādināja. https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B8%D1%85%D0%B0%D0%B9%D0%BB%D0%BE_%D0%9A%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D0%BE
-
-
Bija, bija, bet man, kā jau iepriekš esmu teicis, vāciešu mūzikas gaume vairāk gāja pie sirds. Tas man no 40.gadiem. Toreiz vācu zaldāti mums bērniem deva konfektes, kuru ietinamajā papīrīša iekšpusē bija lasāmi dziesmu vārdi vācu valodā.
-
Lai nebūtu liekvārdīgs. Šorīt tēloju santehniķi.😉Izlaišanas krāns tankam.
-
Un kurš saka ka es tādu pirktu? 😂 30 - 40, tā laikam būtu psiholoģiskā robeža ja pērk vienu. Ja vajag 10, nu tad nezinu vēl mazāk
-
Ah jā, tiešām 🤦🏻♂️ Nepaskrullēju uz leju, un rasējums ar 92mm man neatstāja vietu šaubām par šādām opcijām. Bet ražotāja katalogos turpat viņu lapā tādu Alpha sēriju neatradu. Būs gan vēl jāpaskatās, vai manai slēdzenei ir caurums priekš tās trešās, vidējās skrūves. Vai varbūt šiem rokturiem 72mm versijā vidējās skrūves nav, tāpat kā maniem vecajiem, kas izbeidzās un kuriem meklēju aizvietotāju; to, protams, nebūs problēma uzzināt, piezvanot sb un partneriem pirmdien. Tāpat kā piezvanīt slēdzenēmelvē un uzzināt, kādas skrūves ir šiem Bet kamēr brīvdienas un ciet, gribējās uzzināt, varbūt ir vēl kāda laba vieta, kur meklēt. Nu re, kaut ko uzzināju - vismaz to, ka nemāku skrullēt
-
Eh, man jūsu problēmas! Tad amatnieka dzīve būtu pavisam garlaicīga.😀
-
Tieši tā. Tur ir izvēles iespējas.
-
Tas konkrētais vai tad nav pieejams gan 92mm, gan 72mm versijā (tāpat kā kaudzītei citu SBP lapā esošo rokturu)?
-
Tas, bet pirmkārt jau 92mm attālums starp kliņķa un cilindra centriem. Vajag 72. Bet citādi tam rasējumam līdzīga tipa vajag, ar durvīm caurejošām skrūvēm, kas ieskrūvējas ārpuses plāksnē. 215 vietā var arī būt +- daži mm.
-
Nē, ne gluži. Es tur nekādu linku nekopēju. Pēc bildēm nopratu, ka nederīgais variants ar trim skrūvēm ir "divas augšā, viena apakšā". Tu pats liki kaut kādu linku uz SB un Partneri, kas tev tajā variantā nederēja? Tas, ka attālums starp skrūvju centriem ir 211mm, nevis 215mm? Ak, tas trešais liekais caurums vienā pusē…
-
Ok buržuj, tev šis skaistulis varbūt ir tikai vienas dienas alga, bet arī tu taču nepirktu fakin durvju rokturi par gandrīz pusaifona jeb laba garmina cenu, ne?
-
Kādus datus tev vēl vajag? Ja lielākais ienākuma avots ir nafta/gāze un tagad visu faktiski atdod karam, kur to nodedzina, tad agri vai vēlu sāksies problēmas. Kaut kādu laiku jau var izvilkt necik ne investējot/infrastruktūra, attīstība utt, bet ne mūžīgi. Ja līdz šim varēja iztikt ar simtiem miljardu kas iekrājumos un bezgalīgi daudz tehnikas krājumos, tad tagad abi tie sāk iet uz beigām. Tak jau kara sākuma prognozēja ka resursu pietiks gadiem 5, pēctam jau sāksies problēmas. Ja arī karš nebeigsies, tad tā intensitāte samazināsies. Būs tāda "lēnā karošana"
-
Neder. Burtiski. Ambiciozajai Diānai (Tev linku kopēšana arī laikam caur to pašu vietu ), pirmkārt, skrūvju attālumi nav norādīti, otrkārt, skrūves ir trīs un treškārt, ok, šo es nebiju pirmīt definējis, bet šī ir kaut kāda šaurā plāksne, vajag kādus 50mm vai vairāk, šitie šaurie ir kaut kādiem tērauda vārtiņiem vai varbūt pakešu durvīm, nevis koka ārdurvīm. Un tas trešais, vārtu salonā, tas arī ir un bez norādīta skrūvju attāluma.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.8k
-
Kopā ierakstu1.5m
-