-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 3 biedri, 0 Anonīmi, 256 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- 138
- Raido
- raiviic
-
Biedru statistika
27313
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Avro2
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Tas, bet pirmkārt jau 92mm attālums starp kliņķa un cilindra centriem. Vajag 72. Bet citādi tam rasējumam līdzīga tipa vajag, ar durvīm caurejošām skrūvēm, kas ieskrūvējas ārpuses plāksnē. 215 vietā var arī būt +- daži mm.
-
Nē, ne gluži. Es tur nekādu linku nekopēju. Pēc bildēm nopratu, ka nederīgais variants ar trim skrūvēm ir "divas augšā, viena apakšā". Tu pats liki kaut kādu linku uz SB un Partneri, kas tev tajā variantā nederēja? Tas, ka attālums starp skrūvju centriem ir 211mm, nevis 215mm? Ak, tas trešais liekais caurums vienā pusē…
-
Ok buržuj, tev šis skaistulis varbūt ir tikai vienas dienas alga, bet arī tu taču nepirktu fakin durvju rokturi par gandrīz pusaifona jeb laba garmina cenu, ne?
-
Kādus datus tev vēl vajag? Ja lielākais ienākuma avots ir nafta/gāze un tagad visu faktiski atdod karam, kur to nodedzina, tad agri vai vēlu sāksies problēmas. Kaut kādu laiku jau var izvilkt necik ne investējot/infrastruktūra, attīstība utt, bet ne mūžīgi. Ja līdz šim varēja iztikt ar simtiem miljardu kas iekrājumos un bezgalīgi daudz tehnikas krājumos, tad tagad abi tie sāk iet uz beigām. Tak jau kara sākuma prognozēja ka resursu pietiks gadiem 5, pēctam jau sāksies problēmas. Ja arī karš nebeigsies, tad tā intensitāte samazināsies. Būs tāda "lēnā karošana"
-
Neder. Burtiski. Ambiciozajai Diānai (Tev linku kopēšana arī laikam caur to pašu vietu ), pirmkārt, skrūvju attālumi nav norādīti, otrkārt, skrūves ir trīs un treškārt, ok, šo es nebiju pirmīt definējis, bet šī ir kaut kāda šaurā plāksne, vajag kādus 50mm vai vairāk, šitie šaurie ir kaut kādiem tērauda vārtiņiem vai varbūt pakešu durvīm, nevis koka ārdurvīm. Un tas trešais, vārtu salonā, tas arī ir un bez norādīta skrūvju attāluma.
-
Paklausījos pāris ekonomistus - prognoze mana , ne viņu . Kā pateikt pāris vārdos - bez deficīta un degvielas arī pārējās sfērās - banku sektors ; monetārās masa pieaugums ; lauksaimniecības kritums ; nekustamā īpašuma burbuļa izplešanās ; dzelzceļa pārvadājumi ; tēraudrūpniecība ; ogles - pilnīgs švak ; autorūpniecība ; 4 vai 3 dienu darba nedēļa ; u.c. ir nopietnas problēmas , tās ir saistītas un iziet viena no otras un ekonomika savērpjas aizcien ciešāk un ciešāk līdz kaut kādā punktā plīst .
-
Ieraudzīs cenu un apkakāsies 😂
-
https://www.sbunpartneri.lv/lv/durvim/drosibas-uzlikas/drosibas-uzlika-art-deco-8615-686-za#visma_krasa_m=2635&visma_ro_ass_m=905&visma_att_pz_m=915 Šitais neder? Vienīgi neesot uz vietas, "Plānotais piegādes laiks: 6 nedēļas". Protams, nav jau Depo cenas, bet nu ja reiz neapmierina "depiņa meklēšana", tad jāver vien maku vaļā. Cits variants - https://www.vartusalons.lv/produkcija/vartinu-rokturi/2085, bet laikam googlē arī meklēšana caur to pašu vietu. Depo, starp citu, "diana ambition 72mm".
-
Uz kādiem datiem tu balsti šo prognozi? Jā, esmu dzirdējis par degvielas pieejamību un par budžeta deficītu, bet tās tikai tādas detaļas lielākā bildē, kuru neredzu un tu varbūt redzi labāk. Bet varbūt arī tā bilde nav tik slikta, kā tev gribētos?
-
Kungi, varbūt varat ieteikt slēdzeņu veikalu, kurš ir man paslīdējis garām? Vajag rokturus ārdurvīm ar kliņķi vienā un puļķi otrā pusē. Kaut ko līdzīgu šim, tikai ar attālumu starp centriem 72, nevis 92mm, un ar divām skrūvēm nevis trim, un 215mm attālumu starp šo skrūvju centriem: https://www.sbunpartneri.lv/lv/durvim/drosibas-uzlikas/dro-bas-rokturi-alpha-es1-k7-mb00008915# Neko ar 72mm es sb un partneros neredzu. Te ir 72mm, bet skrūves nav pareizās: https://sledzenes.lv/rokturis-nobs-ar-uzliku-cilindram-72mm-bronza-1 Un te ir 72mm, bet velnsviņzin kādas skrūves: https://sledzenes.lv/rokturis-nobs-ar-uzliku-cilindram-72mm-sudrabs Būvniecības lielveikalos, hmmm maz ticams bet varbūt arī kaut kas ir, taču depiņa un būvniecības abc lapās meklēšana ir caur drsu, kuršiem ir labāk, bet tur neatradās vispār nekas tamlīdzīgs.
-
-
-
Tas varētu būt no sērijas - meli , lieli meli , statistika , Krievijas statistika .
-
Mēles gan melš, ka pašlaik esot situācija, kad doties uz esvēO gribētāju skaits dienā esot kļuvis mazāks par kompleksā mēslojuma donoriem. Dzīvosim, redzēsim.
-
-
Galvenais , lai ir TV ar iecienītākajiem kanāliem .
-
-
Diemžēl viņiem tur viens "psiholoģiskais triks" aiz otra. Redz, ja radījums laimīgs un apmierināts dzīvo zem metrīgas sūdu kārtas, viņam samērā pofig, ja tā sūdu kārta pieaug vairākas reizes.
-
Būs , ja nebija kaut kāds psiholoģisks triks . Ja vēl uztaisīs blackout Masakavai ar vai bez viņiem , tur varētu sanākt kaut kāds lūzuma punkts . P.S. Ļubarski neskatos - pārāk viņam viss no sērijas "viss ir slikti" Nav tur tik labi viņiem . Es arī noprecizēšu savu prognozi - pēc gada Krievijā paika būs uz kartiņām , karotgribēšānu gan tas nesamazinās . Baidens - deva , bet baidījās . Tramps - pārdod , bet laikam nebaidās .
-
Skaidrs, ka var..ja galīgā tūtā, paliek krājumos vecā godmaņa krāsniņa ko atvedu no laukiem un tapēc man sistēmā ir divi katli..komfortam granulas ar plum vadību app tel. Utt un vecais atmos kurā var visu dedzināt 🤪 Jāpadomā vēl tik par elektrību Paldies par pieredzes info
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.8k
-
Kopā ierakstu1.5m
-