Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   21 biedri, 0 Anonīmi, 380 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• AndrisBB
    • _dunduks_
    • TOoMoOT
    • Igors83
    • martinno
    • versatile
    • kaut_kaads
    • latscrap
    • uldise
    • dainis61
    • princ_fm
    • Racer
    • ggg97
    • Dexs
    • Ermis
    • binary
    • lexxx
    • Aigars
    • kaads
    • Freezum
    • Athlons
  • Biedru statistika

27312
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Avro2
    Newest Member
    Avro2
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• _dunduks_
      Pieslēgt kaut vai 3F 32A. Tie, salīdzinot ar gudrajām rozetēm, vispār nesilst.
    • hehe
      Jā, ja laba raža un gribas pārdot kartupeļus dārgāk paralēli ir jāizplata kartupeļu puve kas daļu tās iznīcina, cerībā ka puve strādā tikai uz tiem tur, viņiem...
    • kaut_kaads
      Piekrītu par boileriem, gudrajām rozetēm, un ilgu laika periodu. Pašam bija nogājis "sonoff pow`s", kādus 3 gadus, it kā 16A, bet termināļi bija atsperveidīgie, un tagad mainot ūdens pievadu, kas bija sācis pilēt, pie reizes apskatīju sonofu, nu bedīgs, pakusis korpuss, pagrozot pašu devaisu zuda kontakts, jo daudzas savienojuma vietas bija karstumā palikušas diezgan tumšas.  Beigās samainiju savienojumus pie boilera, un pārnesu sonofu uz sadali, salodēju klāt izvadus, un domāju, ka uz pāris gadiem tagad būs ok.  Par kontaktoru piekrītu, paķers visu jaudas pieslēgšanu/atslēgšanu uz sevi, bet tagad skatos uz vietas pašam rezervē stāv "pow elite" ar skrūvējamiem termināļiem un 20A, domāju, ka ar tādu var brīvi arī iztikt bez kontaktora. 
    • versatile
      @_dunduks_ ko dod tas kontaktors?
    • _dunduks_
      Es jau 2 gudrās rozetes uz boilera esmu nodedzinājis. Tagad ir gurā rozete + kontaktors. https://www.aliexpress.com/item/32790895203.html
    • Racer
      Nezinu, parastā kaut kāda Nous rozete ar wifi un boileri līdz 2,3kW gadus 3 strādā bez problēmām, bet jā - arī esmu redzējis netā sliktus rezultātus ilgtermiņā.
    • versatile
      Es kaut kad sen skatījos dažādu šo rozešu teardownus, un tur sausais atlikums bija, ka galīgi ne visas paredzētas tādām lielām slodzēm ilgstoši.
    • maize
      Ja grib vairāk brīvības, var pamēģināt Shelly ierīces. Ir gan rozetes, gan mazāki kontrolieri, dažādas integrācija ar HA vai ko citu, vai lokāls skripts, var pievienot viņu mākonim, var visu darīt pa savam. Uzliku boilerim kopumā viss strādā, problēmas ko novēroju: 1. 1x pēc firmware update nokārās, sapratu pēc dienas, kad bija auksts ūdens, šo laikam var novērst tikai ar papildus  monitoringu (iekārtai vai temperatūrai) 2. ne līdz galam izprasti lietotāju(savi) paradumi, jo lielāka un haotiskā ģimene un mazāks boileris jo lielāka diskomfortu tas var radīt  Jāsaprot, cik stundas nepieciešamas, lai kompensētu ikdienas siltumzudumus + patēriņu. Ja piemēram, vienam vakarā bijusi ilgā duša vai vanna, bet kādam vajag no rīta noskaloties un sildīšana uzlikta tikai lētākajā intervālā, kurš bija vakar pa dienu un būs nākamajā dienā pa dienu, tad rīta duša būs ledaina.   Kas nesaistīti, ļoti labi var redzēt boilera siltumzudumus neesot mājās.    Interese par akumulatoriem tikai pieaugs, bet neaizmirstam par iekārtu cenu un zudumiem.
    • raiviic
      Man arī radās aizdomas par "jauno lējumu", jo protams instalēju to. Šodien paeksperimentēšu, jo brīvs laiks.
    • ju
      Nu iOS Safari konekcija bija ļoti aizdomīga, pie tam tas notika naktī, kad gulēju
    • hehe
      Nez kā tur tālāk norēķinās, ja skatās šī vakara biržu tad vienas stundas robežās noapaļojot ir gan cena 0.30, gan 0.60. Sanāk vienam elektrības ražotājam par 0.30 vērtu preci 0.45, bet citam par 0.60 arī 0.45. Starpība 300€/MWh. Trīs simti! Barigam kas spētu uzglabāt elektrību uz pus h pērkot un pārdodot 150€.
    • binary
      Kaut kādi proxy vai "data saver" netiek lietoti? Šķiet, kaut kas līdzīgs ir manīts, kad Chrome uz androīda bija ieslēgts "data saving" režīms.
    • Racer
      Intereses pēc vasarā paņēmu paspēlēties gudro wifi rozeti ar biržas cenām iekšā. Tīri noderīgi vasaras mājā ar elektrisko boileri. Diezgan daudz variācijas var izvēlēties un pielāgot. https://stockenergy.eu/
    • Racer
      Jēgas nav, tas vairāk tāds radioamatierisms - izklaide.
    • versatile
      ir gadījies līdzīgi.  Lieto MS authentificator.
    • kaads
      ja nu vienīgais blakus liek, a ne vienu aiz otra, ka bildē.  
    • ju
      Pirmā reize. MS konts šorīt paziņoja, ka esot bijuši sign in no Dienvidāfrikas un ASV. It kā nekas nav sadarīts slikts tur, vismaz neko nemanu, paroli arī nebija nomainījuši. Mainīju paroles, arī visādiem saistītiem kontiem. Tagad domāju, kas tas īsti bija.   Vispār pirmā doma, kad saņēmu e-pastu, bija, ka tas tāpēc, ka pēdējās dienās onedrive aktīvi kopēju bilžu arhīvu, bet nē, kaut kas "interesantāks" izrādās.
    • hehe
      Man ir gan par 15min, gan 1h. Un man izskatās ka tur vienkārši sadalīts ar 4, jo apaļā stundā ir 4 vienādi skaitļi.
    • ju
      Patēriņa dati ir pa stundai aplikācijā. Jāpazvana kādam bijušajam kolēģima, jāpajautā, kas tur un kā tur viņu pusē. 
    • binary
      Var būt ar trīšiem pie griestiem jākarina?
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.8k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...