Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   18 biedri, 0 Anonīmi, 415 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• ggg97
    • Igors83
    • dkk
    • pauls
    • TOoMoOT
    • kaads
    • maize
    • Ermis
    • martinno
    • e = d
    • Racer
    • hero
    • DM101
    • Lin
    • krabis
    • binary
    • raiviic
    • Dexs
  • Biedru statistika

27312
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Avro2
    Newest Member
    Avro2
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• hehe
      Nez kā tur tālāk norēķinās, ja skatās šī vakara biržu tad vienas stundas robežās noapaļojot ir gan cena 0.30, gan 0.60. Sanāk vienam elektrības ražotājam par 0.30 vērtu preci 0.45, bet citam par 0.60 arī 0.45. Starpība 300€/MWh. Trīs simti! Barigam kas spētu uzglabāt elektrību uz pus h pērkot un pārdodot 150€.
    • binary
      Kaut kādi proxy vai "data saver" netiek lietoti? Šķiet, kaut kas līdzīgs ir manīts, kad Chrome uz androīda bija ieslēgts "data saving" režīms.
    • Racer
      Intereses pēc vasarā paņēmu paspēlēties gudro wifi rozeti ar biržas cenām iekšā. Tīri noderīgi vasaras mājā ar elektrisko boileri. Diezgan daudz variācijas var izvēlēties un pielāgot. https://stockenergy.eu/
    • Racer
      Jēgas nav, tas vairāk tāds radioamatierisms - izklaide.
    • versatile
      ir gadījies līdzīgi.  Lieto MS authentificator.
    • kaads
      ja nu vienīgais blakus liek, a ne vienu aiz otra, ka bildē.  
    • ju
      Pirmā reize. MS konts šorīt paziņoja, ka esot bijuši sign in no Dienvidāfrikas un ASV. It kā nekas nav sadarīts slikts tur, vismaz neko nemanu, paroli arī nebija nomainījuši. Mainīju paroles, arī visādiem saistītiem kontiem. Tagad domāju, kas tas īsti bija.   Vispār pirmā doma, kad saņēmu e-pastu, bija, ka tas tāpēc, ka pēdējās dienās onedrive aktīvi kopēju bilžu arhīvu, bet nē, kaut kas "interesantāks" izrādās.
    • hehe
      Man ir gan par 15min, gan 1h. Un man izskatās ka tur vienkārši sadalīts ar 4, jo apaļā stundā ir 4 vienādi skaitļi.
    • ju
      Patēriņa dati ir pa stundai aplikācijā. Jāpazvana kādam bijušajam kolēģima, jāpajautā, kas tur un kā tur viņu pusē. 
    • binary
      Var būt ar trīšiem pie griestiem jākarina?
    • hehe
      Un kā ir pa faktu ja salīdzina ar 1h? Piemēram no plkst. 17-18. No 17-17.30 elektrību vispār atslēdz- 0 patēriņš. 17.30 ieslēdz un līdz 18 patēriņš ir 1kWh. Tas 15min. skats tāpat rādīs 4x0.25.
    • Aigars
      Win11 ar lokālo kontu varēja instalēt arī bez Rufus. Ar aktivizāciju nav bijušas nekādas problēmas. Varbūt jaunajiem lējumiem kādas uzmaiņas? Šovakar man viens jāinstalē. How to setup Windows 11 with an offline account? How to Install Windows 11 Without a Microsoft Account (Current Method) Follow the Windows 11 install process until you get to the "choose a country" screen. ... Hit Shift + F10. ... Type OOBE\BYPASSNRO to disable the Internet connection requirement. ... Hit Shift + F10 again and this time Type ipconfig /release.
    • binary
      Kā jau jebkura ventilācija, kaut ko jau dod. Man situāciju ar CO2 uzlaboja, bet ne līdz galam. Vecos mērījumus neatradu, bet varētu būt, ka no ~3000 samazināja uz ~2000 - jūtami mazāk, bet joprojām par daudz. Jaudu laikam turējām uz 3/4 no 10. Ja uzregulētu uz lielāku jaudu, efekts būtu labāks, bet troksnis jau būtu traucējošāks.
    • kaads
      Tāda tipa man ir, kad velo ir vairāki, tie aizņem diezgan lielu sienas metrāžu. Kalpo godam, neviens velo nav nokritis .Gribās drusku optimizēt to pasākumu un drusku pārveidot to velo saimniecību. Tāpēc gribās pamēģināt velo turētājus, kur '' zirgi''  viens aiz otra liekas. . Velo pakāršanas un konkrēta velo noņemšanas ērtums šoreiz nav svarīgs. Karināt aiz priekšas rata, šoreiz nav variants izskatāms. Feel free veikalā ir Force izstrādājums, bet neuzrunā tas.
    • Mielestapa
      Vajag pajautāt Bitei, uz kāda projekta pamata tas vads ievietots skurstenī. Ja projektu nevar uzrādīt, tad var droši demontēt to vadu, jo Bite neko nepierādīs. Ja Bite uzrādīs projektu, tas projekts jāparāda vietējās būvvaldes būvinspektoram, kurš, iespējams, uzsāks procesu par patvaļīgas būvniecības seku novēršanu. 
    • ju
      Ja tas vads iet caur skursteni, kapēc tas nevar vienkārši nodegt?
    • 138
      "konkrētais vads" vai tik nebūs nevis burtiski konkrētais vads, bet kādreizējs vēlāk bites pārpirktā radiotranslācijas tīkla vads, par kādiem cienītais @Mielestapa mums te ir plaši stāstījis. Un projekts nepieciešams, ē, kam? Manuprāt, skursteņslauķis, veicot savus tiešos pienākumus, var skursteni atbrīvot no svešķermeņiem, vai arī tas vads var skursteņa lietošanas ietekmē, khm, nejauši un dabiski izkust, un tad tas, kuram tas projekts būtu nepieciešams, būtu bite.
    • 138
      https://online.depo.lv/product/464523 Pieredzes un viedokļa nav. Bet cena tavām asinīm patiks.   Esmu redzējis arī pie sienas pieskrūvētas divas biroja galdu kājas un uz tām uzmauktu vai uztītu trubu izolāciju vai citu švammi. Redzētās gan bija ne tieši šādas, bet tievākas, kādi 40mm diametrā, un ar bleķa pie virsmas (sienas) skrūvējamo plāksni, ikejā tādas kādreiz bija, vairs nav, kā kājas štruntīgas, bet kā velo pakaramais - lielisks.
    • Regisss
      Labas vakaras. Vai tie kaut ko dod… vai sienas rekoperatoriem ir jēga?
    • raiviic
      Šodien interesanta lieta - sadomāju beidzot nomainīt savu Samsung 980, 500GB, M.2 Gen3 x4 ar legālu W11, pret lielāku un ātrāku (dzelži atbalsta Gen 4) Samsung 990 PRO, 1TB, M.2 Gen4 x4. Uztaisu ar Rufus USB, ieķeksēju, ka gribu lokālo kontu un vēl šo to atķeksēju, instalēju. Viss OK, līdz konstatēju, ka neaktivizējas, prasa vai esmu mainījis dzelžus un saka ka neatrod nevienu key. WTF? Jo atslēga viņiem ir, pāris reizes esmu pārinstalējis un vienmēr aktivizējas. Vienīgi - tad bija M$ konts, varbūt šiem nepatīk lokālais.  Eksperiments - ar Acronis uzkopēju esošo W11 sistēmu no vecā diska - viss OK, strādā, aktivizēts.  Varētu jau tā arī atstāt, bet gribas svaigu tīru sistēmu, jo uz vecā daudz kas vairs nevajadzīgs un visu atinstalēt un iztīrīt ķeskas no visurienes - čakars.   Rīt pamēģināšu uzlikt vēlreiz, ar M$ kontu un bez korekcijām Rufusā, tad redzēs kas notiks.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.8k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...