Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   1 biedrs, 0 Anonīmi, 535 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• Legacy Sat
  • Biedru statistika

27312
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Avro2
    Newest Member
    Avro2
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• 138
      "konkrētais vads" vai tik nebūs nevis burtiski konkrētais vads, bet kādreizējs vēlāk bites pārpirktā radiotranslācijas tīkla vads, par kādiem cienītais @Mielestapa mums te ir plaši stāstījis. Un projekts nepieciešams, ē, kam? Manuprāt, skursteņslauķis, veicot savus tiešos pienākumus, var skursteni atbrīvot no svešķermeņiem, vai arī tas vads var skursteņa lietošanas ietekmē, khm, nejauši un dabiski izkust, un tad tas, kuram tas projekts būtu nepieciešams, būtu bite.
    • 138
      https://online.depo.lv/product/464523 Pieredzes un viedokļa nav. Bet cena tavām asinīm patiks.   Esmu redzējis arī pie sienas pieskrūvētas divas biroja galdu kājas un uz tām uzmauktu vai uztītu trubu izolāciju vai citu švammi. Redzētās gan bija ne tieši šādas, bet tievākas, kādi 40mm diametrā, un ar bleķa pie virsmas (sienas) skrūvējamo plāksni, ikejā tādas kādreiz bija, vairs nav, kā kājas štruntīgas, bet kā velo pakaramais - lielisks.
    • Regisss
      Labas vakaras. Vai tie kaut ko dod… vai sienas rekoperatoriem ir jēga?
    • raiviic
      Šodien interesanta lieta - sadomāju beidzot nomainīt savu Samsung 980, 500GB, M.2 Gen3 x4 ar legālu W11, pret lielāku un ātrāku (dzelži atbalsta Gen 4) Samsung 990 PRO, 1TB, M.2 Gen4 x4. Uztaisu ar Rufus USB, ieķeksēju, ka gribu lokālo kontu un vēl šo to atķeksēju, instalēju. Viss OK, līdz konstatēju, ka neaktivizējas, prasa vai esmu mainījis dzelžus un saka ka neatrod nevienu key. WTF? Jo atslēga viņiem ir, pāris reizes esmu pārinstalējis un vienmēr aktivizējas. Vienīgi - tad bija M$ konts, varbūt šiem nepatīk lokālais.  Eksperiments - ar Acronis uzkopēju esošo W11 sistēmu no vecā diska - viss OK, strādā, aktivizēts.  Varētu jau tā arī atstāt, bet gribas svaigu tīru sistēmu, jo uz vecā daudz kas vairs nevajadzīgs un visu atinstalēt un iztīrīt ķeskas no visurienes - čakars.   Rīt pamēģināšu uzlikt vēlreiz, ar M$ kontu un bez korekcijām Rufusā, tad redzēs kas notiks.
    • AndrisBB
      Nu tā jau ir, no rita līdz vakaram te kāds ņemās pa Solidworku 😂 Un tie kas ņemās, nevar upgreidoties uz Win11. Kautkāda izdoma ka tie kas visvairāk runā par to Solidworku, nemaz nezin kā viņu atvērt vai kā viņš vispār izskatās. Jeb citiem vārdiem sakot - 95% jūzeru varētu pilnīgi mierīgi dzīvot pat ar Chromebooku vai telefonu piespraustu pie monitora.
    • Athlons
      nē, nu vajadzības, protams, dažādas... kodu noteikti var drukāt arī uz tualetes papīra rullīša...  parādi man kaut vienu tiešām sakarīgu alternatīvu, kas strādā uz jebkāda, linukša AutoCadam, Solidworkam, Inventoram, SolidEdge, kaut vai tam pašam vienkāršajam SketchUp... par Microsoft Office nemaz nerunājot... kamēr Libre Offisā Worda un Ekseļa dokumenti izskatās savādāk, tā nav alternatīva...   nē, nu ok, atzīšos, man vienkārši gribējās te ieirst... 
    • hehe
      A kas tur nav kārtībā priekš bankas? Cilvēki viņai(bankai) uzticējās un viņa pilnībā kontrolē situāciju, gan jau paralēli ir arī psihologs. Kā banka var zināt ka darbības neveic klients? Notika kaut kas iepriekš neparedzēts, kāds nomira un uzradās ziņkārīgi mantinieki. Vai pienāca neizbēgamais matemātiskais piramīdas gals, izmaksas sāka pārsniegt iemaksas. Varbūt kaut kāda iemesla pēc viņa vairs tur nestrādāja un tādējādi zaudēja fizisko kontroli pār šiem cilvēkiem.
    • Jurkins
      Ar padomāju... , bet 14-tais it kā vēl nav pienācis.   win pat nahrenizējot update servisu pēc brīža šīs ir atpakaļ 🤣.
    • hehe
      Tas kas sarkanajai zvaigznei mainījies ir 1962. no velosipēdu rūpnīcas pārsaukta par motorūpnīcu. Bet kā Sarkanā zvaigzne ir visu padomju laiku, no 1944. Nezinu par 1940.
    • AndrisBB
      Tik problēma, ka Windowsā tas ķeksīts neko nedod un viņš tāpat updeitosies un restartēsies. Bet nu pa lielam vienalga, tik reizēm besīgi ka tagad 15 min jāgaida, kad pabeigs, plus vēl visus logus aizver 😂 (forums ar šodien izskatās iet uz Win, kautkur pazūd ik pa 10 min)
    • versatile
      Akurāt kā win, ne?
    • motleyman
      Slavenais britu producents Trevors Horns 1979. gadā sarakstīja un kopā ar grupu The Buggles izdeva slaveno "MTV pašu pirmo" dziesmu "Video Killed The Radio Star". Izskatās, ka tagad kāds varētu kļūt slavens, ja sacerētu dziesmu "Internet Destroyed The Video Star". Vai grupām un solistiem vispār vairs ir vērts ieguldīties video klipu taisīšanā ? Visos koncertos rokās paceltu mobilo telefonu jūra. AI, šķiet, pārņem arī mūzikas jomu. Kas būs tālāk ???
    • jacobs
      Velns viņu zina? Taču diezin vai tur viņi paši ventilācijas šahtas un skursteņus atšķir?😉
    • oxygen
      Nu nez vai interneta laikmetā ir vērts bakstītīs. Kas tur būs vairāk kā no šiem ? 
    • ggg97
      Tet raksta:  Faktisko 15 min. patēriņa uzskaiti AS “Sadales tīkls” plāno ieviest 2026. gada laikā.
    • maize
      Nez ST, raksta, ka pagaidām stundas patēriņu dalīs uz 4 un ieviesīs īstu 15min uzskaiti ieviesīs tikai nākamgad 😆 
    • ggg97
      Elektrum atkal raksta par dinamisko: jums ir uzstādīts Viedais skaitītājs. Viedais skaitītājs fiksē Jūsu patēriņu katrās 15 minūtēs, un izmaksas par elektrību tiek aprēķinātas atbilstoši cenām biržā. Pielāgojot savu patēriņu brīžiem, kad cena ir zemāka, jūs varat samazināt izmaksas par elektrību.  
    • ju
      Nez, jālasa tad kārtīgāk, jo pašā pārdevēja aplikācijām man ir 15min. 
    • ggg97
      Cik es sapratu no TET mājslapas, man TET elektrība, viņi tāpat ņem stundas vidējo. Palabojiet, ja ko jaucu.
    • rooyar
      Es domāju, ka ne jau pirmo reizi pieļāva kļūdu un kas iespējams pamanīt kaut kas nav kārtībā. Jā ,es piekrītu, ka Jebkurš svešķermenis skurstenī rada apdraudējumu risku.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.8k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...