Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   25 biedri, 0 Anonīmi, 387 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• sounDDesign
    • DeKrumba
    • krabis
    • Gestapo
    • kurtka
    • AndrisBB
    • codemen
    • kaads
    • base7
    • zeds
    • uldise
    • dainis61
    • AlCohol
    • Ghost_az
    • Legacy Sat
    • Vilx
    • Ermis
    • Pukinens
    • Zin...
    • ggg97
    • dkk
    • versatile
    • binary
    • Igors83
    • Arnis2002
  • Biedru statistika

27312
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Avro2
    Newest Member
    Avro2
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• AndrisBB
      Ganjau domā ko tādu un automātiski iedomājas ka tā bij Vargonu Rūpnīca. https://www.facebook.com/groups/4140411859366811/posts/29892167410431236/
    • AndrisBB
      Ir jau kas arī tagad kodu raksta uz 13/14 collu laptopiem, bez monitoriem. Viskautkas jau iespējams.
    • dainis61
      kā tie ričuki saucās,es kkā nevienu neesmu redzējis? 
    • hehe
      Arī iepriekš ir Sarkanā zvaigzne. Rīgas velosipēdu rūpnīca "Sarkanā zvaigzne". Kamēr velosipēdus ražoja. Ir rūpnīca un ir zīmols. Reku 1959.
    • versatile
      Dikti individuāli, pat nesākot runāt par redzes īpatnībām. Nesākšu tagad tirzāt, kas kam der un kas ne, bet atceramies, ka foto un grafikas darbi uz datoriem notika ar 14 collu CRT laikos, kad 27 collas pat televizoriem mainstreamā nebija. Tāpat arī ļoti daudz visādu ilustrāciju un animāciju top uz visādiem ipadiem un kā tik ne vēl.    
    • ju
      Man blakus 34" arī ir atvērts 14", nekāda vaina. Pamatā arī tur ir teams, tas fakts.
    • AndrisBB
      Nav jau tā ka nekam neder, ja pietiek vietas uz galda, tad jau var turēt atvertu, lai redz Skack/Teams utt messidžus. Vai ko tamlīdzīgu, kas nav primāri svarīgs.
    • raiviic
      Nu ja laptops ar kādu 17" displeju, tad varbūt ir kāda jēga. Bet no 13" un planšetēm ne tikai video, bet arī foto apstrādē stipri par maz, pat savu 15" apstrādei nevaru izmantot, tikai 27" ārējo. Laptopi un planšetes grafikas/video darbā der tikai, lai klientam kaut ko parādītu, vai lai pieslēgtu pie ārējā, vai projektora.
    • Racer
      Jā, lēmuma vēl nav, ir tikai paziņojumi.
    • AndrisBB
      A ko tur viņam mest paziņijumus? Laptopam jau tas ir normāli ka tiks visulaiku atslēdzas/pazūd. (izrauj vadu lai aizietu līdz mītinga telpai, tad atpakaļ, tad iemet mašīnā un brauvc mājās)   Tiklīdz parādās nets, tā turpina.
    • zeds
      Viņu un viņa bandu sen vairs neinteresē pūļa viedoklis.
    • ju
      Ja atslēgtos tīksl, pieļauju, tad tur būtu kaut kāds kļūdas paziņojums no mākoņa, ka tas pazudis, un nevarēja sinhronizēt. Jādomā, ka @versatile varētu būt pareizā ideja, ka kāds nodrošinājies.
    • Ghost_az
      Laikam jau nebūvēšu '90. gadu datoru... Atdošu: - Compaq V710 monitors, - HP LJ1018 printeris (tas gan bēdīgā paskatā, bet drukāja labi), - Epson adatu printeris, - pāris pamatplates ar procesoriem un atmiņu. Kaut kas ap 100-150 Mhz...   Ja nevienam nevajadzēs, tad, droši vien, ceļos uz elektronikas konteineru pie Alfas.
    • base7
      Cik esmu novērojis, izbraucot ārpus Rīgas, visvājākie raidītāji ir Radio Roks (88.6), Relax FM (94.9) un Tev (106.8).
    • AndrisBB
      Nu tapēc ka tanī monitorā tāpat neko nevar redzēt 😂 Ja ja ir 2 monitori, it īpaši kautkādi 40'', tad no tā laptopa monitora jēgas maz. Plus aizvērrtā veidā aizņem mazāk vietas, jo var nolikt vertikāli turētājā.   Ganjau ne tikai vāku monitorē. Ganjau ir arī settingi, lai neko nesinhronizē kamēr pieņemsim sēž uz mobilā neta, aķis sāk izbeigties utt. Bet nu maz ticams ka šinī gadījumā. Visdrīzāk vienkārši tīkls atslēdzas.
    • versatile
      jā, toas, kas lieto ar ārējo un vāku aizver, nekad neesmu sapratis. Vēl viens ektra monitors, kāpēc nelietot? Bet ne par to stāsts. Saku, man pagaidām ticams liekas scenārijs, ka mākoņsofts (paredzēts ilgstošai datu kopēšanai fonā) monitorē vāka statusu, un, ja secina, ka pēc defaultajiem settingie kompis varētu tūlīt iemigt, nopauzē procesu, lai tas būtu atjaunojams pēc pamošanās.
    • AndrisBB
      Nu ja jau pie vada piesprausts, tad jau tad nav problēmu ielikt lai neiet 'miegā'. Savādāk jau nebūtu lietojams, kad ar ārējo monitoru un vāks vienmēr aizvērts.
    • versatile
      Cik cilvēku, tik darba ieradumu, ne par to stāsts. Man uz vāka aizvēršanu pie vada ir uzlikts, lai nenotiek nekas; uz aizvēršanu bez vada - hibernate.
    • AndrisBB
      Nu 'primāri' jau OS jāuztraucas par aķa patēriņu. Kā lai OS zin, kad tu gribi, lai softwāre pārstāj kopēt, vai nepārstāj. Ja turpinās kopēt, aiziesi uz mītingu, atvērsi vāku pēc 4 stundām un aķis čušš. Es reti slēdzu laptopu ārā. Ja es piektdien viņu aizveru, tad pirmdien atverot es negribētu redzēt ka aķis somā ir nosēdies un viss izslēdzies. 
    • binary
      Varbūt event viewerī var redzēt, kas notiek, aizverot/atverot vāku.   Es nevirinu, jo ar aizvērtu vāku vairāk karst. Nu un eņģes arī, šķiet, kalpo ilgāk. Laptopus pērku "uz 10 gadiem".
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.8k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...