-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 1 biedrs, 0 Anonīmi, 209 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- raiviic
-
Biedru statistika
27312
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Avro2
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
-
-
Kāpēc lai nebūtu? Ja pat uzņēmumi ņem. Tikai viņiem tur savādāk. Obligāti Aktīvā Direktorija. Viņiem 3 gadi ja nemaldos. Nebūs apdeiti kas ko labos. Tik Critical. To redzēsim pēc 15.oktobra
-
-
-
Un tapēc vērts maksāt 32 euro par kautkādu teorētisku updeitu? Izklausās pēc ģeniāla gājiena no MS, paņemt 32 eirikus par ne parko un beigās neko nema neapdeitot 😂
-
Jā, labi atceros, tiesa pretim Argusam, ne blakus. Tai divstāvu mājā pirmajā stāvā bij celtniecības firma PS Serviss, kuriem tai laikā rāciju tīklu uztaisīju un uzturēju un otrajā Zālītes darbnīca. Es no viņa vēl kaut kādus padomju megafonus pirku utt. un andelēju tālāk. Tad ar 96. gadu sāku rācijfirmā strādāt un tur reti rādījos, tikai kad uz Argusu braucu pagalmā mašīnu liku - man pa blatam ļāva.
-
Vairāk datus ievāc. Labi kad vismaz nav obligāti tas Onedrive Eiropā. Jo ja gribi free visulaiku bija kad viss kompis jādublē onedrive.
-
-
Tu būsi strādājis Sarkanajā Zvaigznē, vai kā nu viņa saucās tad, nesarkanā. Velosipēdus ražoja Rīgas Vagonu Rūpnīca sešdesmitajos. Ā nu, varbūt arī jaucu.
-
Starptautiskajā saskaņojumā 99,0 figurē apmēram 775 W ERP no 191 metru nevirziendarbības antenas vertikāli, kas dos nedaudz labāku aptveramību kā, piemēram, TEV 106,8 no tiem pašiem paneļiem horizontāli. Savus 25-30 kilometrus vilks, vecais Jūrmalas pārklājums būs nosegts.
-
Tad nu EU ir tagad divas iespējas - lietot ar MS kontu tad ir bezmaksas. Samaksā 31.99 EUR (ar PVN) un turpini lietot ar lokālo. Tas Github skripts vairs nestrādā kopš vakardienas. Šodien vienam liku maksas versiju. Uztaisīju atsevišķi MS kontu kurš tikai priekš šīs procedūras. Tad nu redzēs sākot no 15.okotobra kas būs. Datu sinhronizācija EU nav jāveic ar Onedrive. Galvenais pārliecināties lai reģioni ir pareizi.
-
Latviešu mūzikas formātu? Tak Skonto (vai radio Tev, neatceros) uz to 100.0FM frekvenci jau bija pieteikusi staciju ar latviešu mūziku. Bet kā mēs zinām, tur uzvarēja SWH.lv.
-
es tur kādreiz strādāju.redzēju gan tikai mokikus un motovelosipēdus .~90 gadi
-
Visu laiku kamēr ražoja velosipēdus. Rīgas velosipēdu rūpnīca jeb RVR "Sarkanā zvaigzne".
-
Nekas nav jaslēpj,lai pierāda ka tu ko skaties uz to antenu...
-
Kaut ko nejauc? RVR=Rīgas velosipēdu rūpnīca, vēlāk gan Sarkanā zvaigzne. Tā kā pats vienmēr prasi - kur tāda info atrodama?
-
90 -tajos gados Rīgā bija tāda "Zālītes darbnīca" (blakus vecajam Argusam Valmieras ielā), kas vieni no pirmajiem uzstādīja satelīttelevīzijas antenas kopā ar paštaisītiem uztvērējiem. Es gribēju toreiz tur iet strādāt par uzstādītāju, man "hroniski" trūka naudas par ko dzīvot. Nu, lūk - tai viņu mājai viena parasto ķieģeļu siena dienvidu - rietumu pusē bija aizstāta ar putuplasta ķieģeļiem un satelitantena bija uzstādīta tieši telpas vidū. No ārpuses, protams, to vispār neviens neredzēja! Astru šie uztvēra cauri šai sienai, bet galvenais - veči varēja visu saregulēt, ko vajag "mājas apstākļos", komfortabli pat ziemā. Vēl tagad es atceros to viņu 1,5 m šķīvi! Es to visu tādā sakarā: ja man tagad vajadzētu noslēpt no svešām acīm tikai 60 cm antenu, es noteikti izdomātu, kā to labāk izdarīt.
-
Gan jau uzbērs oglītes (tāpat kā darija ar MixFM). Tikai ko prezentēs, kurš to lai zin...
-
Kijevas nekontrolētajā teritorijā (tā saucamajā DNR/ДНР) pirms pāris dienām pienemts likums, kurš aizliedz skatities TV kanālus,kuri tiek izplatīti no nedraudzīgajiem satelītiem. T.i. nedrīkstēs satelīta antenas pavērsts, piemēram uz Hotbird vai kādu citu rietumu satelītu. Kā tas tiks kontrolēts? Vēl nav līdz galam izdomājuši.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.8k
-
Kopā ierakstu1.5m
-