-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 6 biedri, 0 Anonīmi, 318 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- darklight
- zeds
- AndrisBB
- versatile
- binary
- oks
-
Biedru statistika
27310
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Avro2
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
-
Esi dzirdējis par JBL tuNbiņu dikti reklamēto party mode un tās nesavietojamību starp plus mīnus vienas paaudzes tuNbiņām?
-
LV rāda uz dažiem ievērojamiem kalniem kāpuma slīpumu, bet neesmu pievērsis uzmanību vai rāda attālumu līdz kalna galam. Gan jau ka jābūt.
-
Maz ticams ka īpaši noderīgi LV, bet pie manis laikam visnoderīgākā fīča kompī ir ka parāda kāpuma slīpumu un cik vēl km līdz kalna galam 😂 Nu jā, 'pa taisno' var sinhronizēt un ielādēt Kamoot maršrutus. Bet nu tā nav mirstamā vaina. Būtu neērti, bet varētu arī GPX vailu pārkopēt.
-
Ja nav iebildumu regulāri lādēt, tad gan jau var iztikt. Iedomājos, varbūt var kaut kādu "dynamo hub" uzlikt un lādēt braukšanas laikā. Man ar manējiem arī nav bijis tā, ka nosēstos brauciena laikā, BET es viņus nelādēju ne pēc katra brauciena, ne reizi mēnesī, ne reizi gadā. Vispār nelādēju. Pierasts, ka var reizi 2-3 gados bateriju nomainīt, tāpēc tie lādējamie kaut kā neuzrunā.
-
Man Karoo 2 teorētiskai baterrijas laiks ir 7 stundas, ja viss iespējamais ieslēgts un 14 'normālas lietošanas'. Nav bijis tā ka aķis nosēstos pa dienas braucienu. Bet nu kad devos kautkādos Grando Fondo visas dienas izbraucienos, tad parasti vienkārši piespraudu kautkādu Duracell. Ja nu gadījumā nomirst. Bet nu es parasti izmantoju visu - GPS, navigāciju, kadences sensoru, sapāroju ar pulksteni sirds datiem un vēl mūziku pa Bluetooth 😂
-
Arī kaut kur baža par to, bet, es neminu baigos gabalus, retu reizi pārsniedzu 50km un tas ir 2.5h. Jāpalieto sezonu, tad redzēs vai tiešām jūtams trūkums.
-
Nu bet protams ka ja tu nopirksi jaunāko BT LE sensoru un mēģināsi piekonektēt pie akmens laikmeta kompja ar classisko BT, tad nekas neies. Esi dzirdējis par manuāli vai devaisa specifikāciju?
-
Aha, bet kurš no viņa ašpadsmit paaudzēm un paveidiem, kuri biežāk nekā retāk nav backwards compatible? Nē, nebiju dzirdējis.
-
Pēc bildes spriežot, 2.0, nevis 4.0. https://sigma.bike/product/rox-2-0/ Mani no šitiem "viedajiem" velodatoriem attur baterijas darbības laiks. 18 stundas - neizklausās forši. Pierasts tomēr, ka bateriju ieliek un par to aizmirst. Baigā škrobe bija, kad savulaik Polar CS200 darbā nokrita no kāpnēm un iekšā kaut kāda spole salūza - tas prata gan ātrumu, gan kadenci, gan pulsu, un bateriju nebija ne jālādē, ne jāmaina…
-
bet papildus vēl vads vajadzīgs, kas to visu nolasija ar sensoru, bezvadnieks nekad nav maksājis viencipara cenu
-
Svētdienās arī. Dažas reizes gadā sanāk aizbraukt svētdienās - vai nu tāpat "atpūsties", vai uz kādu pasākumu. Nu un tad sākas riņķošana pa Krasta, Merķeļa, Raiņa u.c. ielām, cerībā atrast kādu brīvu stāvvietu. Reizēm sanāk, bet gadās arī mazāk veiksmīgas reizes. Liels bija mans pārsteigums, kad vajadzēja aizbraukt kaut kādā sestdienā - Merķeļa un tās perpendikulārās sānieliņas pustukšas, var parkoties teju jebkurā vietā.
-
-
Šito visu, izņemot temperatūru, darīja arī tie par viencipara latiem. Ok, šito laikam šis ROX 4.0 māk. Noderīga lieta. Kā josta ar viņu komunicē, un kādu jostu tur vajag, tur ir kaut kāda nesavienojamība starp dažādiem modeļiem? Gudrākiem tādā nozīmē kā gudrākiem par ROX 4.0? Tiem tur visādiem ap trim simtiem? Es varbūt gribētu kaut ko, kas nemaksā trīs vai piecus simtus, māk saprasties ar kaut kādu jostu, kura arī nemaksā kosmosu, un māk saprasties ar iOS Health aplikāciju. Kaut kas tāds eksistē?
-
Centrs rītos, vakaros tāpat pilns ar mašīnām. Ok, fūres tuvāk par Zemgala gatvi centrā nelien, bet korķi centrā ir tāpat, tāpēc pēc darba braucu pa Krasteni uz Salinieku, un gaidu, kad pēc ~2 gadiem Jelgavas virziens novirzīsies pa tagad izbūvējamo Čakstes gatves un Vienības gatves savienojumu.
-
prastākiem, tek. ātrums, vid. ātrums, max ātrums, tekošais nobraukums, visa perioda nobraukums, temperatūra apkārtējā, pulkstenis. velo1 vai velo2, ja lieto uz vairākiem aparātiem, sirds pulss ja jostu lieto, kadence, ja papildus sensors ir. Gudrākiem stipri vairāk iespēju, maršruti, kartes, savienojums ar telefonu utt.
-
Daži, un viņu mīļākās partijas vicemērs, uzskata tā, savukārt viņu nīstie "ekofašisti" uzskata, ka centrs ir tukšs tāpēc, ka "Brīvības šoseja", nav veloceliņu, karoč auto ir ļaunuma sakne un vajag tos iznīdēt no centra un tad tik būs laime, bet neviena no abām pusēm nav pamanījusi, ka ir saceltas Mārupes un Katlakalni, un Ikeas un Akropoles, kur Mārupes un Katlakalni (un arī Purvciemi un paši centra "ekofašisti") iepērkas. Varbūt tāpēc centra pirmie stāvi ir tukši??? 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
-
Pastāstiet man, kā cilvēkam, kam pēdējais spidometrs ir bijis par latiem, viencipara summu, pirkts - ko īsti viņš māk darīt?
-
No vo, nopirku ar, vispār biju jau sataisījies nolikt velo ziemas miegā, bet nu uzradās kārtēja atvasara, tad nu radās iemesls uzstutēt jauno spidometru. Kopumā patika, nekādu vairs vadu un 2 bateriju. Tipa var arī kaut kādu primitīvu navigāciju ielādēt, bet man nav aktuāli. Testa pēc palaidu paralēli uz random androīda trubas stravu, sigma rox un vēl hujaweju gt5, kaut kur atšķiras, bet izmaiņas simboliskas, gps notver ātri, sāka krēslot uz beigām, sāka spīdēt. Kopumā šķiet tās naudiņas vērts un paldies par ieteikumu. P.s. patika opcija, ka var no Sigmas appa sinhronizēties ar Stravu, nav tā ka bieži vajag, bet GT5 pulkstenis apmēram reizi pa 30 workautiem izdomā, ka vienu viņš nesinhronizēs ne sitams, tad nu ar šo varēs to apiet.
-
Japānu nav jēga vispār pieminēt, tā pavisam cita pasaule un domāšana. Pāris kolēģi kās pārnākuši pie mums no Panasonic stāsta visādus humorus kā viss pie viņiem notiek.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.8k
-
Kopā ierakstu1.5m
-