Jump to content
  • Jaunākie Ieraksti

• 138
      Pastāstiet man, kā cilvēkam, kam pēdējais spidometrs ir bijis par latiem, viencipara summu, pirkts - ko īsti viņš māk darīt?
    • Gestapo
      No vo, nopirku ar, vispār biju jau sataisījies nolikt velo ziemas miegā, bet nu uzradās kārtēja atvasara, tad nu radās iemesls uzstutēt jauno spidometru. Kopumā patika, nekādu vairs vadu un 2 bateriju. Tipa var arī kaut kādu primitīvu navigāciju ielādēt, bet man nav aktuāli. Testa pēc palaidu paralēli uz random androīda trubas stravu, sigma rox un vēl hujaweju gt5, kaut kur atšķiras, bet izmaiņas simboliskas, gps notver ātri, sāka krēslot uz beigām, sāka spīdēt. Kopumā šķiet tās naudiņas vērts un paldies par ieteikumu. P.s. patika opcija, ka var no Sigmas appa sinhronizēties ar Stravu, nav tā ka bieži vajag, bet GT5 pulkstenis apmēram reizi pa 30 workautiem izdomā, ka vienu viņš nesinhronizēs ne sitams, tad nu ar šo varēs to apiet.
    • AndrisBB
      Japānu nav jēga vispār pieminēt, tā pavisam cita pasaule un domāšana. Pāris kolēģi kās pārnākuši pie mums no Panasonic stāsta visādus humorus kā viss pie viņiem notiek.
    • Gestapo
      Ja ir pircēji, Japāna maza, ar diezgan daudziem miljoniem iedzīvotāju (~120), a mums tā pašvaki. Būtu vēl tūrisms, piemēram, kā Prāgā, kaut kā pērn trāpījos tur, pie tādām cilvēku masām var pārdot jebko, i smiltis arābiem, i sniegu ekskimosiem, visu nopirks. Bet nu nav mums tā un nebūs. Pie mums 1milj. tūristu, tur 7.  
    • strawberry8
      japana daudz mazu veikalinu. kkada raidijuma radija ka no sagataves lidz auto detalai kadam retro auto . visadas hidrauliskas preses ,anodeshana uc katra bodite specializejas sava lieta
    • kaads
      Freons elve šo var dabbūt 1-2 dienu laikā. Koncentrāts ir 5l traukā, maksāja kaut kur ap 29 eināri, viena litra iepakojums ir jau gatavs atšķaidīts šķidrums.
    • binary
      Nu jā, ja vajag "šeit un tagad", tad ar alternatīvām ir kā ir.
    • versatile
      Domāju, ka daļa vainas adapterī.
    • raiviic
      Arī ir un patika (kamēr biju kanoniķis). Ir vairāki Canon objektīvi, ar Walimex Pro Auto Focus adapter mēgināju likt gan pie SONY a6500, gan a7IV - nu neapmierina. Nesteidzīgām ainavām ir OK, bet kad vajag strādāt ātri - autofokuss ilgi čakarējas. Varbūt ar "niknāku" adapteri būtu labāk, bet cena...  Un nu jau sapirkti objektīvi priekš SONY.
    • martinno
      Es pēdējo reizi labprātīgi zoom'u lietoju 2010. gadā, tad nopirku pirmo prime un tā tas arī ir aizgājis. Ikdienā gribās gaišu stiklu. Otru stiklu līdzi neesmu gatavs staipīt un gaišu zoom negribu atļauties
    • maize
      Ja par konkrēto gadījumu, vajadzēja digitālas klavieres, tieši tajā dienā, jo bija pieejams transports ar biku garāku pēcpusi, lai nav pa diagonāli sedanā ar nolaist krēsliem jāliek "Māksliniekam" prasības par taustiņiem un ko tur vēl, vajadzēja taustāmus eksemplārus izbaudīt. Alternatīva izstaigāt veikalus kājām un pasūtīt internetā ar piegādi, kura jāskaņo ar brīžiem, kad 2 cilvēki var paņemt pretī.
    • ju
      Tur jau tā problēma, ka arī stāvvietas tagad ir visur pilnas, pat A zonā, un tur stāv ne tikai elektriskie.
    • TOoMoOT
      Šajā konkrētajā gadījumā, kam tieši tu nepiekrīti?
    • Racer
      Var just ka kādu laiku te nedzīvo - tādu tuftu dzīt var tikai tāds kurš attālināts no reālās dzīves te.
    • binary
      Nu ir jau ir, tik ne visiem pēc mājaslapām var saprast, kas ir kas. Nartisā vēl neesmu bijis. Tur kaut ko smagu laikam pat gribēdams nevar nopirkt Kāpēc "alternatīvu nekādu"? Konkrētā veida prece citur nebija?
    • versatile
      Fuji ir, bija, nesadraudzējos. Ļoti patika Canon EF-S 18-135 IS STM (tieši šī versija).   btw, man ir fringer adapteris uz EF stikliem ar autofokusu, pirmā versija - varu par kādu simtiņu šķirties.
    • raiviic
      Nu nez, ātri vien pienāks brīdis, kad vajadzēs ko garāku vai platāku, vai vismaz zūmu ar kādiem 18 - 135.  Protams, labākais zūms esot 2 kājas, bet ne visur tas strādā .     
    • martinno
      Kaut kā pie šitā garuma esmu pieradis. Ir, protams, brīži, kad prasās kaut ko platāku, bet ne tik bieži, lai apsvērtu maiņu
    • versatile
      Nu, es tā sapratu, jā. Izbrīna garums - man 33 par šauru.  Man dikti patika Fuji 27/2.8 - mazs, kompakts, ass, ātrs. Tagad ir TTartisan - par 100 eur nevarēja nepaņemt. Vienīgais, kas nepatīk/jāņem vērā - nesmukas flāres. Flāres kā tādas man patīk, bet šīs konkrētās nē. Pirmajā bildē vēl piestāv, bet otrajā vairs nē. Jāņem gan vērā, ka F/11...
    • maize
      Nartiss, Nē nu veikaliņi jau vairāki, bet tas gadījumos man no pieredzes, sanāca pabraukāt pa vairākiem, meklējot/mēģinot konkrētu preci un tas darbadienas pēcpusdienā izvērtās par loģistikas mokām. Alternatīvi īsti nekādu, ar velo un rokām to nepanest, nepārbaudot nenopirkt... Tikai  ja būtu stāvvietas konkrētam veikalam, jo tur īsti ar 15min īslaicīgu netiku cauri.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.8k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...