japana daudz mazu veikalinu. kkada raidijuma radija ka no sagataves lidz auto detalai kadam retro auto . visadas hidrauliskas preses ,anodeshana uc katra bodite specializejas sava lieta
Freons elve šo var dabbūt 1-2 dienu laikā. Koncentrāts ir 5l traukā, maksāja kaut kur ap 29 eināri, viena litra iepakojums ir jau gatavs atšķaidīts šķidrums.
Arī ir un patika (kamēr biju kanoniķis). Ir vairāki Canon objektīvi, ar Walimex Pro Auto Focus adapter mēgināju likt gan pie SONY a6500, gan a7IV - nu neapmierina. Nesteidzīgām ainavām ir OK, bet kad vajag strādāt ātri - autofokuss ilgi čakarējas. Varbūt ar "niknāku" adapteri būtu labāk, bet cena... Un nu jau sapirkti objektīvi priekš SONY.
Es pēdējo reizi labprātīgi zoom'u lietoju 2010. gadā, tad nopirku pirmo prime un tā tas arī ir aizgājis.
Ikdienā gribās gaišu stiklu. Otru stiklu līdzi neesmu gatavs staipīt un gaišu zoom negribu atļauties
Ja par konkrēto gadījumu, vajadzēja digitālas klavieres, tieši tajā dienā, jo bija pieejams transports ar biku garāku pēcpusi, lai nav pa diagonāli sedanā ar nolaist krēsliem jāliek "Māksliniekam" prasības par taustiņiem un ko tur vēl, vajadzēja taustāmus eksemplārus izbaudīt. Alternatīva izstaigāt veikalus kājām un pasūtīt internetā ar piegādi, kura jāskaņo ar brīžiem, kad 2 cilvēki var paņemt pretī.
Nu ir jau ir, tik ne visiem pēc mājaslapām var saprast, kas ir kas. Nartisā vēl neesmu bijis. Tur kaut ko smagu laikam pat gribēdams nevar nopirkt
Kāpēc "alternatīvu nekādu"? Konkrētā veida prece citur nebija?
Fuji ir, bija, nesadraudzējos.
Ļoti patika Canon EF-S 18-135 IS STM (tieši šī versija).
btw, man ir fringer adapteris uz EF stikliem ar autofokusu, pirmā versija - varu par kādu simtiņu šķirties.
Nu nez, ātri vien pienāks brīdis, kad vajadzēs ko garāku vai platāku, vai vismaz zūmu ar kādiem 18 - 135. Protams, labākais zūms esot 2 kājas, bet ne visur tas strādā .
Nu, es tā sapratu, jā. Izbrīna garums - man 33 par šauru.
Man dikti patika Fuji 27/2.8 - mazs, kompakts, ass, ātrs. Tagad ir TTartisan - par 100 eur nevarēja nepaņemt. Vienīgais, kas nepatīk/jāņem vērā - nesmukas flāres. Flāres kā tādas man patīk, bet šīs konkrētās nē.
Pirmajā bildē vēl piestāv, bet otrajā vairs nē.
Jāņem gan vērā, ka F/11...
Nartiss, Nē nu veikaliņi jau vairāki, bet tas gadījumos man no pieredzes, sanāca pabraukāt pa vairākiem, meklējot/mēģinot konkrētu preci un tas darbadienas pēcpusdienā izvērtās par loģistikas mokām. Alternatīvi īsti nekādu, ar velo un rokām to nepanest, nepārbaudot nenopirkt... Tikai ja būtu stāvvietas konkrētam veikalam, jo tur īsti ar 15min īslaicīgu netiku cauri.
Nu ja jēdzīga infrastruktūra, tad 10km pa 30 min nevajadzētu būt problēmai pat svētdienas braucējam.
10 km, tas apmēram Rīgasd tālākie punkti no centra.
Kas par veikalu?
Čaka ielā zinu https://attrademusic.lv/, pie tā ir pāris stāvvietas klientiem, bet tas laikam nebūs īstais - tam līdz Stabu ielai 1km.
Man parasti sanāk braukt uz https://muzikascentrs.lv/, var parkoties Dzirnavu 113 pagalmā - it kā maksas, bet veikalā var pateikt auto numuru un tad nav jāmaksā. Ja gadās kāds lielāks, smagāks pirkums, tad pēcāk uz iekraušanu var piebraukt arī pie paša veikala durvīm.