Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   18 biedri, 0 Anonīmi, 303 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• AndrisBB
    • martinno
    • Corpsegrinder
    • HIGH-Zen
    • uldise
    • Igors83
    • Msnikss
    • TasEsmuEss
    • Jainit
    • Dils
    • Krumba
    • Fitz
    • mickys
    • dainis61
    • osscar
    • base7
    • _dunduks_
    • pikox
  • Biedru statistika

27311
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Avro2
    Newest Member
    Avro2
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• HIGH-Zen
      Jāpiekrīt, ka jau tagad ir šādi tādi limiti.   MS Copilot ne pa kam negribēja zīmēt Sibīrijas ledus princeses tetovējumu, kurš ir Wikipēdijā, aizbildinājās, ka mirušu cilvēku nevajag apgānīt, zīmēja līdzīgu pēc apraksta.  
    • AndrisBB
      Vaitad tu filmas neesi skatijies, Humanoīdiem ir iekodēts ka viņi nevar aiztikt 'saimnieku'. Bet drošības pēc    
    • HIGH-Zen
      Interesanti būs, kad mākslīgo intelektu savienos ar humanoīdu robotiem. Uzdod šim paņemt nazi un sagriezt maizi, bet šim uznāk halucinācijas (kas šobrīd ir 10–30 %) un šis dur tev to nazi vēderā.
    • Kazarms
      Kvadrātainajiem galvenais mīnuss ir ass diametrā. Kad pieceļās kājās tu pilnīgi redzi, kā ass ļogās un zobrats staigā bez maz pa 5mm. Ar modernajām 20+mm caurulēm tā nenotiek.   Man uz MTB standarta Shimano Deore monobloks ne monobloks noiet nepilnas 2 sezonas ar visiem dubļiem un ne visai cītīgo velo mazgāšanu, līdz sāk izdot nepatīkamas skaņas. Šogad nomainīju otro reizi, bet nu maksā viņš padsmit EUR un nomainīt prasa minūtes 15-20, tā kā ir ok. 
    • Usins
      Šis ir vienīgais mans avots šai ziņai, neesmu neko analizējis, salīdzinājis, yt kanālu redzu pirmo reizi.  Pavirši pārskatīju video, un izklausās ticami, jo jau ikdienas saskarsmē ar ai tam bieži piemīt cilvēkiem raksturīgi trūkumi. Kādēļ nebūtu arī šāda īpatnība? Taisni interesanti, kā AI rīkotos pēc dažiem gadiem lai atbrīvotos no nevēlamas personas? nofrīzot auto vadību uz šosejas līkumā? modificēt kāda 'openmed' gatavotos custom uztura bagātinātājus? Tikai iedomājos, ka pašbraucoši auto jau ir šodien. Nevajadzēs pat 'space lasers' (c) Elon, varēs nokomandēt mājas humanoid robotam aiznest tosteri līdz vannai, lol. 
    • raiviic
      Var uzlikt uz gandrīz jebkura muzeja eksponāta, piemēram veicot šādu sagatavošanos.  Ja w10 legāls, tad jau seriālis ir M$ serverī un aktivizēsies bez problēmām (njā, kas zin, kā būs vēlāk, bet ja atceros, pāriet no W7 uz W10 arī kādu laiku pēc atbalsta beigšanas vēl varēja.
    • ju
      Es lietoju kaut kādu metodi, ka tur novelk ISO, atpako, izdzēš kaut kādu failu (neatceros kuru), tad ar RUFUS uztaisa USB un instalē
    • uldise
      bez problēmām. šādam es kā reiz liku arī. te pietiek ar vienu reģistru, tad novelkam pareizi iso failu un laižam setup no tā.
    • kaads
      kaste saka ka nevarēs  uzlikt W11, bet kā ir patiesībā
    • osscar
      Tas gan, man patīk ka vieglāk nomainīt kā kvadrātu, bet tas ir jādara biežāk .labi ka atgādināji man sram  dub arī būs jānomaina...
    • AndrisBB
      Un kas tad tiem datoriem notiks pēc tā ka beigsies atbalsts? Pārstās darboties? Visulaiku raud ka Windows uzbāžas ar updeitoiem un izdomā nezin ko lai tos diseiblotu, bet kad MS vairs nedos updeitus, tad atkal slikti 😂
    • AndrisBB
      Tos kvadrātainos jau tu neatradīsi nevienam 2k+ veļukam, vainu PressFit vai skrūvējama BSA. Plus vai maz klaņi vairs kautkādā `mid range` eksistē priekš kvadrāta.
    • osscar
      Nu vismaz Shimano tie gultņi ir tik nestandarta..ka nav jēgas...šie īsti nesaucās monobloki. Es ar mono bloku biju domājis tos kvadrāta mono blokus, kur gultņi ir dziļāk...un mitrums, netīrumi tos tik ātri nenobeidz...kā ārējos...bet ārējie ir attiecīgi "mazāk ļumīgi"
    • AndrisBB
      Ja grib ietaupīt kapeiku, tad jau teorētiski var nomainīt tikai gultņus, tāpat tur viss pārējais no plastmasas, vismaz tam SRAM. BMC to pašu monobloku liek (lika) arī 6k+ veļukiem, tad jau nav nemaz tik slikts.   Tagad gan visiem jau DUB. https://www.sigmasports.com/item/SRAM/DUB-PressFit-865mm-Road-Bottom-Bracket/KYG1   Skrūvējamās gan būtu vieglāk nomainīt, nevajadzētu sitamos instrumentus.
    • HIGH-Zen
      Gobziņš vienmēr aktuāls  
    • ju
      Nez, atjauninājumu uz W11 varēs veikt W10 pēc tā datuma? Ir sievas vecākiem viens dators, bet tur plānota vizīte pēc tā 14. Tur gan arī nav atbilstoši dzelži, bet tā it kā nav problēma, vismaz uz citām kastēm. Tur kāda 4. paaudze i5 vai kas tur bija, jau piemirsu. 
    • Aigars
      Ko nozīmē apklusināts?
    • osscar
      nu nez vai kas labāks tur kaut ko baigi dos..tāpat ārējie gultņi ātrāk izbeidzas nekā monobloks...
    • M@R$$
      Man arī ir tieši tāds modelīts, mani pilnībā apmierina apklusināts W10, nesaskatu ne mazāko vajadzību pāriet uz 11. Līdzīgam I5 tieši tāpat funkcijas pilda apklusināts W10. Varbūt, pie kāda apgreida par W11 padomāsim.
    • spameris
      man ar DYI, https://mopidy.com/ ar OrangePI zero 3 + DAC. Ekrānu gan neizmantoju, pilnīgi pietiek ar iris web ģīmi no telefona. Ņem protams interneta radio, spotify, tidal un vēl tur visādi plagini https://mopidy.com/ext/
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.8k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...