Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   21 biedri, 0 Anonīmi, 180 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• sounDDesign
    • Arnis2002
    • Dils
    • kava
    • AndrisBB
    • spameris
    • trakais
    • Corpsegrinder
    • oks
    • jacobs
    • Aigars
    • xxaxx
    • Jurkins
    • mafijs
    • Gordons
    • 138
    • kaads
    • formens
    • vekio
    • Kazarms
    • ggg97
  • Biedru statistika

27302
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Ilgmars_888
    Newest Member
    Ilgmars_888
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• Jurkins
      Varbūt domāts NAS(h)A (raša).
    • jacobs
      Tagad jau tauta piezemētāka. Agrāk ''miljonāri'' zīmēties draugiem vēlējās. Un tas tomēr ierobežots kontingents. Latvija jau maza un piesātināta. Lai gan ir jau pa pasauli arī paklīduši. Tas gan vairāk caur v-lu. Kam man tas klapatas ar sūtīšanu? Tāpat jau uztaisīsi duraka klientam, ko komplicētu; tikai pašam vēlāk lieka rūpe. Man vairāk meistarot tīk un nav jau iztikšanas avots.😉
    • base7
      Uz Astra (19.2E) satelīta parādijies jauns Vācijas sporta kanāls "Dyn Sport Mix HD". Parametri: 12110, 27500, H, 3/4, FTA Mājaslapa: https://www.dyn.sport/    
    • 138
      Puse par 2gadīgu minimāli brauktu evelo vispārīgi laikam nav traki dārgi, bet šķiet, ka Latvijā full sus e-mtb ir ļoti, ļoti šaura niša. Ja negribi ebay, pamēģini vismaz kādos lt, ee velo forumos (ja tādi vēl eksistē) vai fb grupās iemest.
    • base7
      Polijas FTA mūzikas kanāls "Musicbox Polska" pametis Hotbird satelītu. Turpmāk viņš būs pieejams kabeļtelevīzijās, ott un iptv platformās. 
    • 138
      Attiecībā uz lielu daļu to braucēju tev piekrītu, tomēr pilsētas velosipēds ne pārāk labi derēs, piemēram, ja gribas arī pa jūras malu pabraukt.   Postpadomju valstīs un ASV, bet Rietumeiropā īsti nē, šķiet. ASV tāpēc, ka velosipēds ir kultūrā iesakņojies kā bērnu, sporta un izklaides priekšmets, nevis transporta līdzeklis, un postpadomju valstīs tāpēc, ka mtb atnāca reizē ar kokakolu, mtv, kolgeit utjpr.  
    • trakais
      Kleistu DC bildē redzamā priekšējā ieeja ir nesen pārbūvēta ar rampu. DC 7 tikko visās ziņās rakstīja, ka nosvinēti spāru svētki un plānojas nodoties uz 2026 q4.
    • kaads
      ar kaut kādiem skārienjūtīgiem ekrāniem, bling bling lediem neprasa?, aparātus kas iekļaujas interjerā ?  
    • 138
      Palasīji to dokumentu? Nu palasi.   Dokuments attiecina genocīda jēdzienu nevis uz visu izraēlas pastāvēšanas laiku kopš nodibināšanas, bet viņu darbībām pēdējo divu gadu laikā.
    • DM101
      p.s. ar matemaatiku tev gan viss ir slikti... chatinjsh sarekjinaaja?
    • DM101
      pag, ne par straavu vai LEDiem. Es par teemu: ko dara Brightness, ja ''iejaa'' [RAW dati] ir veertiiba X. Taapeec es [skati manus pirmo postus] ziimeeju grafiku. Data = dati par spilgtumu [poh, nitos, Dzoulos, luxos, relatiivajaas vieniibaas]. Kas notiek ar pixeli X, ja es spilgtumu palielinu par 10%, piemeeram. Tas pats ar kontrastu. Un ar humora izjuutu te sakars 0. Tu vienkārši nezini, ko atbildeet par kontrastu - ok, palielinaata atskjiriiba. beet, kas notiek min/max un tuvu tiem? vienkārši ''cieti'' liidz 0/max?
    • versatile
      Nu jautājums, kā mēri 10%. Jautājums, kā konkrēta diode to izdod ārā. Teiksim, ja pieņem ir kaut kāda minimālā strāva, pie kuras diode sāk dot gaismu, tad tā ir 0, ir kaut kāda maksimālā strāva, kas tiek dots uz diodi, tur būs 100, bet nav jau teikts, ka pa vidu līkne būs lineāra. Jeb ir? Vai arī tas no diodes atkarīgs? Netā redzu dažādas līknes. Attiecīgi, jāsaprot, ko pieņem par 10% izmaiņu - pienākošo strāvu vai spilgtumu. Strāvu TV var kontrolēt, spilgtumu nomērīt nevar. Attiecīgi, tad jāpaļaujas uz līkni ar kaut kādu koriģējošo koeficientu.  Tas, ja es pareizi saprotu. Kontrasts jau būs tīri palielināta atšķirība starp blakus gaišajiem/tumšajiem pikseļiem.  interesanta matemātika sanāk Jā, humora izjūtas tev nav, tas fakc.
    • DM101
      par skaljumu nje ponjal. Par brightness - stop. sheit, luudzu, preciizaak. ko noziimee ''tumshaak/gaishaak''? pienjemsim, par 10% gaishaak. t.i.: reizinaataajs 1.1 vai +10% offset visam?  top liinijas tv, jaadomaa, tiek kalibreti individuaali. ibo, taas atskjiriibas, ko testos sameera... nu, par to toch tur nav jaacepjaas [jaa, cita lieta - pofu monji, kas ar grafiku/video straadaa].
    • versatile
      Brightness pagriež philips hue tumšāk/gaišāk, lai ekrāns izskatās spilgtāks, un contrast pagriež skaļumu uz augšu uz leju, a kas?
    • jacobs
      Bija nesen padaudz lietainu dienu un darbnīcā šis tas lieks. Tāpēc sakrāmēju kaut ko amatieru vaļaspriekam garajos ziemas vakaros. Priekā!🙂  
    • Racer
      Piedod, bet Tu nesaprati - šajā lugā  Donkihota statuss biedram @versatile, Tev nav arī Sančo, Tev ar godu ir piešķirta Vējdzirnavu loma...
    • jacobs
      Manējam bija uzrakstīts, ka katrs šī modeļa TV tiek kalibrēts induviduāli pirms iepakošanas. Tā kā tas arī nav mans lauciņš un manām prasībām pilnīgi pietiek, tad arī tālāk nesaspringstu.😉    
    • zeds
      Jā tieši tā. Bet nu tur ir saprotami ka grūti bij pārbūvēt jo visa māja balstās uz metāliskām šūnveida statnēm.  Par to nešanu - ja ir parasts serveris kastē tad nav problēmu var izkrāmēt no auto. Bet ja aparatūra ir statnes lielumā ar preinstalētām iekārtām tad tas viss sver diezgan normāli un krāmēt tādus vajag specializētu tehniku un cilvēkus.  Vai piemēram UPS ar visām baterijām jāiestiepj iekšā. Ja ir normāla rampa- ar pacēlāju vai rohlu vienkārši ievelk iekšā.
    • DM101
      p.s. par audio trekiem - ir testi, kur jaaizmanto speciaali drankjiigi apstaaklji. Piem., zemeejuma foni, kaut kaadas pashierosmes, u.t.t. Taapat arii sheit - ja ir izteiktas lazhas [un man ir iespeeja saliidzinaat vairaakus TV], tad saliidzinu shos apstaakljus. Pienjemsim, ka tas ir testa signaals ar taadu/nekorektu frame pa 1/4 ekraana. ar 2% level visaam kraasaam. Luuk, skatam sho testa signaalu. Jaa, es te nerakstu garo monologu, kaa skatiiju testa bildes n shit, paargaaju uzreiz uz buutisko - ''spilgtuma'' reguleeshanas settingiem vecajam TV. Kas izraadiijaas nekorekti arii jaunajam TV [cits brands, cita paaudze].   a par teemu - citas lietas... nu, jaa, man ir taa prioritaate: relatiivi daudz briivaa laika, varu stukot visadu hernju. Bet, piedod, nav mana vaina, kad/ja tev taa/briivaa laika nav tik daudz. Tu veido pats savu dziivi/gjimeni/prioritaates. Pats balsties uz savaam izveeleem/apstaakljiem.
    • DM101
      aa, modelji nav ielikti, phone leeca nav notiiriita. phone, izskataas, ka leeca vai nu degradeejusies, vai iekshaa kaadas hernjas. Tiiri info. Laikam laiks mainiit telefonu. Par tv modeljiem - nu i ko tie dotu? ne viens, ne otrs te nevienam nav.  ok, liimenis skaidrs.   par teemu. tev ir OLED monji. monjiem ir brightness/contrast setiingi, pareizi?  Ko katrs no tiem dara? esi paskatiijis?
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.8k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...