Jump to content
  • Jaunākie Ieraksti

• versatile
      Es tai nepakārtoju savu dzīvi - ir svarīgākas lietas par ko besīties, kā tas, ka bezmaksas tv kaut kāda krāsiņa konkrētā avotā konkrētā raidījumā man nepatīk. Piefiksēju faktu, pamēģināju saregulēt ar pieejamajiem rīkiem, nesanāca - nu neko, dzīvoju tālāk. Daudz interesantāk ir ar visādiem egocentriskiem balamutēm pakasīties, nekā tērēt savu laiku slaiderīšu bīdīšanai, īpaši, ja pats to tv skatos kā fona troksni, kad sīkie aiziet gulēt.   Pie kam, problēma bija tikai ar šo raidījumu https://go3.lv/watch/serija-3,episode-8301110 - skatoties netflix/youtube viss ok.      Lai ir skaidrība - būtu normāli ielicis abu TV modeļus, noslaucījis telefonam lēcu (vai, vēl labāk, ieslēdzis kādu luksmetra aplikāciju), pieslēdzis ārēju avotu un tad aprakstījis problēmu - nebūtu par ko piesieties. Es tak nesaku, ka nav problēma vai ka regulējums, kam visa līkne būtu jāšifto, neaiztiek tikai daļu no līknes - bet bez mērījumiem ne tu, ne es to nezinām. Acis melo.  Visa tava analīze ir emocijas, kas tev nepiestāv, un kuras tu neproti kontrolēt.   PS. Pirmajā brīdī nekad nepateiktu, ka pirmais tv ir oled.    Audio testiem tak tu neizmanto 96kbps mp3 failus? Pat ja ir tehnika, uz kuras arī tie skanēs slikti.
    • Aigars
      Te ir runa par iedzīvotājiem, kas skaitās kara bēgļi un pakļauti pastāvīgam genocīdam.
    • DM101
      pag, nu i ko tu tagad ieziepeejies zin? tikko rakstiiji, ka tevi besii nepareizs gjiimju tonis tv. mani, savukaart, besii artefakti pie melnaa liimenja. hulji tu esi izdomaajis, ka tava besiishana ir reputabla, bet mana - iereekshanas veerta?   manupraat, taa ir loha uzvediiba. piedod par tieshumu.
    • versatile
      Redz, nav jau mana darīšana, bet no šī saprotams, ka geju izklaidēs esi pasīvajā lomā. Nav nosodījuma, katrs atpūšas, kā viņam tīk, bet kāpēc manai sievai tas būtu interesanti, es nez.      Tu tak no KĪNŌ neko nesaproti  Kā var skatīties sūdīgi kompresētu filmu, ja melnais neatbilst references pantonim?     Es tavas arī ne. Pieeju problēmu risināšanā un komunikācijas prasmes - tos pavisam noteikti, no devītā stāva.
    • Zin...
      Nezinu, saregulēju kā man patīk "uz aci" un "baudu" materiālu nevis pētu vai piektā egle fonā nav ar nepareizu gradāciju attiecībā pret ceturto egli. Cenšos arī normālu kontentu izmantot, ja pieejams un saprotu, ka no mesla nevar konfekti izspiest. Visa mana māksla.
    • 138
      EHR grupā ir sliktāk.
    • oxygen
      Nu varbūt šejieniešiem citi modeļi. Bet ja gribi risinājumu, tad pameklē ko par tavu jautājumu saka ''gooles tante'' . Piemēram manējam C5 šis tas likās ne tā ka gribētos. Nu papētīju ko piedāvā  KONKRĒTĀ modeļa lietotāj setingos. Nu uzliku, tagad viss apmierina. Lai gan manā ieskatā : kad ko pērc dārgāku, tad vajag papētīt DAUDZOS saitos/apskatos ko kas saka/peļ par konkrēto mantu. Diemžēl bieži tie apskatnieki ir ''maksas'' reklāmas bīdītāji konkrētai markai. Ja papētām vairākus, tad uzpeld arī ''zemūdens akmeņi'' mantai. Nu ja vēl ir iespējams pašam ''apčamdīt'' noskatīto kādā veikalā, tad pavisam labi. Tik pie mums jau , TV, katalogos milzums, bet kas reāli darbojās veikala, ne pārāk. Vēl jau pastāv iespēja ka itkā vienas sērijas TV dažādu izmēru  ir atšķirīgas opcijas. Nu tam pašam LG C5 42 un 48 collu neesot kaut kāda Brightness Booster, kas ir lielākiem.   Bet kad paķer ''pirmo kas ieraudzīts'', tad nav ko vēlāk vaimanāt ka šis netā, tas savādāk kā vecajam utt..  Vispār mūsdienas tie OLED vairs nav nekas ''ekskluzīvi dārgs'' ja paskatās pēc cenām un algām. Laikam tik elektronika ir vienīgais kas inflācijā relatīvi paliek lētāks atšķirībā no citām mantām. Lai gan kad paskatījos kā rāda kaut kāds neOLED TCL 50 collu, mini LED,  pa 500 eiro, tad ''atkārās žokli'' . Kā tie ķīnieši dabū to gatavu ( kontrast, skatu leņķis). 
    • DM101
      redz, peedeejie komenti atkal noraada uz kaadu personisku saapi. ja ne sieva, bet geju teema - esi gejs? esmu tevi kaa atraidiijis?  Esmu tev savu kraanu suutiijis un tas nav paticis? Kaada cita saape?   Par monjiem/kalibreeshanu = nu, redz. man, savukaart, nav OLED monju [jo izmantoju cita pielietojuma softus], mani interesee TV.  Bet es [atljaushos pieziimeet] nenokakaaju tavas preferences. Visu cienju. Ja es darbotos ar grafiskajiem softiem/foto, tad monjiem buutu jaabuut OLED, kalibratoram - kastiitee un atvilknee + izmantotam. Un atseviskja sadalja par darba apstaakjiem [apgaismojumu ieskaitot].  
    • binary
      Indijā ap 1950. gadu esot bijuši 346 miljoni, tagad - 1.466 miljardi, tas ir >4x pieaugums. Ķīnā nav TIK traki, "tikai" 3x pieaugums - no 544 miljoniem līdz 1.416 miljardiem (pēdējos 5 gadus iedz. skaits krītoties). Nigērijā - no 37 miljoniem uzleca uz 237 miljoniem, tas ir >6x pieaugums, kurš, kā izskatās, nedomā apstāties. Indonēzija - no 69 miljoniem uz 285 miljoniem, >4x pieaugums. Pakistāna - no 36 miljoniem uz 256 miljoniem, >7x pieaugums. Brazīlija - no 53 miljoniem uz 213 miljoniem, 4x pieaugums, pamazām krītas/stabilizējas.   x4, x5 iedzīvotāju skaita pieaugums pa pēdējiem 70 gadiem nav ne unikāls, ne rekords.
    • kicker
      Vīri Kādam neinteresē Giant E + 3 pro? Rāmis L Pa 2 gadiem braukts gaužām maz Pusi gribētos dabūt atpakaļ pa viņu - 3k, reāli?
    • versatile
      Es neskatos filmas uz monitora. Un pret monitoriem attieksme nav "ai pohuj". Ja būtu pohuj, man nebūtu kalibrators. OK, patiesībā daļu laika ir pohuj, bet vienu daļu laika pat ļoti nav pohuj.  monitors no tv ar dažām lietām atšķiras, un to te tev jau mēģināja ieborēt. tu negribi saprast. tavas problēmas.
    • DM101
      attapiigs gan tu esi. OLED + skatiisies filmas + skatiisies tumsaa + attieksme nebuus ''ai, pohuj''.    Da labi, man kraans ir iiss, un nestaav. Un kungjis uzbarots. Un gjiimis kaa bandiitam. Atlaid to spazmu.
    • versatile
      Kas teica, ka man nav oled monitori?
    • Kazarms
      Pie tam - 29" taču nav nekas neparasts un jauns. Jauns tas ir priekš MTB, jo beidzot pirms gadiem 20 ražotāji iemācījās uztaisīt izturīgu un vieglu ratu, bet citādi tie 700C rati velosipēdiem tiek likti vismaz 100 gadus un noteikti ne tikai tradīciju dēļ.  
    • DM101
      jopt. luuk, atgrieziisimies pie teemas, kad tev buus OLED, sarunaats?  
    • M@R$$
      Gan jau ka katra grupa grib sev spalvas papulēt Bišķiņ, pēc 12.00 ieslēdzu RadioSWH. Viss bij labi līdz brīdim kad sākās reklāmas. Es īsti neatceros, vai izturēju līdz galam, vai pārslēdzu ātrāk.
    • versatile
      Kad vējdzirnavas nesaprot, ka ir vējdzirnavas   Uz aci tak, ibio. Kam tas svarīgāk, tie tumšā telpā noregulē lai melnais ir pēc iespējas mazāk pelēks un miers.  Varbūt pat uzliek testa chartu ar pelēkā skalām. Vienreiz. Un aizmirst. Tas ir tv, nevis references monitors. Par šo es jau cik postus atpakaļ teicu - pieliksi kaut vai prastu luksmetru, izdzīsi cauri skalai, varēsi spriest. Acis melo.
    • DM101
      pag, visi OLED [cik nu es zinu] skaitaas top segmenta apparatusi. Attieciigi - visiem i kraasu kalibreeshana [tipiski: 30 punktos]. Nu, i galu galaa - taa atskjiriiba [pat nekalibretiem] ir gana nieciiga no idejaala [par sho gan testu netruukst, kur viiri ar apparatusiem meera]. CIta lieta, ka baltaa temp, gamutu u.c. uzstaadiijumi [ieskaitot bildes ''siltumu''] paver iespeejas tonjus sakukjiit [gan pozitiivaa noziimee, gan - lasi: sachakareet] kaa patiik.   Par failu/melns ir melns = tur alnim skaidrs, ka nav melns. teema ir cita. reku, cits OLED [ar defaultajiem setingiem] to raada kaa melnu. Shis ar defaultajiem spilgtuma setingiem - arii praktiski kaa melnu. Spilgrums patiesiibaa ir vienkārši Offset regulators, maina melnaa liimeni, nevis spilgtumu. Otram OLED, savukaart, nav iespeeju mainiit melnaa liimeni, u.t.t. Nu, te ir daudz teemu.   btw, nekas jauns. to man pat viena socionikas entuziaste pieskjiira pirms gadiem 30  un shim es pat piekriitu   lieliski! kaapeec visi klusee? kaa juus adjustojaat melnaa liimeni? kaa juus risiniet teemu par lazhaam tuvu pie melnaa? kaapeec nulle info?
    • Zin...
      Domāju, ka oled šeit ir katram otrajam. Nav tā ekskluzīva prece
    • Racer
      Savā skatījumā pieškiru Tev titulu - Dons Kihots, turies!
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.8k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...