-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 17 biedri, 0 Anonīmi, 75 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- jacobs
- ggg97
- DM101
- versatile
- inteens
- TOoMoOT
- Kazarms
- kaads
- Long John
- ju
- Zin...
- KebabMaster
- Ghost_az
- HIGH-Zen
- Aigars
- basic
- Racer
-
Biedru statistika
-
Jaunākie Ieraksti
-
atšķirībā no tevis, manu pašvērtējumu nepaceļ blatošana internetā.
-
Erm vispār jau par viena ražotāja dažādas klases aparātos var būt dažāda regulācijas iespējas, cik daudz viņš tev atļaus ko darīt, kur nu vēl dazadu ražotāju
-
oi. tb., tev nebija neviens normaals tv, kad kaiminji atdeva sho. pa so laiku tev nav neviens normaals/paraleeli uzradies. tev interese nulle. nu tad hulji tu te blato/ieliidi? ne tev stafs, ne interese tikai liela mute. tu tak esi dikti dumjsh, piedod nu, buutu vismaz sastāstiis, ka ir kaads kruts OLED. nu, buutu sanjeemies bet nee - facepalm...
-
Labs genocīds, ņemot vērā, ka palestīniešu skaits tagad Palestīnā un Gazas teritorijā ir ap 5,4 miljoni. Ap 1948. gadu bija ap miljonu. Kur ir vēl tik strauji audzis iedzīvotāju skaits?
-
Cilvēki ir dažādi, vieni tur velo sekcijā aiz stikla un priecājas, citi savukārt min ar to. Tas tāpat kā ar ratiem. Vienam apmierina stoka, citiem vajag drusku labākus. Ja pirmajā gadījumā tie brauc, tad labākie vienkārši ripo .
-
-
nav taisniiba par LG un iespeejaam reguleejumos LG vienkārši ir niansiites: advanceetaas reguleeshanas iespeejas pieejamas tikai custom profilos un jaa, piem., kraasu kalibreeshanas menu arii ir shedevrs bet, iespeejams, ka kaa parasti - es tikai neko nesaprotu.
-
Neesmu skatījies. Nav pat doma bijusi kalbratoru pie tv nest. Viņš mani interesē apmēram tikpat ļoti kā sētas vārtu stabs - man tāds ir, pat vairāki, un tālākā interese par viņiem man beidzas. Viens TV nelabu galu jau ņēma, nav ne mazākās vēlmes investēties vēl vienā pagaidu TV. Starp citu, ģīmju krāsām problēma bija izteikta tikai vienā TV3 raidījumā - ārpus zonas. Pārējo rāda pieņemami. Bet nu, nevaru spriest, nudien neatceros, kad pēdējoreiz artefaktainus brripus kačāju, lai par kvalitāti varētu spriest.
-
-
Nu te biedru kompromisi neinteresē. Izņemot ēdienu. Tur rij, ko nu atved.
-
nu, beeeidz blatotaajs ar nelikviido TV. foto specs, kas nespeej kraasas nokalibreet. tam TV vispaar taada fiicha ir? aa, nee, iisti vechi skataas bildi ar nepareizu gjiimju kraasaam un blato forumos.
-
Kad bērni sasitīs, tad arī nonāks. Es nekur neteicu, ka tas ir slikts tv - draugi pārcēlās uz Dubaiju un es palīdzēju iztirgot nelikvīdākās mantas. TV palika kā pateicība. Bet nu random mīslītis no dželgavas labāk zinās, protams.
-
Beidz irst, es speciāli pētīju Oledus un paņēmu Sony, jo tam bija krietni advancētākas iespējas regulējumos (piemēram, salīdzinot ar LG ar tādu pašu matricu). Novilku testa failus ar 60-100 mbit un tad pētīju un regulēju. Kādu mēnesi čakarējos kamēr kompromisu panācu. Te forumā nerakstīju, jo tur īsti nav receptes un daudz subjektīvā. P.S. Izlasīju vēlreiz Tavu sākotnējo postu un man pieleca ko Tu gribi. Nebiju iedomājies, ka Audio Guru ar tādu bezjēdzīgu huiņu nodarbosies. Cīnies tālāk un nepis biedriem prātu...
-
sausais atlikums - pats skaties par briivu ieguutu tv, kas nonaaks miskaste, bet muti palaid taa, itkaa MEGA profs buutu ieradies. Luuk arii viss, kas jaazina par tevi un tev liidziigajiem. nee, tu neesi sapratis teemu. sore. ************** kungi, piedodiet, teema sarezgjiita. taapeec luugums neblatot tos, kas: a. OLED nekad nav skatiijushies; b. skataas ''bezmaksas'' TV vai ko liidziigu, kas ''driiz ies miskastee''; c. nekad nav groziijushi uzstaadiijumus saviem TV un tas ''viss'' neinteresee; d. neskataas kontentu pilniigaa tumsaa, nezina, ko noziimee melnaa dziljums un citas diivainiibas. oi. laikam palieku viens sheit...
-
Jaa, es saprotu, ka tev pareizi skjiet dait taa, kaa dari tu. Par daudzaam lietaam pauri nelauzi. Ok, visu cienju, tev noteikti ir daudz bezdomu briizhu, pauris vienkārši kaifaa.
-
Tu uz šo neatbildēji. Ja skaidrā prātā izlasītu savu pirmo postu, tad nebūtu jāapvainojas, ka Jo pats sākums jau: Nu, tīzeris - kontents sekos. Gaidām. Pagaidām tikai kkāda huiņa. Nav nomierinošas tējiņas? Runā ar savu ģimenes ārstu vai psihiatru. Tv rāda atšķirīgi - ahujeķ, kas par āmuriku atklāta. Tu saraksti palagu, saliec ar nospeķotu objektīvu uzņemtas bildes (kur te cieņa pret diskusijas dalībniekiem) no nezināmas kvalitātes brripa artefaktiem, pasaki, ka analīze sekos un esi dikti satraucies - un brīnies, ka cilvēkiem pohuj, kā rāda tavs televizors tavas garāžas bedrē. Jā, pilnīgi un galīgi pie vienas vietas. Man arī pašlaik ir samsung televizors, kurā, īpaši no dažiem avotiem, man besī cilvēku ādas krāsa. Ko es daru? Neko. Jo ir pilnīgi skaidrs, ka šis (par brīvu dabūtais, starp citu) TV tiks agrāk vai vēlāk tuvākajā nākotnē iznīcināts. Ja kritisko stadiju pārdzīvos, tad varēs domāt par apgreidu. Kamēr tur pārsvarā iet robloxi un karbonāde Peppa, mani tā krāsu figņa nesatrauc ne tik, cik melns aiz naga. Izej ārā, ieelpo svaigu gaisu un paskaties apkārt. Dzīve eksistē.
-
@DM101, Tu pats saproti savu fundamentālo kļūdu šāda veida testam? Tu izmanto dekoderi, kurš nekorekti strādā ar kontentu un mēģini vērtēt kvalitāti. Tu takš audio testos savādāk uzvedies, kāpēc šajā jomā muļķojies?
-
par probleemu - te atskjiriiba/probleema redzama tik izteikti, ka viss tevis piemineetais [statiivs n shit] shobriid nav nepiecieshams. Es pacentos, lai nofocheetaa bilde aptuveni atbilst subjektiivajai uztverei [nu, vismaz manaa tel un kompii, lasot sho soliido forumu]. Probleema ir liimenii tss/tss/HUJUK, un te der arii 2 EUR veertas austinjas. Par bildi - mani interesee abas sadaljas. Par to, ka zinjas nav labas, es zinu/nojaushu. Ja visu zini par mani, zini, ka laiku atpakalj es teemai [tikai skanjas sadaljaa] pieveersos. Tur probleemas liidziigas. da labi. es peedeejos paardesmit gadus esmu tik slinks, ka izmantoju obshepitu/piegaadi un atkal - te ir vairaakas teemas [kaa pats/pareizi aktualizeeji] - vai galjai jaagarsho ''dabiski''. vai - peec kaa pavisam cita. vai ''labi'' - t.i., ar garshas pastiprinaataajiem
-
Vēl viens jautājums. Tu tak gaļu ēd? Gaļai sāli liec klāt? Nu lūk. Bet gaļa no veikala nāk krietni dažāda. Viena sausāka, viena mitrāka. Jautājums ir, kad sver gaļu uz svariem, lai rēķinātu sāls daduzumu, kā koriģē pret gaļas mitruma procentu? Arī, cik ievērots, tad sāls pārslās un smalkā maluma sāls uzvedas pavisam dažādi. Kā panākt optimālu sāļumu gaļai? Jeb vienkārši piehujārī uz aci no beramā sālstrauka un rij bez garšas un baudas?
-
Nu bet tad fotografē kontrolētā režīmā, bitītmatos, nevis AI diktētā, kur, ja kadrā būtu nojaušams mēness, tev iefotošopētu bildi no interneta! Uz satīva, ar vienu jutību, vieniem parametriem, bez ulučšaizinga, notīrītu objektīvu - pretējā gadījumā vispār NAV VĒRTS iedziļināties "problēmā". Pareizi saki, tas ir kā ar 2 eur vērtām austiņām ierakstīt skaņu no kaut kādām tumbām un tad konsultēties, kā regulēt ekvalazieri internetā. Skaņu dzird un bildi redz, bet salīdzināt NEKO nevar. Pat teorētiski ne, jo ulučšaizings atšķirsies tām bildēm. Nē. Nevar saprast, ko tu tieši gribi - skatīties "patīkamu" bildi, vai baudīt kino tieši tā, kā to iecerējis režisors, operators, montētāji un krāsu koriģētāji. Ja pirmais - sagrozi tos slaiderus tā, kā besī vismazāk, un aizmirsti. Ja otrais - man tev ir sliktas ziņas. kUr5H nU buUtU p4r KulTuuRu RUnAAjI5, sAwlj.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.8k
-
Kopā ierakstu1.5m
-