Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   18 biedri, 0 Anonīmi, 116 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• binary
    • flasherr
    • DM101
    • versatile
    • ribons
    • Eraserz
    • DeKrumba
    • 138
    • AndrisBB
    • Vilx
    • Ghost_az
    • kava
    • inteens
    • janiz
    • Racer
    • M@R$$
    • AlCohol
    • Phoner
  • Biedru statistika

27302
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Ilgmars_888
    Newest Member
    Ilgmars_888
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• versatile
      Nu bet tad fotografē kontrolētā režīmā, bitītmatos, nevis AI diktētā, kur, ja kadrā būtu nojaušams mēness, tev iefotošopētu bildi no interneta! Uz satīva, ar vienu jutību, vieniem parametriem, bez ulučšaizinga, notīrītu objektīvu - pretējā gadījumā vispār NAV VĒRTS iedziļināties "problēmā". Pareizi saki, tas ir kā ar 2 eur vērtām austiņām ierakstīt skaņu no kaut kādām tumbām un tad konsultēties, kā regulēt ekvalazieri internetā. Skaņu dzird un bildi redz, bet salīdzināt NEKO nevar. Pat teorētiski ne, jo ulučšaizings atšķirsies tām bildēm.   Nē.   Nevar saprast, ko tu tieši gribi - skatīties "patīkamu" bildi, vai baudīt kino tieši tā, kā to iecerējis režisors, operators, montētāji un krāsu koriģētāji. Ja pirmais - sagrozi tos slaiderus tā, kā besī vismazāk, un aizmirsti. Ja otrais - man tev ir sliktas ziņas.   kUr5H nU buUtU p4r KulTuuRu RUnAAjI5, sAwlj.
    • 138
      Akvai, es tač dakšu nemaz nepamanīju, uz sēdekļa augstumu un iznesuma garumu skatīdamies. Wow. Šis varētu būt dārgākais (ņemot pēc jauna vērtības) velo, kam tāda redzēta. Kā? Nu kā kādam, kurš acīmredzot ir speciāli pircis īsu iznesumu, tātad kaut nedaudz kaut ko saprot, šāda spīdoša doma var ienākt prātā, un kā var šķist ērti ar to braukt?? 🤷🏻‍♂️
    • DM101
      atmetot sadalju, kuraa tu uzvedies kaa punkjains tiinis, meegjinaashu paskaidrot savu necilo viedokli: nav liela maaka uzlikt kvalitatiivu kontentu uz defaultajiem setingiem un sajuusmaa skatiities paarspilgtinaatu bildi.  ja par analogjiju ar skanju - nav liela maaka uzlikt spektraali ljoti vienkaarshu materiaalu: tas skanees uz jebkaada apriikojuma. Vai kaut kaadu sievietes vokaalu, piem., tam nevajadzees ne subu, ne tviiteru: platjosla tiks galaa. par redzes iipatniibaam - nu, es esmu iz fizmatiem/fizikjiem, arii optometrijai neesmu gaajis garaam. Pamatlietas zinu. Par nekvalitatiivo kontentu: man ir paliela chupa filmu, kas ir skarbi suudiigaa kvalitaatee. Jaa, sit pa aciim. Bet, dalja ir pasen uznjemtas, dalja - kaut kaads Eiropas alternatiivais kino. Filmas, kuras - jaa, kaadaa nu ir kvalitaatee, taadaa ir. Neesmu maniijis labaakaa/iespeejams, ka arii nav. Attieciigi, man ir opcijas: neskatiities vispaar, vai izspiest maksimumu no esoshaa. Par fotografeeshanu ar kameru. Man ir jautaajums - kaa citaadi [ja ne fotografeejot] es sho probleemu vareetu nodot/notransleet shii foruma sociumam? KAA?  Jaa, tas savaa zinjaa atgaadina ''ierakstiit skanju ar telefonu'', bet te probleema/teema ir vairaak kaa labi redzama. Te nav runa par kaadaam mega smalkajaam nianseem. Atklaashu nelielu nosleepumu - kopsh man ir OLED, lielaakaa dalja filmu [jaa, arii daargaa gala, arii kvalitatiivi kontenti] ir AR artefaktiem tuvu pilniigam melnajam. Jaa, nekas no shii nesatrauc cilveekus, kuri skataas LED. Vinji vienkārši needz shiis lazhas. Par TV setingu teemu - neviena no jums nevienaa postaa es nemanu NEKO, kas buutu par teemu. Un jaa, var, protams, izmantot kaadu no ''iebuuveetajaam'' modeem. Nu, tur, piem., '''movie''. Bet, man [kaa diivainim] rodas jautaajums - vai shie defaultie setingi ir pareizaakie? Kautvai njemot veeraa mnus skatiishanaas apstaakljus [kuri, starp citu, mainaas]. Attieciigi, ja es saktos ''filmu'', bet skatos naktii/pilniigaa tumsaa, un skatos pa dienu - man ''kaut kas'' jaapamaina, ne? Nu, tur spilgtums, kontrasts. Pareizi? Luuk, par to bija mani ierprieksheejie posti. Aciimredzot, viss shis ruup tikai man. Ja taa, tad - hulji blatot?  Jaa, es manu subjektiivajai uztverei nekorektus 0..10% vecajam OLED. Kas ir korekti jaunajam. Es par to rakstu. Tas rezonee? Nee, klusums. Kaapeec? Visi piekorigjeejushi? Tieshaam?  Jaa, es saprotu, ka tev pareizi skjiet dait taa, kaa dari tu. Par daudzaam lietaam pauri nelauzi. Ok, visu cienju, tev noteikti ir daudz bezdomu briizhu, pauris vienkārši kaifaa. Bet, luugums ieveerot kaadu elementaaru komunikaacijas kultuuru. Ibo, redz, tu par mani ''visu'' zini, bet pats [nez gan kaapeec] ciitiigi paliec anoniims. Manupraat, tas nav iisti korekti. p.s. par TV. Jauno TV es nopirku savai garaazhai/darboshanaas vietai. Attieciigi, meedzu uztureeties 2 lokaacijaas, 2 TV. Jaa, arii veco vareetu mainiit, bet - man patiik dizains, TV nav nekaadu burninu, kaa redzam, webOS atskanjo vairaak filmu kaa Tizen, tam TV ir forsha pults. Un galvenais - man zheel to TV atdot kaadam kursh to nodrochiis un izmetiis miskastee. vienkārši cienja pret forshu apparatusu.  
    • 138
      Tev, jo tu esi tas, kurš iesaka pirkt "lv bodēs"  
    • 138
      @AndrisBB, kā tev izskatās, kādas sekas varētu būt šim ANO paziņojumam?   Skaidu inženieris gan jau atkal kaut ko pavems par bezjēdzīgām un nevarīgām organizācijām, bet lai jau, uz veselību!   https://xcancel.com/UNGeneva/status/1967856388820046242#m    
    • versatile
      Kā mežā sauc, tā atsaucas, Kaspar.   Bet ko tu no mums gribi? Tu bildē ekrānu ar mobilo telefonu nakts rēžīmā un taisies kaut ko salīdzināt tajās bildēs? Nu pipec, man vārdu trūkst, lai aprakstītu cik debila ir tā ideja saknē.   Tev jau pateica - pieņemu, ka nekas neatšķiras no audio - liec klāt kvalitatīvu avotu, kas padod uz abiem tv vienādu signālu, liec klāt mērierīces, regulē slaiderus un skaties kā/vai mainās mērījumi. Kaut vai tupa ekrāna spilgtumu mēri. Arī tas jau iedos zināmu priekšstatu.  Ja nebūtu bioloģijas stundās sapņojis par puišu dupšiem, droši vien zinātu, ka cilvēka acs NAV uzticams mērinstruments, tā pielāgojas videi un smadzenes arī rezultātus interpretē visai dažādi. Pat ņem nost "gļukus". Tas ir iemesls, kāpēc lielā ātrumā vai tumsā braucot, nedrīkst skatīties vienā punktā, bet acs ir regulāri jāpārfokusē starp vismaz 3 punktiem ceļa malās, dažādos attālumos.    Tas, ar ko pašlaik nodarbojies, ir savu puņķu ēšana lai noteiktu rītdienas laika prognozi. Darīt to vari, bet nevajag sūdzēties, ka mazrezultatīvi.   Sausais atlikums - tv ir dažādi, no shit. Ja visi būtu vienādi, tu tak nebūtu jaunu pircis, ne?
    • DM101
      nu, tas, ka tu esi bezgala skaists, seksiigs un aspraatiigs, shaubu nebija nevienam. Es skatos, ka tu intereseejies par foto. Pienjemu, ka par ciparu foto. Attieciigi, tu noteikti izmanto reference liimenja OLED monjus un TV savu foto apskatei! Noteikti kalibreetus peec spilgtuma un kraasu balansa! Tu noteikti esi apriikots ar atblstoshas klases kalibreeshanas tehniku. Ar cieniijamu media serveri. Un, bez sahubaam, esi ar iespaidiigu pieredzi teemaas. Vareetu daudz ko veertiigu teikt un ieteikt. Bet izveelies teelot pilniigu mud%ku, ar domu, lai es pats visaa ieglubinos. Cieniijami! Paldies par to!
    • 138
      Jā, bet kā tas skar cilvēkus, kuri pērk velosipēdu braukšanai uz ofisu no Juglas uz centru, vai ēdiena izvadāšanai, vai aizbraukšanai divreiz gadā pa veloceliņu uz Jūrmalu?   Mhm, 29" ar S un XS rāmjiem vispār ir skaistums 😍
    • versatile
      Kā saka, labāk vēlāk, nekā nekad.   Pārlasīju oriģinālo postu, un man ir skaidra ideja, kā izdarīt tā, lai melnie būtu melni. Uzliec savu brrip failu uz tv, paņem savu Note 10, ieslēdz kameru, izslēdz nakts režīmu! un pavērs pret ekrānu - vajadzētu būt, ka ar melnajiem toņiem problēma pazudīs. ja nepazīud, vari pro kameras režīmā paspēlēties. Un viss, problem solved.
    • DM101
      jaa, nu to visu es dariishu. vienkārši taa loha sajuuta radaas briidii, kad man tapa skaidrs, ka pat pamatlietu [aka ''spilgtums'', kontrasts klokju] funkcionalitaate ir briiva interpretaacija un arii - pilniigi nekorekti izveikta. Savukaart, lai kaut ko ''reguleetu'', ir jaasaprot, kas/ko/kaa maina, pareizi? Nu, ko tu ''regulee'' ar kuru setingu. Nee, ok, ja sheit ir viiri, kas ir apriikojushies ar apriikojumu kraasu balansa un lux adjustoshanai un labu pieredzi, es labpraat dzirdeetu nianses par shiem modeljiem. Es gan pagaidaam taadus sheit nemanu. 
    • AndrisBB
      Tak neko nav izdomājuši. Vajag karot, lai varētu atlikt vēlēšanas uz kādu laiku. Ja neatliek, tad Netanjahu pēkšņši var nonākt atkal tiesas sēdē un aiz restēm (par iepriekšējo korupciju). Tāk slauks to govi cik vien ilgi varēs.
    • DM101
      ja nopietni - jaa, esmu pamaniijis, ka teemaas, kuras man interesee, es kapaaju dziljaak kaa 99.99% citu. Taa tas vienkārši ir. Kaa dziivojas? Nu, shii ieglubinaashanaas man ir devusi iespeeju veidot savus projektus, pelniit navdas [kas nav mazsvariigi muusdienu pasaulee, ibo reekjini jaamaksaa katram].  Pie taa, ka ir dalja dumju, aprobezhotu, agresiivu primaatu - esmu pieradis, ar to mani nepaarsteigsi. Ar bruuno kraasu - arii. Dibensaaliideeji redzeeti daudz.  
    • AndrisBB
      Nu piespraud kautkādu avotu, kas var atskaņot raw video, lai nav jāuztraucas par dekodēšanu un tā interpretācijām. Ideālā gadījumā aparātu, kurš spēj mainīt HDMI parametrus un pats spēj parādīt krāsas korekti. Tad var pētīt cik labi attēlo melnos utt, regulēt kontrastus utt.    Nu kauvai ko pavisam vienkāršu. https://www.blackmagicdesign.com/uk/products/blackmagicvideoassist    
    • e = d
    • Gestapo
      Neliekas aizdomīgi ,ka vienīgais kaut ko cērt? Sen jau tā ir? Kā dzīvojas? 
    • DM101
      kaada jeega ko te daliities? es piemirsu, ka te ir maajsaimniechu komuuninja. dazhs dibensaliideejs, dazhs skaugjis. versatile vispaar nesaprotams - laikam vinja draudzeniite pateikusi, ka es esmu seksiigaaks. citu iemeslu neredzu spazminjai. par kaut kaadiem zaljotnijiem vai bruunuli gestapo es vispaar nerunaaju... man ir skaidrs, kas/kaa man sanaak, bet man vairs nav noskanjojuma ''uz pirkstiem'' skaidrot elementaaras [man/jau] lietas. Ibo, kuru tas interesee? KURU? Kursh te skataas OLED? kursh te cepjaas par melnaa dziljumu? Da kaut setingiem. Nemanu, piedoshanu. Attieciigi - nah man klavu deldeet? Ceru, ka noveerteeji korekto/izveersto atbildi.  apjeedz, ka esi vienkārši ne paaraak gudrs pilsonis, ar nekaadaam prasiibaam. tups forumaa smirdeetaajs. ja no teemas neko neceert, taa neinteresee, hulji te ienaaci iesmirdeet? KAAPEEC?
    • Gestapo
      Nomierinies un apjēdz beidzot, ka tu ar kaut kādu huiņu nodarbojies. 
    • Racer
      @DM101, Tu gribi kašķēties un padalīties ar savām domām, vai izprast ko dari un kāpēc tā sanāk?
    • versatile
      Vēl nav pusdienlaiks un jau par citu vīrieškārtas dibeniem domā? Patīk? Iesi uzlikt kādu video uz jaunā tv no diska ar uzrakstu "backup, neaiztikt!"?
    • DM101
      o, dibensalidejs gestapo viedokliiti paudis   gestapo mums nenosakaamas kraasas iipatnis - nevar saprst, kur vinjsh beidzas, kur saakas vinja reputablo ''biedru'' dibens   v smisle? Loeve ir iipashaakas matricas? Jeb tu par ko? aa, ne par ko... vienkārši ieņemiesji  
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.8k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...