Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   13 biedri, 0 Anonīmi, 155 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• AndrisBB
    • Ghost_az
    • DM101
    • spameris
    • Tuubijs
    • jozhix
    • Gestapo
    • versatile
    • Students
    • e = d
    • raiviic
    • Racer
    • erikonkulis
  • Biedru statistika

27302
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Ilgmars_888
    Newest Member
    Ilgmars_888
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• DM101
      jaa, nu to visu es dariishu. vienkārši taa loha sajuuta radaas briidii, kad man tapa skaidrs, ka pat pamatlietu [aka ''spilgtums'', kontrasts klokju] funkcionalitaate ir briiva interpretaacija un arii - pilniigi nekorekti izveikta. Savukaart, lai kaut ko ''reguleetu'', ir jaasaprot, kas/ko/kaa maina, pareizi? Nu, ko tu ''regulee'' ar kuru setingu. Nee, ok, ja sheit ir viiri, kas ir apriikojushies ar apriikojumu kraasu balansa un lux adjustoshanai un labu pieredzi, es labpraat dzirdeetu nianses par shiem modeljiem. Es gan pagaidaam taadus sheit nemanu. 
    • AndrisBB
      Tak neko nav izdomājuši. Vajag karot, lai varētu atlikt vēlēšanas uz kādu laiku. Ja neatliek, tad Netanjahu pēkšņši var nonākt atkal tiesas sēdē un aiz restēm (par iepriekšējo korupciju). Tāk slauks to govi cik vien ilgi varēs.
    • DM101
      ja nopietni - jaa, esmu pamaniijis, ka teemaas, kuras man interesee, es kapaaju dziljaak kaa 99.99% citu. Taa tas vienkārši ir. Kaa dziivojas? Nu, shii ieglubinaashanaas man ir devusi iespeeju veidot savus projektus, pelniit navdas [kas nav mazsvariigi muusdienu pasaulee, ibo reekjini jaamaksaa katram].  Pie taa, ka ir dalja dumju, aprobezhotu, agresiivu primaatu - esmu pieradis, ar to mani nepaarsteigsi. Ar bruuno kraasu - arii. Dibensaaliideeji redzeeti daudz.  
    • AndrisBB
      Nu piespraud kautkādu avotu, kas var atskaņot raw video, lai nav jāuztraucas par dekodēšanu un tā interpretācijām. Ideālā gadījumā aparātu, kurš spēj mainīt HDMI parametrus un pats spēj parādīt krāsas korekti. Tad var pētīt cik labi attēlo melnos utt, regulēt kontrastus utt.    Nu kauvai ko pavisam vienkāršu. https://www.blackmagicdesign.com/uk/products/blackmagicvideoassist    
    • e = d
    • Gestapo
      Neliekas aizdomīgi ,ka vienīgais kaut ko cērt? Sen jau tā ir? Kā dzīvojas? 
    • DM101
      kaada jeega ko te daliities? es piemirsu, ka te ir maajsaimniechu komuuninja. dazhs dibensaliideejs, dazhs skaugjis. versatile vispaar nesaprotams - laikam vinja draudzeniite pateikusi, ka es esmu seksiigaaks. citu iemeslu neredzu spazminjai. par kaut kaadiem zaljotnijiem vai bruunuli gestapo es vispaar nerunaaju... man ir skaidrs, kas/kaa man sanaak, bet man vairs nav noskanjojuma ''uz pirkstiem'' skaidrot elementaaras [man/jau] lietas. Ibo, kuru tas interesee? KURU? Kursh te skataas OLED? kursh te cepjaas par melnaa dziljumu? Da kaut setingiem. Nemanu, piedoshanu. Attieciigi - nah man klavu deldeet? Ceru, ka noveerteeji korekto/izveersto atbildi.  apjeedz, ka esi vienkārši ne paaraak gudrs pilsonis, ar nekaadaam prasiibaam. tups forumaa smirdeetaajs. ja no teemas neko neceert, taa neinteresee, hulji te ienaaci iesmirdeet? KAAPEEC?
    • Gestapo
      Nomierinies un apjēdz beidzot, ka tu ar kaut kādu huiņu nodarbojies. 
    • Racer
      @DM101, Tu gribi kašķēties un padalīties ar savām domām, vai izprast ko dari un kāpēc tā sanāk?
    • versatile
      Vēl nav pusdienlaiks un jau par citu vīrieškārtas dibeniem domā? Patīk? Iesi uzlikt kādu video uz jaunā tv no diska ar uzrakstu "backup, neaiztikt!"?
    • DM101
      o, dibensalidejs gestapo viedokliiti paudis   gestapo mums nenosakaamas kraasas iipatnis - nevar saprst, kur vinjsh beidzas, kur saakas vinja reputablo ''biedru'' dibens   v smisle? Loeve ir iipashaakas matricas? Jeb tu par ko? aa, ne par ko... vienkārši ieņemiesji  
    • versatile
      Nevari nopirkt normālu tv, tā arī pasaki, nevis uz citiem apvainojies   Ieliec kādu salīdzinājumu, kā izskatās youtube uz 480p izšķirtspēju.
    • DM101
      nu, arii tev nav saprotams. tas nepaarsteidz. ibo, lai sapratu, smadzeneem jaabuut. savu monologu vari noraut podaa. Jauku dieninju  
    • versatile
      Tēmu... nav te tēmas, nav! tu skaties hvz kādu materiālu (ja vēl tas būtu normāls, īsts blu-ray! nevis fakin piratēts rips pats ar saviem gļukiem, kuru hvz kas un kā ir enkodējis) uz dažādiem dekoderiem, grozi slaiderīšus un gribi baigi gudro tēlot.  Tas ir kā pieslēgt pie pc 2 monitorus un skatīties uz kura krāsiņas labāk patīk - bez kalibrēšanas tur ir auzas un saprast nevari precīzi neko un tam pat nav jēgas, ja citi skatīsies bildītes uz saviem nekalibrētajiem moņiem. Un fonā klāt pieliekam faktu, ka, grozi kā gribi, nav šie hi-end ekrāni, NAV paredzēti precīzai krāsu reprodukcijai, NAV paredzēti referencēšanai un sazin kam vēl.   Pats tu Lieliski kā vājprātīgs ārdītos, ja kāds audio topikā dalītos pieredzē ar šitāda aparāta regulēšanu labākam skaņas baudījumam... ar ko te nodarbojies, vispār nav (un nevar būt!) saprotams.   Viss, ko uz tiem tv ar tiem slaiderīšiem VAR sabīdīt, ir lai bilde ir pieciešama konkrētā vietā kur konkrētais teļļuks nomests. VISS. Pārējais sausais atlikums te ir - viens tēvē no otra atšķiras.   Ja tu pilnā nopietnībā vari skatīties materiālu, kāds redzams pirmajās bildēs, tad visa tālākā diskusija ir lieka. Es nevarētu. Un man patiešām nav augstu prasību pret kvalitāti, bet nu tādus artefaktus ir zem savas cieņas skatīties, ja vien tā nav kaut kāda vienīgā izdzīvojusī vai cenzūras aizliegta materiāla kopija. No tevis negaidīju, nudien.
    • e = d
      Šitas no sērijas, kad Tramps būs prezidents, Ukrainas karš beigsies nedēļas laikā. A, pag, …..
    • DM101
      veel 5 iipatnji nesaprata teemu. 
    • DM101
      jaa, shis jau ir korekti! Un pofig, ka tur viens KB tranis ''virknee''. Nrmaals tranis neko sliktu tur neizdara [taapat OPampaa ir chupinja kaskaazhu], toties korekta naakoshaas kaskaades draivoshana. p.s. par NASA  - man saak rasties aizdomas par sho teemu. 
    • msp
      Jautājums tik par to, kas būs tālāk? Ieliks savu administrāciju apgabalā, kur ir nebeidzams naids un nebeidzamas provokācijas no "partizāniem". Var jau būt, ka viņi ir izskaitļojuši, ka tas ir mazākais ļaunums.
    • Kazarms
      29" rati vienkārši labāk ripo pāri visiem nelīdzenumiem un tehniskos kāpumos "nepakarās" uz pirmās saknes. Pa lielam galvenais iemesls kāpēc 26" ir izgājis no modes.   Citādi, ja tam ritenim būtu mazāks rāmis un drusku mazāka cena (pie noteikuma, ka viņam viss ir +/- kārtībā tehniski), manuprāt laba bāze mazāka auguma braucējam, kam nav aktuāli maukt pa takām, bet gluži pa asfaltu arī neripināsies. 
    • Net
      Tas jautājums ne man, bet gan @_dunduks_. Man po ..
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.8k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...