-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 2 biedri, 0 Anonīmi, 133 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- RudeWolf
- Aicis
-
Biedru statistika
27301
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Ilgmars_888
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Viena kretīna dēļ (aizdomas) ir vēlme iegādāties durvju actiņas kameru. Bet es tomēr nevaru atrast un saprast, vai to droši var sūtīt no ārzemēm. Vai tā atbilst stratēģiskās nozīmes precei, vai tomēr nē. Piemēram šī: https://www.aliexpress.com/item/1005008077612340.html
-
-
Nu konkrētā filma varētu būt kaut marsiešu valodā, vienalga saprastu . Savukārt sākuma un beigu titrus jau var nomainīt.
-
-
-
-
Modulārais bija iekš Radiotehnika ML6102. Tur vēl bija tas mikrosborkas sprieguma lifters uz 30 voltiem, lai vadītu uztvērēja varicapus. Tāds pats mudulārais bija stacionārajam tunerim T-101 no tā modulārā centriņa, kā arī tam brūnajam centriņam ar S-30 komplektā.
-
26` ripuļi, cena jau iespārda atceros savu treku tirgoju, liekas knapi pa 200€ notirgoju cik gadus atpakaļ.
-
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/bycycles/mountain/cdnkjh.html#photo-3 uzsēdēs regulēšana veikta ? :D
-
-
Jā, man ir 4k ar daudzkanālu skaņu, bet replayā HD un stereo, toties latviešu valodā. Būs jānovelk...
-
fails ir zhopinskijs, par to nav shaubu. Mani vairaak interesee, kursh dekoders ir ''piedodoshaaks''. otra teema, kas gan ar TV ir saistiita. Reku bilde zemaak. Divi grafiki. Augsheejais: jaunais OLED, movie mode, skatos pilniigaa tumsaa. Testa bildes ''dati'' sakriit ar subjektiivo uztveri. Apaksheejais: vecais OLED. Vecais profils vairaak izskataas - nevis paredzeets skatiities pilniigaa tumsaa, bet gan - kreeslainaa istabaa. Ar paartraukto liiniju: fona apgaismojuma liimenis. Vismaz shaadi es varu izskaidrot, kaapeec taa 0..10% spilgtuma atteeloshana nav subjektiivi ''lineaara''. Aa, vecajam OLED veel ir setings: black lvel = high, kur uztaisa peleeku fonu kaadu 5% no spilgtuma [un viss, kas zem shiem 5%, pazuud, logjiski]. Tb., pat nevis visu spilgtuma ''skalu'' pacelju ''uz augshu'' [pienjemsim, ka skatamies diezgan spilgti izgaismotaa telpaa], bet vienkārši uzcelj peleeko ''pa virsu''! Bet, var jau buut, ka es te nodarbojos ar totaalu hernju. Sak - ja raada, ir zashibisj. Varbuut kaads zina, varbuut ir kaads veikals/opcija, kur uz laiku [jaa, nav probleemu ar droshiibas naudu, samaksaat par ''iiri''] pakjert kaadus multimedia playerus patesteet?
-
Nu ja tev tur rādās zaļie/violetie bloki, tad dekoders nevar dekodēt tos makroblokus. Visdrīzāk fails nav korekts un neatbilst 100% profile specenei vai kas tāds, iztrūkstošas NAL vienības. Uz PC un softwāres pleiyeri jau mēdz būt visai 'piedodoši' vai vienkārši skipo 'sliktos' kadrus un tu nemaz to neievēro. Kas par kodeku? https://www.elecard.com/products/video-analysis/streameye No sākuma pārliecinies ka fails ir korekts, pirms vaino TV.
-
es teiktu, ka te jaakaapj privaatajaa reisaa un jaamochii uz vinju headkvoteru. Tad lai vinji izkjer AndriBB un salabo visu!
-
-
nu ko, turpinam. Luuk, filam Tres dias. Kvalitaatee - shausmiigaa [kaut kaads alja 720p rips, bet source - hvzkas]. Divas bildes. Viena no vecaa OLED [un te peeksnji ZALJI kvadraati, ne rizhiks] un jaunais. Vecais, kaa redzam, nav focheets pilniigaa tumsaa, jaunais - pilniigaa tumsaa. Jaunais pats sho failu atskanjot nemaak, izmantoju 100 EUR boxu. Par boxu - atseviskjs staasts. Eju pakalj smigai. Tagad teema: sleegshu boxu pie vecaa TV. Jaasaprot, vai TV nekorekti dekodee, vai lazha kaa risinaama.
-
Man sony nemaz nerāda dolby vision vilktajiem failiem. Un ja nepareizo versiju novelk, tad vispār krāsas nepareizas. Tie dv faili laikam domāti LG Bet tas pilnīgi vienalga. Uz ļoti laba tv nav starpība starp hdr10 un dolby vision
-
Tur jāatšķir 2 lietas - frekvenču diapazons un stereodekoders. Frekvences jau var pārbīdīt spoles staipot un C pārlodējot. Ar stereo nebūs tik vienkārši.
-
Man nez kāpēc atmiņā bija, ka tie bloki bija modulāri. Bet tas bija sen, kad ko no tā visa skrūvēju vaļā.
-
DM101 · Ierakstīts
Neliels tiizeris. Par ko dikti satraucos es [un nav nomierinoshas teejinjas, ko iedzert]. TV meedz raadiit radikaali atskjiriigi. Un formaalie testi [pat ar visaam testa bildeem] raada tikai nelielu daljinju probleemu/nianshu. Viena no probleemaam: tumsho detalju atteeloshana [deelj kuras tad ir ieviests/iepirkts OLED]. Piemeers. Filma Prometeus. 1080p [HD] kontents. Ieguuts, jaadomaa, no kaada BR Fragments uzreiz peec filmas nosaukuma pazushanas. Kaut kaadas 5min no saakuma. Pirmaa bilde: mans vecais OLED. vienkārši kaut kaads pisec. Viena teema: rizhiks. Otra - mauciens taads, ka pretiigi skatiities [un skarbi artefakti visas filmas laikaa tumshajaas vietaas - sajuuta, ka ir bitsteps]. Arii ''troksnis'' iekraasojies pilniigi nekorekti - kaut kaads violets. Otraa bilde: jaunais OLED. Jaa, ''troksnis'' ir palicis, bet - nesaliidzinaami tumshaaks, ar korektu kraasu. Starpiiba vienkārši kaa diena pret nakti. Treshaa bilde: testa atteels. Pie katra atteela ciparinjsh - spilgtums relatiivajaas vieniibaas. Uz jaunaa TV: subjektiivi pareza spilgtuma reprodukcija. Atceros, ka uz vecaa [pirms shii testa custom setingus atsleedzu korektaakam testam] es ieveeroju, ka 0..5..10% spilgtums tiek atteelots nekorekti [ar baigo ''trepi''], es sho ligu proveeju risinaat, gaazhot lejaa kalibreeshanas setingus visaam kraasaam. Tas daljeeji paliidzeeja. Toreiz bija doma - vai tieshaam LG savaa flagmanii vareetu taa nolazhot? Nu, liidz ar jaunaa TV iegaadi ir apstiprinaajums - jaa, bija auzas. Tajaa pat laikaa - ir kontenti, uz kuriem shii probleema ''neattiecas''. Iespeejams, ka softa/dekodeeshanas lazha. Katraa zinjaa - ne hardware/DAC probleema, jo ir filmas, kuraam ir korekta pashas peleekaa ''apakshas'' atteeloshana, bez bit-trepes. Visi atteeli izveikti ar Note 10, Night rezhiimaa, telpaa = pilniiga tumsa. Un, saldajaa eedienaa: shiis filmas skanja uz jaunaa OLED/Tizen peeksnji paarsleedzaas uz UKRAINJU, ar iespeeju izveeleeties 2 EN versijas neredziigajiem
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.8k
-
Kopā ierakstu1.5m
-