-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 6 biedri, 0 Anonīmi, 483 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- AndrisBB
- 138
- janni
- INTRASERVERNET
- Athlons
- Msnikss
-
Biedru statistika
27300
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Ilgmars_888
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Ā, uzreiz, nepamanīju, tas Cube ir Limited, viņam ir 7005, jā, nu viņš drusku augstāku plauktu nekā tavs Attention, tam 6061. Manuprāt tur tālu līdz apokalipsei, bet krāsa smuka. Limited viņiem vienmēr bijuši tādi stilīgie, nevis brēcošās rrrrracing krāsās kā lētākie (Analog, Attention) un dārgākie (Reaction).
-
-
Nevis es piesējos, bet tu kārtējo reizi sasipies savā taisnībā. Nē nu ir taču smalkāk nekā 6061.
-
-
Reportē par melīgu gadu. Es tā daru. Varbūt bļauju uz mākoni, bet vismaz pašam patīkami. Tie Ādmiņu ielas fujaki ne mazāk gadus "aizmirst". Un vēl daži. Viens cits mēģina tirgot tā paša laika, kā šis Cube, GT Zaskar, arī M570, nu dakša smalkāka, un par gadu nav tik ļoti sačibrikojies, bet 499 😂
-
Ko tur atkal piesējies ar savu matu skaldīšanu. Nu ja nav 500, tad 700. Ko tas maina? Bet tie nav 2000. Pilns ar velo pa 1000, kam nav nekādu konusu un nāk plus/mīnus ar jēdzīgām komponentēm. Nu šito jau var pirkt kā dizaina objektu tīri dēļ vizuālā, tāds bad-ass apokolipses braucamais 😂
-
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/bycycles/mountain/cdhkjm.html#photo-5&hd-image=1 Ss kosmonauti daiļdčibriki...21gada...20 gadus aizmirsa ..šis gandrīz tāds pats kā tas ko tagad atjaunoju...cena😁
-
Andri, tu izvairies no atzīšanas, ka iebrauci auzās ar savu "visur tagad ir slēgtie gultņi", bet uz šito es tev varu atbildēt, ka drīzāk tā ir teritorija, kur iestājas diminishing returns. 4k velo būs mazāk labāks par 2k velo nekā 2k par 1k, savukārt 2k mazāk labāks par 1k nekā 1k par 500, man tā šķiet. Nu tak lai viņi tur ir, viņiem ta slodze kāda - nekāda.
-
Ir vēl nianse, ka ne visi mēdz būt slēgtie..tikai ārējie...bet brīvrumbā parastie...tas par pakaļas rumbu Vēl biju izbrīnīts...ka 3x sistēmām tik ļoti īsāku ķēdi vajag atšķirībā no 1x....atvēru pirmo manuāli...tur klasika, lielā/lielā zvaigzne + 5 vai 6 posmi...a oldskūliem vajag +2 posmi
-
Ja skatās price/value, tad tā visdrīzāk ir, ka 'optimālais velo' maksā kautkur starp 1.5 - 2.5k.
-
Ok, QB400. Tad tas ir no šiem gadījumiem: Bet Canyon ir, ja nekļūdos, globāli sīks ražotājs. Baigi daudziem citiem velo šajā cenā ir QB400 (vai jebkas cits ar slēgtajiem)? Nu lol. Tikko tu teici, ka slēgtie gultņi ir katram 500 eiro velo, bet tagad kā tāds velominati fošists saki, ka velosipēdi zem pusotras štukas vispār nav nekādi velosipēdi 😂
-
Nu tak neskaties uz velo kam nav Thru Axle. Tāpat pa lielam visi velo nāk ar disku bremzēm. Ja nāk ar disku bremzēm, tad nav jēgas skatīties uz velo ar QR. Ja nav QR, tad visdrīzāk nav arī konusu 😂
-
Nu lūk, piemēram Giant SLR 29 1 ir MT410B ir ar slēgtajiem gultņiem, jā, un nu tad priekšā viņam laikam ir kaut kāda noname, un varam pieņemt, ka sealed nozīmē slēgtos gultņus, bet es vispār esmu redzējis kaut kādiem velo (neatceros, kam) specifikāciju, kurā vārdiņš sealed nozīmē vienīgi to, ka rumbai ir putekļu sargi (atšķirībā no Tourney utml) Pirmajam Fathomam Giant raksta "alloy, sealed", nu hz kas tur ir, bet es esmu dzīvē redzējis vienu pāris gadus vecu Giantu, kas nebija Talon, bet bija vai nu viens no Fathomiem, vai, piedod manu švako atmiņu, bet varbūt arī kāds lētā gala fs, un viņam bija konusi, I sh*t you not.
-
Nez, uz kapitālismu arī tas iedarbojas ?
-
Pat pats lētākais no visiem Canyon velo, nemaz nerunājot par dārgākiem. https://www.canyon.com/en-de/mountain-bikes/trail-bikes/grand-canyon/grand-canyon/grand-canyon-young-hero-24/4156.html?dwvar_4156_pv_rahmenfarbe=M197_P08#product-detail-components-accordion-item Teiktu zem 1000 pārsvarā ar lētākām rumbām un konusiem, izskausītos ticamāk.
-
Tak apskaties pats. Pa lielam visi velo ar ThruAxle un pietiekoši daudz lētāki. Atver Canyon, Giant utt lapas un paskaties. Paši lētākie ar QR (aka 500 eiro) arī būs ar lētākajām rumbām, bet tālāk jau nē.
-
Tie viņa jūnija tusiņi bija tik nožēlojami, ka neticas. Bet troļļu fabrika soctīklos gan jau kaut ko paklabinās. Krustu pagrūti galīgi šķībi uzkrāsot, bet vai tik te nav līdzīgi kā ar tiem "ukraiņu nacistu" uzrakstiem par magjāru šaušanu.
-
TL;DR, bet kā saprotu tie grooming gangs notika pirms padsmit gadiem, un tagad šādi aktīvisti cenšas to sūdu uzsildīt. A kģe vi biļi vosem, ņet, dvenadsat ļet?
-
-
Tomijs Robinsons tak. Neticu, kā pusgadu agrāk kas plānots, bet nu ar trampa idiotismiem apkārt, pateicīga augsne atkal šim izlīst no pagrīdes. Jāgaida tagad atkal Šlesera uznāciens
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.8k
-
Kopā ierakstu1.5m
-