Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   20 biedri, 0 Anonīmi, 216 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• Raimonds1
    • jema
    • biomass979
    • AndrisBB
    • Zin...
    • ezis666
    • Gestapo
    • formens
    • kaads
    • inteens
    • aigarsa
    • spameris
    • mafijs
    • Aigarsclp
    • Kazarms
    • ggg97
    • oxygen
    • binary
    • kurtka
    • raiviic
  • Biedru statistika

27300
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Ilgmars_888
    Newest Member
    Ilgmars_888
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• Zin...
      Kā nu katrs to nosauc. Krivelji saka, ka 3 miljoni izgaajushi Kirka atbalstam. Nu organizē šos visus arī ļoti kolorīta personība, kas arī būtu pelnijusi lodi
    • AndrisBB
      Kapēc neatradīs? Pa lielam bezmazvai jebkurš velo, kuram nav Šimano (vai šimano kloni) rumbas būs bez konusiem. Kaut pa 500 eiro.
    • 138
      Neapšaubāmi, bet slēgtie gultņi nav krutisms. Lētākā Rīgā veikalā nopērkamā rumba ar slēgtajiem gultņiem maksā astoņus eiro. Shimano rumbas ar slēgtajiem gultņiem vācu internetveikalos var samedīt ap divdesmit eiro.   Ražošanas izmaksās laikam īpaši nemaina, bet marketologi acīmredzot ir nolēmuši, ka budžeta velo tāda "greznība" nepienākas. Jebkādu velo ar ātrumiem ar slēgtajiem gultņiem zem 2000 tik viegli neatradīsi, šķiet. Nu varbūt pēdējos pāris gados tās jaunās Shimano kaut kur parādās virsū, ja neesmu pamanījis.  
    • base7
      Daudzus gadus atpakaļ, kad zāle bija zaļāka un nebija tik bieži jāpļauj, daudzi televīzijas kanāli nakts laikā retranslēja kādu mūzikas kanālu. Šo praksi joprojām piekopj Baltkrievijas kanāls "Skif". Šamējais nakts laikā (aptuveni no 23.00-8.00 pēc LV zonas) rāda mūzikas klipus.  Nu tur arī dienas laikā ir mūzikas stundas. https://skif.by/
    • Grossmeister
      UK kaur kādi antimusulmaņu protesti ?
    • M@R$$
      Interesanta filma. Es joprojām esmu stāvā sajūsmā par F1. Patika viss - sižets, efekti, supermuzons. F1 | Official Trailer
    • Dils
      Samsungi neatbalsta dolby vision ko lieto arī netflix... tieši tāpēc izvēlējos LG oledu. Un 83s90d tak ir 24 gada modelis.
    • Racer
      Jā, VLC uz Andrīša brīžiem jokaini uzvedās pa tīklu. Ar Vimu pleiyeri nav tādas problēmas novērotas.
    • Zin...
      Nesaprati pareizi, pats TV Atmos lasa, ari dts las, no HDD, ārējām ierīcēm bez problēmām, specifiskā problēma ir tieši atmos kontentu caur lokālo tīklu. Android fiļipsi ir vieni no retajiem kas atbalsta praktiski visu. Tik nepatīk kaut kāds specifika Dolby vision formats, bet ļoti specifisks, tad šis izdomā invertēt krāsas. Reāli tik diviem tādiem failiem esmu uzskrejis virsū. Anyway, man jau šķiet, ka tādiem nopietniem entuziastiem ārējā kaste kaut kādā formātā tomēr risina visus šo un TV ir tikai ekrāns.    Pārējiem 90% galvenais, lai netflix, hbo un juutuube strādā.
    • AndrisBB
      Maz jau ticams ka problēma ir tikai naudā. Piemēram mēs neliekam dažādus formātus produktā vienkārši tapēc, ka tas ir konkurentu produkts. Un kas to zin kādas vienošanās ir starp Samsung un Dolby.
    • DM101
      kaa jau mineeju, DTS ir viena un ne lielaakaa probleema. Cik taada licence vareetu maksaat? 1 USD uz TV? Zini, ja man piedaavaa shaadu TVpar 2K vai TV, kuram ir veel paaris licenciites un kas maksaa 2100 vai kaut 2500, bet atskanjo visu, es bi piemaksaatu 500 naudas. Un man chujs saka, ka es nebuutu vieniigais. Viss, kas saistiits ar aareeju failu lasiishanu, man atgaadina windows 3.11 laikus. Bija sen atpakalj taads OS. Tur arii - draiveri bija pasham jaameklee visam un nekas nebija savietojams/chakareejaas, utjpr.
    • AndrisBB
      Un un kādu risinājumu tu gribi? Neatbalsta un viss.  Pa lielam neviens Netflix un co neatbalsta DTS, tāka nav nekādas īpašās interesas Samsungam maksāt par licenzi nišas (lasi. pirātu) vajadzībai. Ja skaties ko no diska (aka DVD), tad pleiyers arī dekodēs vai pados uz SoundBāru.   ffmpeg -i filma.mkv -c:v copy -c:a ac3 -b:a 640k filma_ac3.mkv  
    • DM101
      viena teema - DTS nav vieniigaa/lielaakaa probleema. otra - da poh, kas kur rakstiits. kaa tas man/kaa userim paliidz?  tjip, uzrakstiija = risinaajums? es veel saprastu,ka ja: a. buutu iespeeja par papildus maksu iepirkt to suportu; b. buutu garanteetaa alternatiiva [nu, tur kaut tupa mono]. bet nav jau  vienkārši klusums nee, es saprotu, ka nopirku leetaa gala tv [2K naudas], bet man nav sajuuta, ka arii andronam par 4K visi formaati ietu kaa smeereeti. Un tad jautaajums - paaris licences un gatavas libas dekodeeshanai maksaa 2K naudas?   un te atkal teema - cik labi/korekti tas konkretias PC playeris/dekoderis to bildi saziimee... Bet, jaa, idejiski: kompis ir viens no risinaajumiem. Jaasamargo tikai kaads ar klusu dzeseshanu, lai nav snjaaceklis pa visu rajonu. nu, jaa, arii skaisti. OLED gadiijumaa piemaksaa 2K EUR par andronu, bet Atmos licences [kaa saprotu] nav
    • Zin...
      Android TV, man ar VLC pleijeri vairs nelasa Dolby Atmos caur tīklu. 
    • janni
      Personīgi man šo problēmu risina plex serveris tīklā. Var arī dlna, bet tur citas "jautrības". Sliktākajā gadījumā - pie TV kompis un pie tā hdd ar mēdiju failiem. Uz androīd tv - cits mēdiju pleijeris.  
    • AndrisBB
      Tas ka pusei video 'format not supported' ar tāds interesants apraksts, kas nenozīmē neko. Varbūt kādam citam atskaņo 100%, a kādam citam citam 0%. Tak būtu uzraksījus kādu konkrēti formātu neatbalsta 🤣
    • AndrisBB
      Atbalstīto kodeku sarakstā jau rakstīts. https://developer.samsung.com/smarttv/develop/specifications/media-specifications/2025-tv-video-specifications.html   The DTS Audio codec is not supported on 2025 TVs. For smooth playback, if a DTS Audio track is part of your manifest, make sure other audio tracks can be selected. The WMV, VC-1, and WMA codecs are no longer supported on the 24TV_BASIC4, 2025 and later device models.    
    • jema
      Nopērkot klāt samsung sounbāru parādas visas skaņas un kodeki, sistēma draņķīga, bet nu tas tā. Iebūvētais plejeris tāpat nav lietojam  
    • Zin...
      Nevienam īsti nav bijis noslēpums, ka Samsung televizoriem nepatīk DTS skaņu celiņi.    Apsveicu ar pirkumu.
    • Racer
      Tas ir skaidrs, iedzer kādu tējiņu.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.8k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...