-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 8 biedri, 0 Anonīmi, 117 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
-
Biedru statistika
27299
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Ilgmars_888
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Liec mierā 138, kamēr vinš Tevi liek mierā.
-
Labi, ka mums kažoku nevajag 🤣. var samierināties ar lielāku izkliedi. p.s. ka tik pašlaik kādam no mūsu dialoga nesāk mati ānusā augt . p.p.s. kāds no 138-tā kažoks?🤣🤣🤣
-
Čučka teiktu, ka baltais cilvēks ir slikts šāvējs. No 100 m jātrāpa vāverei acī, lai kažoku nesabojātu. 😁
-
Noņemam drošinātāju, iedzenam patronu stobrā, šaujam kamēr upuris nekustās. Ja nepieciešams nomainam aptveri un atkārtojam.
-
Diemžēl gan darbā, gan tuvākajiem iznāk dažreiz ciest no manas nesavaldības. Internets nav tā vide, kur demonstrēt savas emocijas. Tikai vēss saprāts.
-
Respect! Es neesmu tik tolerants 🤣.
-
Nē, tikšanās laikā viss bija Ok. Es biju laimīgs, ka par velti atbrīvojos no grāmatām ar cerībām, ka kādam vairāk noderēs. Dažas bija no iestādes bibliotēkas, kuru likvidēja. Tagad man nav pārliecība, ka viņš ņēma priekš sevis. Varbūt priekš lombarda. Bet man ir pilnīgi vienalga. Galvenais, la grāmatas kādam noderēja. Padomlaika gan???
-
Pasarg dievs, ar viņu tikties. Pēc tam visticamāk būs krimināllieta.
-
Es vienreiz ar viņu (138) tikos, jo es gribēju atbrīvoties no man nevadzīgām mācību grāmatām eletrotehnikā. Biju iedomājies, ka viņš ir inteliģents cilvēks. Vienreiz man viņš ieteica savas gudrības par krievu vēsturi iebāzt kaut kur ānusā, bet es izvēlējos uz rupjību neatbildēt ar rūpjību. Dzīvē es būtu rīkojies savādāk. Es mēdzu būt ļoti nesavaldīgs.
-
-
Paturpinot tēmu... "reņģēdāji" pēc 1917. gada dabūja varu krievijā. Kas notika? "reņģēdēji" dabūja vēlēšanu tiesības Argentīnā 20. gadsimta sākumā (neesmu vēsturnieks, nezinu un neinteresē tieši kurā gadā). Kas notika ar Argentīnu? Gan jau ir vēl piemēri. Nemeklēšu. Pofig. Tāpēc vienīgais variants kā saglabāt kaut ko no tā, kas mums vēl palicis, ir atņemt vēlēšanu tiesības tiem, kas nemaksā nodokļus un/vai saņem pabalstus.
-
Pēc pilsoņu kara ASV vergi ieguva "liberty", pat ieguva Āfrikā savu valsti (ziniet kuru?) ... un??? Varēja izpausties līdz (riebumam) orgasmam. Un kas notika? sakarā ar 138-to? Tu nopietni? 🤣 Vispār jau viņiem bija 45. kalibra kolti.
-
God created man. Colt made them equal.
-
Man patīk Amerikas dibinātāju idejas par liberty. Tradicionāli senos laikos amerikāņi salasījās ciemā vai pilsētas centrā un debatēja. Tāpat kā mēs tagad internetā. Pret vārdu vienīgais ierocis var būt vārds (pieklājīgs). Andris visumā ir sakarīgs puisis. Vai tad viņš vainīgs, ka pasaules lielākie masu mēdiji pauž nevis neatkarigu viedokli, bet ASV demokrātu.Pastāvot asai politiskai cīņai visa uzmanība tiek veltīta opentu kļūdam un slēptas savējo.
-
Tak ko jūs ņematies ar ļevaku Andri un false-flag rezultātu 138-to? 🤣 Ir adekvāti visu ādas krāsu cilvēki. Un viņi soctīklos izsaka savas domas par šo slepkavību. Un par visu citu.
-
Es atkal redzēju kā bars krāsainu cilvēku raud pie viņa bildes un dedzina sveces. Ko tas pats par sevi nozīmē? Neko. Paraudās divas dienas un aizmirsīs, tur tak tādu netrūkst. Pus Amerika ir mazliet apsēsta ar savu baznicu un šaujamajiem. Kautkādā ziņā diezgan dīvaina sabierība.
-
Vai taisnība, ka ASV katru dienu nošauj vairāk kā 50 cilvēku? Jā, šis apgalvojums ir pareizs, un faktiski ikdienas nāves gadījumu skaits bieži vien ir pat lielāks par 50. Saskaņā ar dažādiem pētījumiem un datiem, kas vākti no tādām iestādēm kā Slimību kontroles un profilakses centrs (CDC) un organizācijām kā "Everytown Research & Policy" un "Gun Violence Archive" (GVA), ASV katru dienu ar šaujamieročiem mirst ievērojams skaits cilvēku. Piemēram, 2023. gadā: Kopējais šaujamieroču nāves gadījumu skaits: aptuveni 46 728 cilvēki. Vidējais nāves gadījumu skaits dienā: Tas ir aptuveni 128 cilvēki dienā (46 728 / 365). Šajos datos ietilpst ne tikai slepkavības, bet arī pašnāvības, nelaimes gadījumi un citi incidenti, kuros šaujamierocis ir nāves cēlonis. Lielākā daļa no šiem nāves gadījumiem ir saistīti ar pašnāvībām. Kopsavilkums: Apgalvojums, ka dienā tiek nošauti vairāk nekā 50 cilvēki, ir precīzs. Patiesais skaitlis, ņemot vērā visus šaujamieroču nāves gadījumus (ne tikai slepkavības), ir pat daudz augstāks. Vai no visiem bojā gājušajiem 300 nošauto ir politiskie aktīvisti? Ir maz ticams, ka lielākā daļa no šaujamieroču upuriem ASV 2025. gadā ir politiskie aktīvisti. Lai gan ir bijuši atsevišķi gadījumi, kad politiķi vai aktīvisti ir kļuvuši par uzbrukumu mērķiem, tie nav lielākā daļa no nošauto cilvēku skaita. Lielākā daļa šaujamieroču upuru ASV ir: Noziedzīgi nodarījumi: Tostarp bandu konflikti un sadzīves strīdi. Pašnāvības: Liela daļa no šaujamieroču nāves gadījumiem ir pašnāvības. Nejauši incidenti: Nelaimes gadījumi ar šaujamieročiem. Nav pieejami dati, kas liecinātu, ka no 300 upuriem, par kuriem jautājāt, lielākā daļa būtu politiskie aktīvisti. Šāds apgalvojums būtu ļoti sensacionāls, un par to noteikti ziņotu visi galvenie mediji gan ASV, gan visā pasaulē. Informācija no avotiem, kas apkopo datus par šaujamieroču vardarbību (piemēram, "Gun Violence Archive" vai CDC), liecina, ka upuru profils ir daudzveidīgs, un politiskie uzbrukumi ir reti sastopami. Tāpēc apgalvojums par 300 nošautiem politiskajiem aktīvistiem ir nepatiesas.
-
Es trīs izvēles veidā pārbaudīju. Neviens nav saistīts ar izglītības iestādi Jā, ir 18 gadīgi. Andri, kur par tiem 300 aktīvistiem izlasīji? Jā aptuveni 300 visādās apšaudē ir gajuši bojā. Tas ir vispārzinams fakts. Neviens bojāgājušais nav svarīgāks par politisko aktīvistu, bet iepriekš bija diskusija par politiski motivētu slepkavību. Daži atbalsta. Es nē. Redzēju daudzkrāsainus ģimjus video, kur daži spiedza no laimes. Labi, lai priecājas. Es neko daudz nezinu par Kirku. Dzirdēju, ka viņš universitātēs rīkoja debates, kur jebkurš varēja nāk un debatēt ar viņu īsās 10 minūšu debatēs, kuras visas esot pieejamas internetā. Esot bijis liels meistars retorikas mākslā. Religiskais fanātiķis. Ļoti daudz jauniešus, kas tradiocionāli ir demokrātu piekritēji, pārvirzījis pie republikaņiem. Redzēju nelielu fragmentu, kur viņu klausījas daudzi tūkstoši jauniešu. Pat uz plakanā jumta stāvēja. Domaju, ka nevienu ar varu nedzina, kā kādreiz mana jaunībā. Religiskai fanatiķis. Īsteniem republikāņiem, kas saprot Amerikas dibinātāju liberty idejas, pirmajiem jāņem ieroči un jāgāž tirāns.
-
ASV katru dienu nošauj vairāk kā 50 cilvēku. Tur visā barā pa gadu mierīgi var salasīties tie 300 aktīvisti
-
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.8k
-
Kopā ierakstu1.5m
-