Jāsāk vienreiz apjēgt, ka dabā neeksistē iņ un jaņ. Katrā jautājumā būs savs spektrs.
Daudzi US&A patrioti - republikāņi - iestājas pret krieviju, par Ukrainu. Daudziem US&A patriotiem - republikāņiem - nepatīk imigrācija.
Tad nu lūk, šajā jautājumā vien jau čalītis varēja nokaitināt pat kādu daļu "savējo".
Tāpat arī ne visi demokrāti grib atbalstīt Ukrainu un staigā ar ziliem matiem.
Ir cita atšķirība.
Es uzskatu, ka tam nelaiķim bija tiesības domāt, tā kā viņš domāja un paust savu viedokli UN netapt nogalinātam.
Bet vai viņš tā uzskatītu par mani vai kādu citu, kas ietu aģitēt par lielāku atbalstu Ukrainai?
Pilnai jautrībai, kādam derētu trampelim iestāstīt, ka tā kā demokrāti pie visa ir vainīgi, tad laiks aizliegt to partiju. Es pat šādu scenāriju neizslēdzu.
Man prieks, ka tu to saskati, nevis apraudi "īstu godavīru", kā daži tavu politisko uzskatu brāļi un māsas (frāze ir citāts no vienas tādas tviterī).
Nē.
Konkrētajā gadījumā nebija naža, ne pie rīkles, ne vispār:
Nesaku, ka vajag atšķirt. Kā jau teicu - vajag apturēt, bet ar samērīgām, nevis potenciāli letālām metodēm. Īpaši, ja runājam par draudēšanu bez ieroča. Ja draudētājam rokā nazis vai šaujamais vai beisbola nūja utt., tad par samērīgām var būt uzskatāmas citas metodes.
Diskusija un manis teiktais bija par metro nožņaugto čali, nevis Dž. Floidu.
par ko cepiens katrs izmanto to kas labāk patīk, es konusus varu kaut laukā izjaut ar 2 atslēgām, speciāli ratus nemainīšu uz slēgtajiem, kāmēr kalpo, lai kalpo. katrs dara kā grib. es zinu kur un kā es braucu ut.t.
vienkārši man kā pašdarbniekam ta ir ērtāk, lētāk u.t.t..
Kur tu šito rauj?? Kur var atrast industriālo gultni, kurš iesēžas tā, ka rotē sēžā?
Šis ir pieņemams un saprotams arguments:
Un arī tas, ka, ja gribas pašam presēt, tad prese kaut ko maksā, un var jau jāties ar vītņstieni un uzgriežņiem, bet tā ir mazliet jāšanās. Jā.
Pie tā arī varētu apstāties, citādi tavs cope "slēgtie gultņi ir kaka, lodīšu gultņi master race" nu jau aiziet tādās komēdijas orbītās kā kāda biedra tranzistoru kaprača "īsti vīri nekodē ar AI".
Tas ar nosacījumu ka rumba pati par sevi ir precīza 😂
Var gadīties ka neprecīzs gultnis pat der labāk.
Kad paskatās šausmu stāstus, kur cilvēki komplektē velo ar karbona rāmjiem, tur nemaz tie caurumi monoblokiem nav apaļi 😂
Un tas tūkstošiem vērtiem velo.
Ok rumbām vieglāk, tās alumīnija.
Bet vai gultnis par 4 eiro būs īpaši neprecīzāks (velo kontekstā) par tādu, kurš maksā 15 eiro. Nez.
Un vai tas būs jēgpilni jūtams braucot? (svētdienas braucējam)
Drīzāk lētais gultnis, kur 'iespests' precizāk, kalpos labāk kā x3 dāgkāks, bet ķap-ļap.
Nu protams katra rumba tak ar savādāka. Var likt kaut $100 gultņus, bet ja rumba $ūds, tad $ūds.
pat ne tas, bet viņu gabarīti ar atšķiras...cik stingri vai vaļīgi viņš iepresējas...vai ass "negriežas" pašā gultnī, nevis gulnis rotē...tur ar ir pielaides.
Viņi (DT Swiss) jau arī pašus ratus ražo dažnedažādās konfigurācijās, kaut nosaukums tas pats.
Piem tie kas nāk kopā ar velo nav tādi paši kā kad pērk atsevišķi. Ganjau velo firmas prasa, lai liek lētākus gultņus.
Oh. Es ar "remonta" biju iedomājies kaut ko ar mazliet lielāku vītni 🥲
Un ar ko priekš šitā brīnuma iz.. slīpē? ..frēzē rāmi? Ar ko to dara? Un uz ko šitais turas iekšā? Vītni, ar ko viņš saskrūvējas kopā, redzu, bet vai ar to pietiek? Vai vēl līme vai kas?
Tie ir normālu ražotāju normāli gultņi, kādus izmanto sazin kādās industriālās iekārtās. SKF nav nekādas kosmosa tehnoloģijas, kāpēc lai viņš dzīvotu 10x ilgāk nekā "lētie". Rubber sealed gultnis ir rubber sealed gultnis. Nu bet tas SKF maksā cik, divus eiro? Var jau, ja gribās.
DT Swiss arī ir standarta gultņi. SKF, NTN vai Koyo Promehānikā maksā ap 6 EUR gabalā priekš 350 Rumbas. Šie ražotāji ir pārbaudīti praksē un atzīti par labiem esam. Nezinu kā biezāka gala rumbām.
nu ja, ja jau maina un čakarējas - liel labākus lai ilgāk kalpo u.t.t..visi gultņi nav vienādi , ir dažādas pielaides izmēros, klases dažādas u.t.t...attiecīgi cena
arī novatek paš tirgotie gultņi nemaksā 1 eur
Kautkādiem budžeta ratiem ar DT Swiss 370 rumbām, 'oriģinālie' (IJK) gultņi jau maksā 5 - 12 eiriki, atkarībā kur pērk.
Bet nu var jau atrast tos pašus bez DT Swiss nosaukumā mazliet lētāk.