-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 7 biedri, 0 Anonīmi, 174 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- Anreel
- AndrisBB
- DM101
- MasteR's
- jacobs
- tinch
- KebabMaster
-
Biedru statistika
27294
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Ilgmars_888
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Ta' ne par ko tas neliecina. Ja būtu zināms, uz cik ilgu laiku slēdzas, tad varētu kaut ko spriest. Siltuma zudumi būs daudz lielāki, ja tos kompensēs, 2x dienā slēdzoties uz 2h, nevis 5x dienā uz 20min (pieņemot, ka jauda nemainās). Kas attiecas uz recirkulācijas sūkni "tikai tad, kad nepieciešams" - man siltais ūdens pieejams ne tikai vannas istabā. Un ja slēgtos tikai tad, kad vannas istabā nostrādā kustības sensors, tad tāpat būtu jāpagaida, lai varētu siltā ūdenī rokas nomazgāt, kas nozīmē, ka ne vella neslēgtos iekšā tad, kad vajag, bet ar novēlošanos.
-
Lūk, bada cietēju tautas dēls. Вот расшифровка того разговора:
-
Nepariezi. Viss [vispirms] atkariigs no termosledza histereezes
-
Domaaju, tas liecina par siltuma zudumiem. Man boileris sleedzas iekshaa tikai tad, kad [uzstaadiitaa uudens tra] - [reaalaa uudens tra ] > [delta t]. Un uudens recirkulaacijas suuknis nestraadaa 24×7, bet tikai tad, kad nepiecieshams (vannas istabas kustiibas sensors, ventilators vai gaisma).
-
Šim 👆🏻 īblim laikam nekad nepieleks, ka bērnus bads skar ātrāk, jo viņam ir par grūtu atšķirt info, ko es esmu iemetis atbilstošajā topikā, Izraēlas propagandas stabuli atkārtot taču ir daudz vieglāk. Izsmeļoši par badu Gazā un to, kā argumenti, ka bada neesot, ka Izraēla piegādājot kaudzēm pārtikas tikai Hamas visu nozogot utt. utjpr. sūkā https://xcancel.com/JeremyKonyndyk/status/1958742699076440466#m Israel has supplied NO credible evidence of substantial Hamas theft of UN or NGO food aid. In fact, ex US ambassador Jack Lew (hardly an Israel skeptic) writes that the Israelis *never* raised these concerns with him - even privately Nekopēšu visu pavedienu, vari atšķirt un palasīt, nav jau tik grūti, tev izdosies!
-
Ko informācija par "reizēm" dod? Pa lielam neko. Man arī ir gandrīz 200L (184L pēc specenes), slēdzas iekšā kādas 5x, 6x dienā - arī tad, ja nelieto. Un ko no tā var secināt?
-
-
basa pisaGs sanaak ''labaaks'', jo invalīds un atastarojumi lielaaki/ilgaaki. Pie taa pasha level [akustiskaa] izo/orto dinamika basos ir ''klusaaka'', tas fakts. Un tas invalīds sanaak mazaaks deelj taa, ka orto/izo straadaa ''energjijas'' rezhiimaa, nevis tupa difuzora gaajiena rezhiimaa. Prieks dzirdeet, ka joprojaam ir piikjiishi, buus ko piekorigjeet pasiivi sheit basu skaljrunja izpildiijumam/veersumam pirmkaart ir funkcionaala noziime.
-
Tam īblim jau nekad nepieleks, ka, ja nu kaut kur trekno bābu (pagūglējiet bildes, bads attiecas tikai uz bērniem🤣) Gazā ir bads, tad ne jau tāpēc, ka tur pietrūkst pārtikas, bet tāpēc, ka pārtiku savāc hamass, kuram piespēlē visādi ANO mērkaķi. X-sā viens bija ielicis linku (nemeklēšu) ar apkopojumu no ANO un citu visādu debīlo ārstu bez robežām atklātajiem avotiem par Gazai piegādāto kravu apjomu. Da tur krieviju varētu pabarot 🤣 (nu biku pārspīlēju). Jā, un uz idiotiem ārkārtīgi spēcīgi iedarbojas tie kadri, kuros labie cilvēki no gaisa met pārtiku. WoW! Un tad nobirdina asariņu, ka kaut kādas valsts gaisa spēki šodien nometuši 96 tonnas. Idiots jau neparēķinās, ka tas ir maksimums 4 fūras. Tajā pat laikā pa zemi iebrauc varbūt 100 fūras.
-
Pag, tā ir Tava definīcija. Esi uzmanīgs. Es tā neteicu un citi biedri arīdzan. Kaut ko esi savā galvā sadomājis. Tavas pārdomas velk uz rasismu.
-
Ja vispaar nemazgaajas, var veel vairaak ietaupiit.. man 200l boileris 3x dienaa iesleedzas, HA ir automation to papildus ieslegt, ja daudz saules.
-
Neatkarīgi no katra ticības, vai septītais oktobris bija false flag vai nē, es noteikti negribētu apšautus un badā mērdētus (ja tu šeit vēlies atkārtot Izraēlas melus "Hamas savāc visu pārtiku, pārtikas piegādes ir pietiekamas", to atspēkojumu esmu linkojis atbilstošajā tēmā) civiliedzīvotājus, apšautus žurnālistus un palīdzības organizāciju darbiniekus un visu to. Tekstiņš nu uz mata kā no Z fanklubiņa par Ukrainu za tri dņa. Tev labi sanāk.
-
Te kādam biedram patīk par šaušanu runāt... 😉 ASV armija/flote pirmo reizi izrīkojās pareizi ar narkokarteļa kuteri. Vienkārši sašāva nakuj. Tolerastiem, protams, mēnešreizes. Poļi esot Vācijas pierobežā arestējuši divus (nedavalsts) Meksikas!!! sinaloa karteļa kropļus ar 350 kg (to ļi jau mamfetamīna, toļi sastāvdaļu, nav svarīgi) pagrīdes narkolaboratorijā. Kļūda. Vajadzēja vienkārši uzreiz nošaut.
-
Valsts grasās ieguldīt pusmiljonu eiro, lai pētītu "antidženderismu" un "viendzimuma partnerību" Latvijā 🤣🤣🤣 Tas brīdis, kad esi iedomājies, ka stulbāk vairs būt nevar...
-
Tas izlemts bija jau 2009. Vajag apreģeļitsa pirms ko paraksti. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Terezin_Declaration Tas kā ar krievu vēstnieku izraidīšanu un nākamajiem tā līmeņiem. Ja nav attiecību tad nav, kāpēc tad tās jāuztur caur sētu, jāsūta notas tur palikušajai apkopējai, lai nodod tiem tur, augšā
-
basenieks kras puteklus un vel viss kas ieliit uz membranas vairak funkcionali neka artdeko dizaini
-
Veca tēma, bet piemetīšu savus 2 centus. Man jau otro gadu ir automatizēta boilera ieslēgšanās pēc biržas tarifa, izmantojot home assistant. Nianse ir, ka mājās visi mazgājas vakarā, no rīta silto ūdeni vajag ļoti maz, tāpēc sildīt kaut kādus 1os naktī nav vērts, jo pa 20 stundām līdz vakaram sanāks lieli zudumi, tāpēc nakts cenām pieliku klāt koeficentu, lai līdz 12 dienā silda tikai tad, ja cena ir būtiski zemāka >10c. Ko es pa šo laiku esmu novērojis un secinājis? 1) pasākumam kopumā ir jēga, elektrības cenas dienas laikā atšķiras diezgan būtiski, ja ir biržas tarifs un elektriskais boileris, noteikti iesaku! 2) visam manam advancētajam setupam ar home assistant, wifi slēdzi, skriptu ar koeficentu utt principā gan nav jēgas, vēl vairāk - es pat teiktu ka tas nāk tikai par sliktu, jo ir bijuši gadījumi kad nokāries HA vai pazudis wifi, un ūdens nav uzsildīts. To visu var aizstāt ar visparastāko taimeri, kas ieslēdz boileri 13:00 dienā un izslēdz pēc 3-4 stundām. Būs lētāk, vienkāršāk un uzticamāk. Vismaz vasaras sezonā mans setups tiešo to arī dara praktiski katru dienu - ieslēdz vai nu 12:00 vai 13:00 un izslēdz pēc 4 stundām (pa lielam tik ilgi nesilda, tas laiks drusku ar rezervi lai paspēj uzsildīt arī galīgi aukstu boileri). Ziemā varbūt kaut kas mainās elektrības cenās, bet tā kā ziemā man ūdens sildās no granulu katla, tas man nav aktuāli. Ja ir paradums mazgāties no rīta, tad iespējams ir kāds cits optimālais patterns, bet nu manā gadījumā secinājumi ir šādi.
-
No sākuma arī izmēģināja ar jaunu sim karti tajā telefonā. Nekā! Operators pats nesaprata kādēļ tā Beigās paņēma jaunu telefonu viss strādā plus 6 gadus apdeiti.
-
Pēc kādas nedēļas Gazas vairs nebūs un 13-tais varēs pārslēgties uz citu dvieļuvietu vai sērot gaišā piemiņā.
-
Ir bijis,kad arī šīs divas darbības nepalīdz.Pat SIM kartes izņemšana un ielikšana atpakaļ.Vedu radinieka telefonu uz operatora salonu.Risinājums bija ļoti vienkāršs,notīrija SIM kartes kontaktus ar spirtu saturošu škidrumu,un atkal viss darbojas.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.8k
-
Kopā ierakstu1.5m
-