-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 2 biedri, 0 Anonīmi, 163 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- kaads
- ju
-
Biedru statistika
27291
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Ilgmars_888
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Man bija interesanti. Es gan vēl pašlaik turos pie zemes Ja mēra elektrisko jaudu, viņš enerģiju arī neuzskaita tad, nav kādā sadāļā?
-
Pēc pašreizējiem plāniem, to ir paredzēts ieslēgt jau rīt, 4. septembrī.
-
-
Pudelei nodauza apakšdaļu un sanāk rozīte. Kāju pirksti sapiensiem nav tik gari, lai rozīti ar kāju noturētu, kur nu vēl pielietotu.
-
Nezinu par Soloņinu. Bet man ir šaubas par masveida ražošanu. Un vēl man bija šaubas vēl pirms Soloņinu noskatījos par šo raķeti vispār. Bet ļoti gribas cerēt, ka kļūdos.
-
-
-
-
-
-
-
Ieliec 20 punktu pamācību, taču redzi, ka te neiet gludi.
-
Iphonēm ir čakarīgi bez CietumLaušanas, bet uz Andrīša ir simtiem variantu. Paņem kaut NewPipe, skaties uz nebēdu un saglabā telefonā dajebkuru video dajebkurā izšķirtspējā.
-
Vai arī prasi Andrim, bet tā, kā prasītu Chat GPT :)) Es reāli šito piekopju, palīdz komunikācijā.
-
-
cd, es nezinu kas tas ir, bet es kaut kādā brīdī biju nonācis groups folderī, un cd izmēģināju kā komandu ar ko nokļūt atpakaļ, un nokļuvu documents, kur biju sākotnēji. Otrs varētu būt radies no kaut kā nepareizi iekopēta palaišanas. Kā man viņus izdzēst, un kurā folderī man ir jābūt un jādara tur visi guide soļi, un kā man tur nokļūt? Ne gluži saprotu, ko tu vēlies teikt, bet telefons ir resetots, pirms to sāku lietot, un a-Shell uzliku tieši pirms visa šī, nekas pirms tam caur a-Shell nav darīts.
-
Tad tev arī telefonu vajag ņemt no instrukcijas, nevis kaut kādu savējo lietotu.
-
Nu jā, es jau teicu. Jā, un? Pēc labas instrukcijas, precīzi izpildot soļus, ja viss kam būtu jāstrādā strādā (nav kaut kas kaut kur aizgriezts, diskontinuēts, neapdeitots utjpr.), tad vajadzētu sanākt, gluži kā salikt ikea mēbeli.
-
Nu un kas tie par $ūdiem tur? --ignore-errors cd --no-mtime echo Kapēc tad tu vienkārši nevari palaist `python ./yt-dlp` ja jau viņš tev ir tani folderi? Plus tev tas yt-dlp ir `~/Documents` mapē, bet centies palaist no ...../Documents/bin/yt-dlp
-
[Documents]$ ls --ignore-errors cd --no-mtime echo bin yt-dlp [Documents]$ pwd ~/Documents
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.8k
-
Kopā ierakstu1.5m
-