-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 3 biedri, 0 Anonīmi, 173 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- pikox
- optimuss
- Dils
-
Biedru statistika
27293
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Ilgmars_888
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
-
Pofig, kas šķiet man. Galvenais, ka Tev patīk svešud pirdienus skaitīt un ostīt.
-
trampam neviens neko neoaarmestu, ja viņš katru savu pirdienu nepasniegtu kā noveļas prēmiju cienīgu. Ka arī simpātijas pret diktatoriem ir ļoti acīmredzamas. Jeb tev tas viss šķiet normāli?
-
Ir gan par ko brīnīties. Visa pasaule ir tam prezidentam diagnozi jau uzstādījusi, bet vēl aizvien kaut ko gaida. Bet jā, laikam jau tas ir normāli. Mums arī ļautiņš parastais - tie visi politiķi ir sukas, politika ir mēslu bedre... un nākamajā brīdī (raudādams) - vēēē, viņi tak par mums (lūzeriem) nemaz nedomā.
-
Tur nav jo brīnīties , ja esi valsts Nr. 1 prezidents un visa pasaule uz tavām darbībām skatās .
-
Jā, un, ja nedod dievs, Ukrainas fronte salūzt, tad tas notiek tikai tāpēc, ka Z un viņa Jermaks un citi ir izveidojuši tādu Ukrainu, kāda tā ir.
-
@jemašito uzprasi. Cik es zinu, tad iznirt vajag ļoti lēni, tad var bez kameras. Nav tur tie dziļumi tik briesmīgi. Bet nu esmu tikai bez baloniem līdz kādiem 6-8 metriem. Es neuzvelkos. Man arī daudz kas nepatīk Trampa darbībās. Vienkārši savelku galus kopā - Eiropa var sēdēt, Ukraina (izņemot tos, kas frontē) var sēdēt, bet ASV , tobiš Trampam, par visu jāatbild. Vari kaut ko bez šitiem filozofiski aizkustinošajiem savārstījumiem? Nav ienācis prātā, ka ukraiņi tur fronti nevis pateicoties Z un viņa militāristu viedumam, bet par spīti.
-
Ko tu vienmēr tik traki uzvelcies pie katras Trampa kritikas ? Nav viņš nekāda svētā govs ko nedrīkst pakritizēt . Lēmumus arī pieņēmis dīvainus dažreiz . USA no Krievijas arī iepērk bagātināto urānu pa miljardu ar astīti , bet tas tā . Tad tomēr ukraiņi ? Ir kāds sīkāks info , kā to dabūja gatavu ? No visa agrākā saprotu , ka bez barokameras to īstenot ( kas ir baigā bandura ) nemaz nav iespējams un tā īrētā jahta priekš tās esot par mazu . Vīņiem tur mobilzācija iet visu laiku , ne kampaņveidīgi .
-
4 gadus ukraiņi tur fronti, ar visu savu zagšanu un bēgšanu. Tad, kad ukraiņu fronte salūzīs un ienāks mūsu "tēva pagalmā", tad varēsim smilkstēt. Mums ir varianti?
-
trenējos un mēģinu acro/air, lai tas drons lido daudzmaz uz to pusi kur gribu https://photos.app.goo.gl/SVFDdTWxw6KxfXZh9
-
Kur tu kādu pusgadu atpakaļ biji, kad man mājās bij šis verķis. Kā reiz 16mm arī testam vajadzēja 😂 https://www.blackmagicdesign.com/products/cintel
-
Nu ja tev nav stundām gari materiāli, domāju te nebūs niere jāpārdod lai samaksātu, bet kvalitāte noteikti labāka, kā filmēt no ekrāna. Protams, ir arī citi kantori, kas to dara, paprasi Googlei > 16 mm filmu digitalizācija< un izdomā ar ko sazināties.
-
Nu tad rodas loģisks jautājusm. Visi, kas var, aizlaižas. A pričom tur Tramps?
-
Skaidrs ka tur visi kas var, tie aizlaižas. Darbā vien kādi 10 ukraiņi tagad strādā.
-
Kas Tev tur uz salas? Nets atslēgts? Viņi negrib mobilizēties. Viņi rindā pie Tisas upes gaida, lai aizlaistos. Un viņus nevar īsti vainot. Ja mani sūtītu "milzīgajā pretuzbrukumā" bez aviācijas, artilērijas atbalsta un bez pietiekošas apgādes, bet toties uz mīnu laukiem un advansētiem ienaidnieka nocietinājumiem, es arī tā darītu. Zeļenska reitings ir no dīvāna karotājiem. Labvakar! Vismaz vienam beidzot ir pielēcis! 👍
-
Zalic · Ierakstīts
Sveiki! Varbūt kādam ir 16mm projektors un var pāris metrus, kuri filmēti ap 1977. gadu var digitalizēt? Atlīdzība garantēta. Vai arī ja ķāds tirgo projektoru pa saprātīgu cenuu, varu nopierkt. Kā arī ja ir kāds DIY variants, kā to filmu normāli digitalizēt, esmu gatavs uzklausīt -
Ja kāds kautko īpaši radikālu gribētu darīt, tad sen jau būtu izdarījuši. Bet tā dancos uz riņķi, viens solis uz priekšu, divi atpakaļ - Tango, kamēr neiestāsies kautkāds lūzuma punkts. Varbūt gadu, varbūt piecus. Neizskatās ka arī ukraiņi tur īpaši censtos. Visulaiku runā par karaspēka trūkumu, neesot ko rotēt, bet tanī pašā laikā tolkam nevienu nemobilizē. Vismaz nav dzirdēts. Ja jau tāds čē-pē, tad ko nav visus mobilizējuši, visu vērtīgo nacionalizējuši utt. Tramps tak piedāvāja ieročus pārdot. Bet nu gaida kad Eiropa samaksās.
-
Jā, dziesma ir laba (ne kā dziesma). Bet tāpēc ukraiņiem ir jāpārtrauc zagt. Un vēl viņiem ir nopietni kaut kas jādara, lai jūtūbē, TG, X un citur kareivjiem nebūtu jāvēršas pie sabiedrības, ka viņiem vajag ziedot transportlīdzekļiem, starlinkiem, droniem. Ziedošana ir laba lieta, bet ar nepieciešamo bruņojumu un aprīkojumu kaujas vienības ir jānodrošina valstij. O, jā! Nepagāja i četri pilni gadi. 🤣
-
Šodien tak uzspridzināja https://www.theguardian.com/world/2025/aug/22/ukraine-attacks-pipeline-that-sends-russian-oil-to-hungary-and-slovakia
-
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.8k
-
Kopā ierakstu1.5m
-