-
Jaunākie Ieraksti
-
Strādā, ne gan ar yaskawa, bet.. H2-02 Term P1-C1 Function Selection (Sets the function for MFDO terminal P1-C1.) liekam 66 jeb Comparator1 (The terminal activates if the monitor value set with H2-20 [Comparator 1 Monitor Selection] is in range of the values of H2-21 [Comparator 1 Lower Limit] and H2-22 [Comparator 1 Upper Limit] for the time set in H2-24 [Comparator 1 On-Delay Time].) H2-20 Comparator 1 Monitor Selection (Sets the monitor number for comparator 1) liekam to, ko gribi monitorēt, ja atminos pareizi, citā topikā minēji strāvu, tātad U1-03 Output Current H2-21 Comparator 1 Lower Limit (Sets the lower limit detection level for comparator 1 when the full scale analog output for the monitor selected in H2-20 [Comparator 1 Monitor Selection] is the 100% value.) šeit jāizrēķina pie kādas strāvas vērtība komparatoram jānostrādā un jāaktivizē izeja, procentuāli no visdrīzāk paša VFD nom. strāvas vai iestatītās motora strāvas, šo precīzi nepateikšu... <- aha, šis ir no Drive rated current H2-22 Comparator 1 Upper Limit liekam max vērtību jeb 300%, lai izeja paliek ieslēgta visu laiku virs iestatītā lower limit. tas tā, uz ātro un pa nakti; veiksmi! edit - papildus H2-24 Comparator 1 On-Delay Time liekam laiku sekundēs, cik ilgi monitorējamajam parametram jāpārsniedz iestatītā Lower Limit vērtība, lai aktivizētu izeju analoģiski H2-25 priekš off-delay, ja ir vajadzība
-
Nav viņu kompetence. Bet par veikaliem, kas dršš, vispār ptacam varētu, paldies par ideju.
-
-
Gandrs izskatās kaut kā pavisam padevušies velo tēmā, jā, tur ir arī kaut kas stipri vecs, bet pat Giantus feelfree šobrīd var nopirkt 22. gada. Bet šim Birkam "kļūda" ir septiņi gadi. Bagātajā Norvēģijā šim veikalam ar savu brendu (šobrīd viņiem, vismaz mtb, sava brenda velo vairs nav) būtu iestāvējies septiņus gadus vecs stoks? Nu nav neiespējami, bet nez nez. Es esmu vienkāršs cilvēks: Redzu, ka ss četriem no pieciem veciem velo par gadu dršš -> redzu ļoti nepareizu gadu -> secinu ka dršš -> reportēju sludinājumu par krāpšanu. Mēs jau te senāk nospriedām, ka nav jābūt, bet tā ailīte tur ir copy paste no pārējās transporta sadaļas.
-
Katram ražotājam savi menu un apakšpunktu funkcijas. Kāds darba uzdevums? Parasti jau šos liek, lai lielos elektromotorus lēnām iegrieztu vai arī uzturētu vēlamos RPM. Tipa lai nebūtu on/off ar 100% jaudu. Modernie lifti kā piemērs salīdzinot ar Pad laika kratekli. Paņem varbūt kādu detailed training: https://www.yaskawa.com/products/drives/industrial-ac-drives/microdrives/ga500-drive/-/content/_6221f998-7cdb-4843-bb58-c6309f9762a3_Classes
-
Ja Tu man paprasītu, kura gada velo man ir, tuvākais, ko varētu nosaukt ir pirkšanas gads. Ņemot vērā, ka Gandrs joprojām to veco stocku tirgo, kāds kas nopirktu šogad, teiktu, ka viņam ir 2025. gada, kamēr es (laikam) 2022. gada. Kura gada modelis tas ir, nav ne mazākās nojausmas. Es palielam vispār nesaprotu kāpēc tam gadaskaitlim tur velo sadaļā ir jābūt, ņemot vērā, ka tas nav auto/moto, kam pirmā reģistrācija ir ierakstīta pasē. Un arī tur var gadīties, ka tas gads nesakrīt ar īsto ražošanas gadu. Piemēram, Honda Africa Twin XRV750 eksistē tikai līdz 2000. gadam, bet pirmās reģistrācijas ir līdz 2004. sastopamas, arī man bija motocikls, kam ražošanas gads bija gadu vecāks par reģistrācijas gadu, kas bija biki čakars pie detaļu iegādes, jo tieši tajā gadā bija izmaiņas. Velo jau visa tā nav, kamēr nevajag kaut ko super specifisku no ražotāja nopirkt. Cietastei jo īpaši, nav tur linkidžu ar gultņiem, kas nav universāli pieejami.
-
Paldies par ieteikumiem! Agavu biju nopētījis, bet likās baigais sketchball. Noriskēju - kabeļus dabūju. Slēdzu tēmu.
-
-
-
Biedri, kungi, citādi domājošie! Toč neviens nestrādā ar frekvenčniekiem? Kontaktējos ar yaskawas suportu. Šie man grūž degunā manuāli, kuru esmu izēdis krustām/šķērsām.
-
-
-
-
Ok, stāvu korektēts. Bet pakaļā tikuntā ir M780, un šifteri ir 2x10. Nu ne visiem potenciālajiem pircējiem, jo
-
-
Nu tak pazvani un uzprasi. Kāda tur starpība kuru gadu ielika ja tāpat redzams ka velo senāks? Ieķeksēja kautkādu gadu un viss, visi jau nav tik anāli un neskaita zobratus uz kasetes, ja tāpat netaisās pirkt 🤣 Čeki tak esot. Un kas tad tas tāds? Tieši tāds pats kā bildē https://www.merlincycles.com/shimano-xt-m8020-front-derailleur-95965.html?utm_campaign=googlebase-GB&utm_source=googlebase&utm_medium=shopping&utm_term=MTB+Front+Derailleurs&ucpo=96072
-
Krievu diskotēka (19.00-21.00) Live party (20.00) Diskačs 90to (19.00-21.00) Jūtu mūzika/kustību mūzika (22.00-23.00)
-
Pirmā lieta, kas man saka, ka te nevarētu būt M8000, ir FD klātbūtne. M8000 ir 1x11. RD M780 un RD M8000 ir vizuāli līdzīgi, bet M8000 ir ar sajūga bumbuli, M780 bez, un te ir bez. Man sanāk arī saskaitīt 10 zobratus (ķēde ir uz septītā, virs ķēdes ir 6 lielāki un zemāk 3 mazāki). Par miksu tev ir taisnība tiktāl, ka šifteri ir Deore. Izskatās pēc M6000. Tā grupa iznāca 2017. Klaņi, nu lai kas viņi arī būtu. Tātad jā, velo ir ne vecāks par 2017, bet nu dīvaini no ražotāja puses, salikt tādu hibrīdu ar dažām iepriekšējās paaudzes detaļām. Es esmu tādus jokus redzējis uz senākiem velo, bet ne bieži. Nevaram pilnībā izslēgt varbūtību, ka cilvēks 2024. gadā 2017. gada velo nopircis jaunu veikalā, nezinot modeļa gadu, bet ļoti ticama man tā nešķiet. Daudz ticamāk - dіrrrrrš!!
-
Tas laikam saistīts ar to, ka laidīs gaisā SWH TV un tur pa dienu ar jābūt, Breidaks negrib cik var saprast. https://www.la.lv/tas-vistiesakaja-mera-skar-mus-par-skirsanos-pazino-iemilotas-radio-swh-personibas-kaspars-breidaks-un-sanda-dejus
-
It īpaši ņemot vērā ka tie ir visādi Norge vietējā mārketa brendi, kurus pa lielam nekur citur nepārdod. Nopērk no turienes lietotu un tirgo tālāk. Te tak jau pirmstam bij diskusija ka tas pārdevējs nemaz nezin kura gada tas velo ir.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.7k
-
Kopā ierakstu1.5m
-