Jump to content
  • Jaunākie Ieraksti

• raiviic
      ??? W7 jau nu gan var uzlikt uz jebkā, ja vien nav no akmens laikmeta, sevišķi ja pat W10 uzlikās. Kaut ko ne tā darīji.
    • Dils
      Arī tagad tādi ir man ir blu ray rakstītājs ar tādu vadu... jo USB izejai ir ierobežota strāva ko tā var dot un dažām ierīcem var nepietikt ar viena USB strāvu un tad izmanto 2  USB barošanai
    • 138
      Man nav tādu zināšanu, lai es varētu saprast visu tur rakstīto un spriest, vai tas ir pilnīga vai daļēja taisnība vai muļķības. Bet es zinu, ka agrīnajiem ārējiem 2.5" USB HDD bija  USB kabeļi ar diviem A galiem, viens priekš pc, otrs priekš barošanas bloka, un tas taču kaut kā strādāja.
    • 138
      Varbūt ome ir tā slavenā Šusilda, kuru neviens nevar atrast? 
    • raiviic
      Nu un  omei  agrāk tiešām bija tāds retums ar visiem latviešu burtiem ? Tādu nekur nenopirksi, lai ome QWERTY iemācās.  
    • binary
      Runā, ka tas tā nestrādājot - USB signāla dzīslas bez GND neesot lietojamas.
    • @rmands
      Un kā ir ar pašu iebūvēto barošanas bloku E70 es gan tik smalki nezinu, bet vai tur nevarētu būt vaina? Jo tad jau sanāk, ka ID4 MKII un Volt 1 ir kaut kādi filtri kas neitralizē sliktos trokšņus kas nāk iekšā no PC caur USB.   Cik man ir nācies pārcelāt nostestēt dažādus skaļruņus tad parasti Class D amplifier ar 3pin štekeri parasti ir lielāks hiss noise nekā Class D ar 2pin štekeri.   Parasti Class D 3pin ir vislielākais self noise uz tweeteriem, tad seko Class AB ar 3pin štekeriem un visklusākie ir Class D ar 2pin štekeriem. Tas pat kaut kādā mērā dažreiz pat uz subwooferiem attiecās, bet ne tik izteikti.
    • edzha90
      Mēģināju Temu klaviatūru - ir gaisma, bet diemžēl nav latviešu burti, kā arī bieži atslēdzas.   Skatījos, ka ir Logitech MX Mini - gaisma ir, kvalitāte arī, bet nav latviešu burti.   Varbūt ir kas ieteicams no pieredzes - kādu klaviatūru ieteiktu?
    • RudeWolf
      Man tāds Heritage Audio OHM pastūzis, kam ir BT ieeja un var dzirdēt dažādus trokšņus, kad BT meklējas un kad ir pieslēdzies. Inducētais būtu variants, ja trokšņi būtu klusināmi atkarībā ar poci un pastiprinājuma faktora pārslēgšanu. Tā kā tie ir konstanti, tad man šķiet, ka kaut kas pa barošanu staigā.
    • 138
      Tie nevarētu būt elektromagnētiski traucējumi, kas ielien jau analogajā pakāpē? Edit: Laikam nē, iepriekšējo teikumu es uzrakstīju kamēr tu jau paspēji uzrakstīt par masas vadu.     Pa USB vada barošanas dzīslu tātad? Tātad ja dacam USB vadu sasplitotu un no pc ņemtu tikai signālu pa divām signāla dzīslām bet barošanu ņemtu piemēram no powerbankas, troksnim būtu jāpazūd?
    • RudeWolf
      Pa masas vadu parasti. Es precīzu mehānismu neesmu izpētījis, bet ir kompji, kam atkarībā no noslodzes barošana modulējas un pa USB viskautkas nāk iekšā. Man čomam nesen bija tāda problēma un pēc PSU nomaiņas pazuda. Tā kā - var būt un var nebūt.
    • 138
      Pa USB no kompja uz dacu sūtās dati (es laikam negribu līst tajā DoP un DSD alā un saprast kas ir kas bet anyway dati), kādi trokšņi tur var dzīvoties? Vai ko man te pietrūkst inteliģences saprast?
    • RudeWolf
      Jā, šo problēmu esmu piefiksējis dažiem DACiem. Ir, kam var dzirdēt Bluetooth moduli vai kontrolieri, ka strādā.
    • biomass979
      Jā pārslēdzām,tur kautkur bij video... Dabuj maikrasoftā pastu taisīt!Un tai pat laikā uzinstlējam  bišku vecāku HP,uz tā nekādu problēmu!!! Pati problēma ir kad uz tā vecākā nevar uzinstalēt win 7 lai varētu  uzlikt Volvo diognostikas progu!
    • @rmands
      USB no PC tur jau ta lieta, ka caur Audient vai Universal audio interfeisiem tādu problēmu caur USB nav. Toreiz parakņājoties pa netu arī citiem uzpeldēja kas līdzīgs. Tieši tam modelim ar cenas veiktspējas attiecību ir ļoti švaki.
    • RudeWolf
      No kā tas E70 ņēma signālu? Nav kompja trokšņi, kas pa USB dzīvojas?
    • base7
      Aha. Abiem, gan ar "e", gan ar "i".
    • Janisp
      Sveiki!   Esmu 80 dzīslu IDE kabeļa meklējumos, priekš projekta. Ideālā gadījumā interesētu uzreiz 3x gabali ar šādiem kabeļiem. Par cenu nemāku spriest, eur/gab? Šokolāde? Limonāde?     
    • raiviic
      Nu un pašam googlē bans ? Windows 10 and Windows 11 in S mode FAQ - Microsoft atbalsts Lūk kā tas aktivizējies, nav ne jausmas, pēc noklusējuma nav aktīvs.
    • biomass979
      Kas tas par S  režimu te čakarē  bobi!? Nu gribēju uzlikt to tavu ieteikto 7zip un atdurās  pie uzgšējas bildes!
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.7k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...