Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   2 biedri, 0 Anonīmi, 157 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• tu16
    • inteens
  • Biedru statistika

27283
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Ilgmars_888
    Newest Member
    Ilgmars_888
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• Rainis
      Jo Ma jo izrādās tas bija 4g atpakaļ  
    • Rainis
    • Rainis
      Ble rīt sieva uz glamurniku nofraktēja, laikam jāgatavojās:  
    • Rainis
      Pedgars traucoties kalnā , tikko iegādājies Cellebrite    
    • Rainis
      Sveiciens visiem Rīdziniekiem no Blonde travolta, kā klipā sacīts    
    • optimuss
      Tas, ka te kādam nav pilns rublis, man jau sen bija skaidrs. Kāda sūda pēc katram pašam būtu jātaisa mēbeles?  Piemērs - mans kaimiņš ir galdnieks ar zelta rokām, uztaisa man, ko vajag. Es labāk samaksāju viņam $$ ar nopelnīto tēmā, ko es zinu labāk.
    • darklight
      Es arī šo vakar ar pārsteigumu konstatēju. Bet Tor Browser lieliski atrisina problēmu.
    • RudeWolf
      Topping apžēlojās par mani un atsūtīja gan D900, gan arī A900 pastiprinātāju.   Pagaidām iespaidi ļoti pozitīvi. Labākais, ko esmu dzirdējis no Ķīnas darboņiem.   Īsumā - D900 ir Topping glaunākais 1-bit DACs, kas izmanto diskrēto elementu ķēdes audio signāla modulēšanai no references sprieguma. Tas nav R2R, kas dekodē daudzu bitu informāciju. 1-bita pārveidotājs darbojas ar ļoti augstras takta frekvences, bet zemas diskretizācijas signālu, ko dekodē ar delta-sigma principu. Kontrastam - vairums DAC mikroshēmu mūsdienās ir vairāku bitu un vairumā gadījumu izmanto visiem bitiem delta-sigma principu.     Te var saprast, kas iekārtā notiek iekšā. IRM-20-15 dod darba spriegumu, ko tālāk ar pārveidotājiem pielāgo attiecīgajiem mezgliem. Par to cenu gan gribētos galvanisko atsaiti un kaut kādu reklokingu pēc tās. SPDIF ieejas uz RCA arī ir drusku bēdīgi, bet nu vismaz tās ir divas.   Interesanti, ka D900 darbojas arī kā pilnvērtīgs priekšpastiprinātājs ar releju skaļuma kontroli un extra pastiprinājuma pakāpi preamp izejai. Attiecīgi viena izeja ņem signālu pa tiešo no IV pakāpes un otra no priekšpastiprinātāja. Zīmīgi, ka nesimetriskā signāla izeja nav īsti paredzēta.   No softiskajām fīčām interesants ir ekrānā redzams spektra analizators. Tam gan apakšējais gals apstājas pie 50Hz. RME ADI-2 DAC mēra vēl zemāk. Tāpat arī ir 10-joslu PEQ sekcija. Joslām gan nevar norādīt kanālus, tāpēc risinājums vairāk noder austiņu korekcijai, nevis telpas negludumu špaktelēšanai.   Cik pirmie iespaidi, skaņa šķiet lieliska. Augšas lieliskas priekš Topping DACa, nav plastmasas piegaršas, ko reizēm var just šiem Ķīniešu mērījumu izcilniekiem. Atklāts jautājums, vai kāds no Toppinga fanu bāzes šo iekārtu pirks, jo labi mērās arī paši lētākie šīs kompānijas izstrādājumi un visi zina, ka DACa skaņa ir audio halicinācijas.   Īsāk par D900 čomiņu - A900. Jā, sešas austiņu izejas visām gaumēm. Nē, katrai atsevišķi skaļumu regulēt nevar. Žēl. Stipreklim kopā seši kanāli - četri balansētajai izejai un divi bauru izejai caur 6.35mm. Drusku sajūta, ka Topping vienkārši ir izbeigušās idejas, ko nu izdarīt un vienkārši ir sagāzts viss iekšā kā vecā Samsung telefonā. Neesmu vēl to A900 atskrūvējis vaļā, bet ticams, ka pastiprinātājs izpildīts kā jaudīgs diskrētais opamps vai cita veida diskrētā pakāpe, ko kompozītslēgumā kontrolē kāds OPA1612 vai līdzīgs precīzs čipiņš. Viens kanāls var iedot 6W&16ohms un balansētā izeja sola 22W@16ohms.   Skaņas ziņā nav kur īpaši piesieties. Arī nav nekādu īpašu piegaršu, trokšņu vai citu jocīgumu. Cik paslēgājos starp DACiem, to raksturs viegli nolasās. Viegli kustina jebkuras austiņas un fons nav pat ar super jutīgiem IEM. Skaļums regulējas ar releju slēgumu kā D900. Ja abus devaisus lieto kopā, tad bik lieki šķiet divas releju rezistoru redeles turēt, bet ok.
    • RudolfsP
      Samaini DNS serveri
    • base7
      Papildināts. Vēl visu augustu Vācijas "MTV" versija (FTA) brīvdienu bloka Sound of Summer ietvaros piedāvā agrāko gadu mūzikas video, kurus lielākā daļa citu telekanālu nerāda. Uzsvars tiek likts uz 90/00 gadu klipiem. 
    • base7
      Vācijas nekodētais TV kanāls "Pro7 Max" (Astra, 19.2)  brīvdienās rāda vecos, labos seriālus (Knight Rider, Baywatch, kā arī SmackDown reslingu, Ghostbusters seriālu un daudz ko citu.   Starp citu, vecos seriālus piedāvā arī FTA programmas  "Sat1 Gold", "RTL Up", "Vox Up", "Kabel 1", "Nitro" (šeit ir A Komanda, abi CSI, Top Gear, Likums un kartība, Teksasas reindžers, Metloks, MASH un citi). Starp citu, daudzi no šo seriālu aktieriem vairs nav kopā ar mums.
    • martvigs
      Kinozali ari nobloķēja NEPL , žēl;
    • base7
      Viens no Krievijas TV kanāliem "Госфильмофонд. Машина времени" plāno rādīt ne tikai mūsdienu filmas, bet arī tās, kuras uzņemtas pirms 150gadiem.  Tiesa, pirmā filma tika uzņemta 1895.gadā. Tie būtu 130gadi.  Bet droši vien krievi ir atraduši veidu kā tikt pie vēl senāku civilizāciju darbiem. Ne velti Putina tuvāko personu loka ir vēsturnieki. 
    • base7
      Viens no populārākajiem iptv servisiem no 7.augusta taisās paaugstināt cenu saviem pakalpojumiem. Tiesa, vecajiem klientiem maksa paliek ieprieksējā (ja aktīvs pieslēgums), bet jaunajiem turpmāk būs dārgāk.
    • raiviic
      Pasarg Dievs, ja tie ir ar tikpat "īpaši attīstītām" prāta spējām .  Tikai drīzāk tie bērni ir tāds pats izdomājums, kā pārējās biedra @Laxe fantāzijas.   
    • Zin...
      Pietiekami ir skaista atbilde 😄 Citām pietiekami arī ir 0   Bet tā, viens ir dzīvot un piedzīvit to realitāti uz salas, cik ļoti bērni šeit tiek aizsargāti, pat pārspīlēti aizsargāti. Sīkajam velkas jau otro gadu lieta līdzi skolā, kad šis pieskārās, spēlējoties l, cita bērna priekšpusei. Joprojām tiek monitorēts, iztaujāts un viss ir papīros , kā arī policijas apmeklējumam bija. Otrs ir lasīt faarraita feiko huinju un tad jukt prātā. 
    • 138
      tiem, kas visādi cenšas pašapliecināties kā mačo veči, ir viencipara centimetri
    • Laxe
      Pietiekami.   Varbūt tev vajadzētu uztaisīt Testosterona testu, studijas pierāda ka pakļāvīgākie progresīve ir ar ļoti zemiem mērijumiem. Itsevišķi tie kam patīk Kreisās politikas un kuri visu laiku meģina aizstāvēt sistēmas.
    • Grossmeister
      HUGO UN SLEPKAVAS    Kas gan tādā stundā vēlā    Sētā bļaut var balsī žēlā!    Hugo nobijies kā diegs —     Kādu moca slepkavnieks!    Vēl un vēl bļauj vārtu rūmē.    Nu gan vairākus te zūmē!    Šausmas, kādas briesmu lietas    Notiekas tepat uz vietas!    Vai jūs dzirdējāt, kā bļāva!    Naktī, likās, divus kāva.    Vai vēl nemētājas dunči!    Draudziņ, tie bij sētas runči!
    • 138
      Daudziem, diemžēl, pavemt noteiktā virzienā, man tā izskatās.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.7k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...