Nē zāli tiešām līdz nedēļai vai pat mēnesim var urīna analīzēs redzēt.
Latvijā pāris cilvēki jau tā ir smagi iekrituši. 5dien vakarā uzpīpē zāli, 1 dien avārija, ekspertīze un sūdi. Jo Latvijā nav noteikts minimālais daudzums kā alkoholam. Jā kādreiz ceļu disputā gribas kādam iegriezt,var ierakstīt protokolā ka otra puse izskatās vielu ietekmē. Tad inspektoram bija pienākums veikt ekspertīzi. Tā var riktīgu jackpot noķert.
Varbūt tagad vairs tā nav, nav bijusi vajadzība sekot līdzi.
Nevienu tādu nezinu. tikai augsti funkionējošus alkaholiķus zinu.
Tie cilvēki iziet ielās un tad tā ir mūsu visu problēma tā pat kā tie kuri brauc pie stūres dzērumā.
Tik ar Zāli tā nav pāris stundu iedarbība bet vairāku dienu vai nedēļu.
+ nav normāla veida kā policistiem ielas malā parbaudīt vai zāle iespaidojusi braucēju.
Es piekristu ar kompromisu. Ja tu esi smēķējis pedejās ~20 dienās un tas ir redzams asinīs tad tāds pats sods pie stūres kā Dzērājiem
Nejauc ar Labas Preces? Viņi tā dara reizi gadā (varbūt biežāk), visi pēc kārtas no fūres par vienu cenu, tagad laikam 30 vai 35 eur, bet kādreiz bija 25. Par Velodepo neko tādu neesmu dzirdējis.
Kas ar to vegānu bija domāts?
Uz veciem alkoholiķiem ierobežojumi nestrādā, tas strādā uz tiem kas tādi nav, jebkuras grūtības ieguvē samazina iespējas par tādu kļūt. Tak neietu 3km kājām uz veikalu dēļ 2 aliņiem. Andris teiktu, phe, nu kas tur, 3km, visi tā dara, gribu un eju. Bet būs kas gribētu tagad 2 aliņus, bet tā cena liksies pārāk augsta un šoreiz atturēsies.
Un cik alkoholiķus, kas nodzērušies līdz bomzim vai nāvei?
Es arī esmu sastapis dažus nokurījušos, ne tuvu tik ekstrēmi kā tavi gadījumi (bet nenoliedzu, ka var arī tā), dažus, bet cilvēkus ar alkohola degradētu psihisko un fizisko veselību katrs savā radu, draugu paziņu lokā var saskaitīt desmitiem.
Apmēram tā arī ir. Agrāk katru gadu Velo Depo tirgoja dažadus velo no 25 šķiet vai arī visi pa 25 neatkarīgi no stāvokļa neatceros. Apskatījos, ka ved no Holandes. Tur 50 gabalus uzreiz tirgo pa 400 eiro. Daži pat saslēgti tur😀
tas Trek velosipeds kadus ~100EUR maksa un tu vel gribi lai kads butu janoligst lai remontetu . razotajam letak ir vienu rezerve konteineri iekraut. tie mega konglomerati nav mazs gimenes uznemums kursh ievaskos un nopules katru savu razojumu utt
kkadi video no anglijas. veikali met gruzu konteineri apgerbu, darbarikus uc (iepakojums bojats vai vizuals defekt vai plaukta atbrivoshana no izpardotas preces) .
No alkohola neārstē, ārstē sekas un ko ārstēt tur ir miljons versiju kur alkohols tiešā vai netiešā veidā ir cēlonis, ne tikai aknu ciroze.
Savukārt es esmu diezgan drošs, ka daļa tur varēja būt ļoti cienījamu un godājamu cilvēku. Arī tas apčurājies uz soliņa guļošais iespējams tāds būtu, ja nebūtu...
Kas tur greizs?
Viena lieta kas ir rakstīta likumā, otra kas ir reālā dzīvē.
Var ierakstīt likumu ka marihuāna ir narkotika un aizliegta vai vēl nezin ko, bet pie bāra ieejas vai kautkādā ballītē vai vienkārši uz ielas pipējot vidējais apmeklētājs tam nepievērsīs pilnīgi nekādu uzmanību. Ja tas likums nesakrīt ar sabiedrības ttieksmi, tad ir diezgan bezjēdzīgs.
Ja kāds tur laidīs vēnā, tad tas jau būs vidrīzāk 'ārpus normām'.
Da pie kājas tavi uzskati, beidz muldēt! Tu vienkārši pateici pilnīgi greizi - nevis marihuānu neuzskata par narkotiku, bet ir daudzas valstis un vietas, kur tās lietošana ir pieļauta un arī ar nosacījumiem.