Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   18 biedri, 0 Anonīmi, 140 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• Kazarms
    • kaads
    • Lcs006
    • jacobs
    • Dils
    • ggg97
    • vecvils
    • mickys
    • Daiļais
    • raiviic
    • kaut_kaads
    • AndrisBB
    • Revol
    • TOoMoOT
    • Jurkins
    • sounDDesign
    • locoone
    • kava
  • Biedru statistika

27282
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Ilgmars_888
    Newest Member
    Ilgmars_888
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• Jurkins
      Tieši tā... 5 minut radosķi, potom 9 mesjacev nosi i vsju žizņ kormi.
    • versatile
      Maļeņkaja, pabedonossnaja vaina, kā saka.
    • Jurkins
      Uzdrošināšos teikt, ka tas bija abpusēji. Ajatollām vajadzēja puslīdz saglabāt seju, bet, ja nepabrīdinātu, tad ajatollas varētu arī beigties (un to viņi labi saprot). Savukārt ASV vajag vēl vienu "Irāku", "Afganistānu" vai "Lībiju"? Tagad vismaz tā teritorija ir ajatollu kontrolēta.   Laikam jau tiešām ļautiņi domāja, ka tie 100+% tarifi bija/ir domāti nopietni. Spriežu to pēc saviem dažiem kolēģiem.  Ziniet, kas ir koherers? Tāda arī to lielo skaitļu jēga un mērķis. Ak jā! Un te petene matvijenko piepeši uzstājas Šveicē. Un Francija un Itālija iztapīgi atver savu gaisa telpu.  Uhhh!!! Tramps SUKA!!!
    • Laxe
      Ganjau maz jo mums vel Sovoka ēra klāt. Bet es personīgi balsotu pret legalizāciju jo riebjās tā smaka ko smirdina zāles smēķētāji. + Negribu būt uz ceļa ar narkomāniem tā pat kā negribu ar alkaholiķiem. mēs jau vienus nevaram nokotrolēt kā tad vel otrus pa virsu.   Es dzīvē esmu sastapis 3 zāles smēķētājus kas bija palikuši totāli slimi cilvēki pēc tās. kamēr nevienu normālu. Vienu skolas laikos kas sāka smēķēt un palika par totālu flegmu pa ~4 gadiem. Viens bija paziņa no jaunības laikiem un arī pēc vairākiem gadiem smēķēšanas palika par tādu kam tas ir vienīgais mērķis dzīvē.   Un tad Jaunietis pirms ~7 gadiem kas bija paņemts kā palīgs kad strādāju sadales/elektroiekārtas instalējot. Čalim katru dienu bija rokā 1 vai 2 redbulli. Ik pa laikam varēja just kautkur objektā zāles smaku bet cilvēki domāja ka tas caur nepabeigto ventilāciju. Pagāja pāris mēneši un man pastāstija ka šis nakamajā objektā nogrieza sev 95% rokas uz parasta Galda Ripzāģa garinot brusiņas un tad arī noskaidrojās ka viņš zāli pīpē katru dienu un countero to darbā ar redbulliem. Tikai ar zāli var izdomāt kā pabāzt roku zem zāģa aizsardzībām un tad vel ar otru roku nospiest ripu uz leju    
    • TOoMoOT
      Par likumu viss skaidrs. Bet policija ir ierobežots resurss, kura izmantošanai vadība izvēlas prioritātes. Visu laiku dzirdu sūdzības, ka policijai trūkst darba spēka. Tas nozīmē, ka zālītes apkarošana tiek uzskatīta par gana augstu prioritāti - lūk, tas man kremd.
    • Laxe
      Torrento visu ko vari kamēr vel vari. un tasi Arhīvus savus.  Archive.org jau Valdība pārņēma un nezkapēc Epsteina saistīti arhivēti materiali uzreiz tika izdzēsti :3   Nevajag jau nemaz skatīties tikai uz Youtube Kids, ieslēdz Disney vai Cartoon Network un tur tādu herņu rāda salīdzinot ar to ko viņi raidija 80/90s gados    
    • versatile
      Policija tikai seko likumam.  Likumus pieņem Saeima. Saeimu ievēl sabiedrība.   Kā domā, cik % balsu savāktu partija, kas solītu dekriminalizēt?
    • Laxe
      Beidz ar savu Antisemītismu. Tev jārāda to Kontentu bērniem un jadod tiem rokā Ipads katru dienu.
    • kaut_kaads
      Labasdienas! Darbojās 2x "sxtsq lite 2" antenas tiltā, vienu nesen nomainiju uz jaunu jo zibens ezernetu nedaudz bija paspēris, uzreiz pie uzlikšanas sanāca 6.12... versiju atjaunot uz jaunāko 6.49.19, otra palika uz vecās versijas. Šodien pieķēros lai otru arī uzliktu uz jaunako versiju, bet šams nezinu kadā veida uzlika 7.19.4. Tagad pie quick set ir tikai "ethernet", bet man vajag "ptp bridge ap" konfigu un uztaisīt viņu kā AP. "Downgrade" īsti nekas nesanāk. Kur es tupiju?   EDIT   Beigās sanāk, ka iekš "file list" tupa jāuzlādē versija kuru gribi "downgreidot", un tajā pašā sesijā iekš "packages" jāuzspiež downgrade, un šams nometa uz 6,49 un tagad viss labi! 🙂  
    • Laxe
      Irānu bomboja, un Irānieši neko neizdarija pret Ameriku, vel pabrīdināja un pateica lai Aizvāc zaldātiņus no Katāras pirms atbildes trieciena :3   Ķīna tak padročija viņam, uz 3 mēnešiem tagad ir 30% Tarifi kamēr runā par jauniem veidiem kā apmierināt Trumpu.   Krievi vel pretojās bet atrāk vai vēlāk tie Petuhi atrausies arī.  Indijai soda Tarifi virsū par tirzniecība ar Krieviju un parejiem arī drīz.   Tik redzēs, ganjau Vācija nobloķēs Trumpa Tarifus uz Krievijas sabiedrotajiem, tā pat kā Vācija nobloķēja sankcijas Izraēlai
    • AndrisBB
      Reāli tāpat neviens zāli neuzskata par kautkādu narkotiku, tāka tur tā ķeršana ir diezgan bezjēdzīga. Ok ripas. Bet nu tās tur visdrīzāk tāpat lielākā daļa kas viņas lieto ir paņēmuši līdz. Kādi tur tirgotāji 300 cilvēku festivālā? El Chapo laikam cerēja noķert 😂 Izstaigā pāris reizes ar suni un miers, lai radītu ilūziju ka kāds tur viņus noķers un ka ripas ir slikti.   Ja arī kāds tur saēdas ripas festivāla teritorijā, tak lai jau, vismaz ierobežotā teritorijā. Nevis ārpus un tad dodas braukāt ar auto vai iet peldēties uz neatgriešanos.  
    • Jurkins
      Es atbalstītu tirgotāju fizisku likvidāciju. Nē, ne jau festivālos 🤣. Lai gan ekšens būtu. Nezinu, vai karājas. Bet ņemot vērā, kā Eiropa satraucas, ka šis uzmeta "mīļumus, kuri bija pieradināti" drīzāk stāv.🤣
    • AndrisBB
      Policijai droši vien nav nekā labāka ko darīt, kā ķert zāles pīpētājus, īpaši festivālos. Kas tad tas būtu par festivākuy bez zāles un ripām? Tas kā zaļumballe bez alus.
    • AndrisBB
      Nu tas jau nebūtu nekas dīvains. Tā tak viņi visu laiku dara, paskaties kautvai Cannondale - klaņi FSA, pārslēdzēji GRX, citi komponenti Tiagra utt. Bremzes varbūt tam Trekam uzlika no kāda cita velo, vai salika no 3 dažādiem vienu braucošu. Vai tas velo padara kautkādā veidā labāku vai sliktāku?
    • Jurkins
      Tramps ir tikai sekas gadu desmitus ilgušajam dolbajobismam. 
    • TOoMoOT
      Par Skujenes festivālu nekomentēšu - neko nezinu. Bet par to, ka Latvijas policijai vispār ir tendence ļoti proaktīvi meklēt zālīti festivālos, tas mani ļoti kaitina. Nebrīnīšos, ja suni uz ripām ir grūti uztrenēt vai arī katram ripas veidam vajag savu suni - līdz ar to vieglāk ir meklēt zālīti un to arī dara. Man festivālu trakošanas gadi garām, tāpēc alkohols nebūtu pirmā izvēle. Mierīga festivāla atmosfēras baudīšana būtu tieši laikā, bet policijai tas liekas krimināls pārkāpums...
    • AndrisBB
      Tramps visur pielieto taktiku, kādu apraksta savā grāmatā un kuru visulaiku esot izmantojis reālajā dzīvē. Noslēdz līgumu ar celtniekiem, lai tie uzceļ viesnīcu. Bet kad pabeigts, tad vienkārši nemaksā. Saka ka maksās tikai pusi. Un tad velk garumā kamēr celtnieki piekrīt kautvai 20% atlaidei, jo algas ta jāmaksā.   Itkā jau teorētiski dabija savu atlaidi, bet nezvai ilgtermiņā saprātīga biznesa prakse. Droši vien tas viens no iemesliem, kapēc visi viņa biznesi bankrotējuši.   
    • AlCohol
    • osscar
      ķer "nezinīšus" - izskatās pēc no name + aļika sikeru sets...jo priekšas logo arī izskatās stikers...trekam parasti ir modeļa nosaukums uz rāmja ut..nu un cena nu čalis cer ka varbūt "nospīdēs" :D 
    • andrisb1980
      Izslēdzot auto zoom pilnīgi nekas nemainās...
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.7k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...