Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   9 biedri, 0 Anonīmi, 150 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• Racer
    • jacobs
    • Zin...
    • Brainless
    • AndrisBB
    • binary
    • TasEsmuEss
    • Kaspars12
    • lexxx
  • Biedru statistika

27282
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Ilgmars_888
    Newest Member
    Ilgmars_888
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• Racer
      Raksts kā daiļliteratūra par tām uztveršanas iespējām un slāpēšanu, bet tas nu tā. Kurai valstij vai valstīm šobrīd noderīgi raidīja Amerikas balss?
    • @rmands
      Pievienoju Arctic ventilatorus.
    • AndrisBB
      Nezinu vai MI ir ienesis kautkādas 'taustāmas' izmaiņas darba tirgū un pieprasījumā (porogrammētāju ziņā). Visādi tirgus pētījumi tik rāda ka pieprasījums ir pieaudzis. Izmaiņas visdrīzāk ir nesis tādas, ka tie kas māk MI pietietot effektīvi un tur kur vajag ir vienkārši kļuvuši produktīvāki. Aka. var fokusēties uz lietām, kur AI nav īpaši labs, bet lietas ko AI izdara ātrāk un labāk, tur to izmantot.
    • jozhix
      Agregacija jau straadaas tikai uz vairaakaam konekcijaam, kopeejot filmu uz viena pc aatrums nemainiisies.  Es savam 2017.gada qnapam pievienoju usb to 2.5Gbit adapteri. Vajadzeeja gan realtek draiveri un skriptus, lai arii peec restarta tiikla karte paceltos. Ar gigabitu  bija konstanti 113MB/sec, tagad max esmu izspiedis 165MB/sec, parasti ap 145MB/s. Tas kopeejot filmas caur wifi. Diski parastie, HDD.  Visus qnap cloudus, qvpn un paareejo q drazu atsleedzu -  griezhas tikai Plex serveris un samba. Savaadaak ar katru jauno firmware apdeitu tam vecajam qnapam atminjas palika aizvien mazaak un mazaak.  Uz ruutera uzlikts WireGuard un ZeroTier (rezervei). 
    • base7
      https://jauns.lv/raksts/zinas/665161-ko-ilgi-nespeja-komunisti-to-atri-paveica-tramps-ka-darbojas-un-savas-beigas-sagaidija-legendara-raidstacija-amerikas-balss
    • M@R$$
      Hihi tas būtu lielisks cirks, es jau laicīgi iepirktu čipsus un kādu putojošu dzērienu.
    • andrisb1980
      Jā Mēģināju
    • base7
      NEPLP iet uz principu. Pofig, cik tā tiesāšanās izmaksās. Nav jau no viņu personīgajiem līdzekļiem. Valstij naudas pietiek.  Būtu labāk ierobežojuši krievu valodu informativajā telpā. Uzreiz atbrīvotos vairākas FM frekvences.
    • Zin...
      Kad būs level 3 autonomā braukšana.... Savādāk notiks daudz problēmas, ja puse šoferu sāks skatīties p*rnhub braucot
    • jacobs
      Esmu pateicīgs šim skandālam, ka tas precīzi tad komentos atspoguļoja visas krievu, un ne tikai krievu, ''liberālās inteliģences'' domāšanu. Tur draugu mums ļoti maz, lai arī citi no tiem, pat paši neapjauš cik ļoti inficēti ar to savu ''impērismu''. Protams, rūdīti maitas kā J.Latiņina, pat tur izmantoja faktu viltošanu. Krieviju vairāk neviens nevar izārstēt.Vēsturiska iespēja tiem tika dota >30 gadus atpakaļ, ko viņi veiksmīgi pa-d-i-r-s-a. Dievs nav mazais bērns un tādas iespējas dod reizi 100 gados, drīzāk vairāk nekad. Lai gan mums vairāk jāuztraucās par tādiem atklāti ņirdzīgiem mūsu valsts ienaidniekiem ar savu stabilu elektorātu, kā piemēram Bartaševics, Elksniņš u.c. 
    • Racer
      Cik atceros, Dožģ žurnālisti līdzjūtīgi izteicās par krieveļu labbūtību frontē un tad viss jampadracis sākās. Ir jau viņi it kā opozīcijā, bet (manuprāt) ar Lielās Krievzemes impērisko domāšanu.
    • Dadzz
      kautrējas lkm, nez ir neliela specifika: 2000-2010ajos, kad visi bootieši aktīvi šeit ņēmās, cilvis bija UK, izvēlējās DIY ceļu. rukāja melnos darbus, vakaros mācījās no grāmatām un resursiem kodēt. neiekļāvās vietējā kopienā, jo par to laikam nezināja?  Par šo forumu pateicu pirms pāris dienām, ka te IT dinozauri ir sastopami dzīvā veidā (intonācija bija ar cieņu) nu un tad ap 2010 atgriezās un sāka pirmos front darbus, pamazām kļuva par fullstacku. kkāds portfolio ir, bet personība tāda, ka nu..laikam drusku trūkst pārliecības par sevi, ir prokrastinējis, privātā dzīve mēdzusi iznest smadzeni.. tad viss karjerā ir bremzējies un nav bijis tik spīdoši, kā ar viņa smadzenēm varētu būt bijis. un tieši tie soft skilli varētu būt problēma viņa darba attiecībās, nevis spēja mācīties. Ja es pareizi saprotu. tagad ar MI - var jau būt, ka par to izstumšanu no tirgus bailēm lielas acis, bet viņam dzīvē šobrīd visas ziepes vienuviet, tāpēc tā varētu likties. Ko ar Mainkraftu vispār var darīt? Tur kaut kāda scratch atvasināta vide laikam bija, ko lepni sauc par programmēšanu.   es pati esmu tāds iesācējs apmēram helpdeska līmenī, mazliet saprotu datortehniku, admin, mazliet drošību, bet ne izstrādi, tā ka neko par to komentēt nevaru. tāpēc jau nācu šeit tirgū prasīt
    • hehe
      Nevis raidīt kā tā, bet raidīt tieši no Rīgas kas līdzīgi kā ar Spīdu pavilka līdzi arī LT un EE solidaritātei. Aizliegt aizliedza sen, bet tiesa tagad lēma ka prettiesisiski. Raidīt no Rīgas vairs neviens netaisās, bet NEPLP droši vien darba trūkst, naudas ir un process jāturpina vēl uz gadiem. Tāda Latvijas stabilitāte...
    • M@R$$
      Visticamāk ka telefona gļuks. Pārinstalēt Wazi mēģināji?
    • ju
      Nav jau problēma tajā, ka nevar kāds uzrakstīt, bet nedrīkst. Tāds ir drošības regulējums.
    • Edis7
      Ar angleni man viss ir oki. Es šobrīd aizdomājos par >>>inetrfeisu<<< ,,,Bagātākais cilvēks būs, kurš uzrakstīs softu, ne priekš CarPaly/AndroidAuto, bet lai mašīnītē display tikai un vienīgi būtu  1:1 tel. ekrāns redzams /pārvaldāms ar viņa funkcijām uz Car Displeja!
    • andrisb1980
      Sveiki! Varbūt kādam ir risinājums waze aplikācijai? Agrāk tā noteikti nebija, bet pēdējā laikā waze ekrāns pats no sevis kautko reizēm riņko, tad attālinās, pietuvinās. Izslēdzot, ieslēdzot automātisko attālināšanu, bez jebkādām izmaiņām. Diezgan kaitinoši, es teiktu!
    • andrisb1980
      Sveicināti! Nesen iegādājos Sony Xperia 1 VI. Tas kas man viņā traucē, ir Proximity sensors. Pat whatsappā uzliekot noklausīties balss ziņu, nedrīkst lieku darbību darīt.Tas pats arī ar balss zvanu, gan whatsapp, gan parasto. Uzliekot uz skaļruņa, paralēli spaidīt telefonu, var tikai sapņot. Kā pirksts ir tuvāk ekrānam, ekrāns nodziest melns un skaņa klusāka. Varbūt kāds ir šādai problēmai radis risināju?   Otra lieta bij tā, ka telefons mēdza uzkārties un restartējot, bij zaļš ekrāns ar svītrām. Pēc sistēmas atjauninājumiem šī kaite vairs nav parādijusies ( pārspļauju pār kreiso plecu).  
    • M@R$$
      Es pat nesaprotu kas, kur, kā?  Raidīt/raidīšanas liegums kur? Kas ir ar VPN? To taka arī sodīs?
    • guntis1234
      Kas notiek ar "NEPLP" un TV Rain (jebšu Doždzj) atkal kaut kādas tiesāšanās
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.7k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...