-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 0 biedri, 0 Anonīmi, 92 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- There are no registered users currently online
-
Biedru statistika
27282
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Ilgmars_888
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
andrisb1980 · Ierakstīts
Sveiki! Varbūt kādam ir risinājums waze aplikācijai? Agrāk tā noteikti nebija, bet pēdējā laikā waze ekrāns pats no sevis kautko reizēm riņko, tad attālinās, pietuvinās. Izslēdzot, ieslēdzot automātisko attālināšanu, bez jebkādām izmaiņām. Diezgan kaitinoši, es teiktu! -
andrisb1980 · Ierakstīts
Sveicināti! Nesen iegādājos Sony Xperia 1 VI. Tas kas man viņā traucē, ir Proximity sensors. Pat whatsappā uzliekot noklausīties balss ziņu, nedrīkst lieku darbību darīt.Tas pats arī ar balss zvanu, gan whatsapp, gan parasto. Uzliekot uz skaļruņa, paralēli spaidīt telefonu, var tikai sapņot. Kā pirksts ir tuvāk ekrānam, ekrāns nodziest melns un skaņa klusāka. Varbūt kāds ir šādai problēmai radis risināju? Otra lieta bij tā, ka telefons mēdza uzkārties un restartējot, bij zaļš ekrāns ar svītrām. Pēc sistēmas atjauninājumiem šī kaite vairs nav parādijusies ( pārspļauju pār kreiso plecu). -
Es pat nesaprotu kas, kur, kā? Raidīt/raidīšanas liegums kur? Kas ir ar VPN? To taka arī sodīs?
-
Kas notiek ar "NEPLP" un TV Rain (jebšu Doždzj) atkal kaut kādas tiesāšanās
-
Tā droši vien ka ir. Man ar ik pa laikam visādas 'omes' raksta Feisbukā un interesējas vai viņu mazdēliem nevar piedāvāt kādu darbu, jo pabeiguši 'koledžu'. Kad paprasi ko māk, tad tālāk par Mainkraftu īsti nav tikuši.
-
Pats cilvis kautrējas ienākt un pajautāt? Vai arī ar tehnoloģijām galīgi uz Jūs?
-
Nez, viņi neaizmirsa, ka Salā brauc pa nepareizo pusi?
-
-
Reģistrātors jau nav tik dumjš cik ventilātors un zin kad aķis tuvojas 'kritiskai' robežai un nemaz vairs nemēģina viņu vairs slēgt iekšā. Tici vai netici, bet tas ir iztestēts krustu šķērsu. Jebkurā gadījumā, pec nelielas cīņas ar auto apšuvumu abas kameras uzstādītas, gan priekšējā, gan pakaļējā. Pievienojot pie ODB štepseļa.
-
Konkrētajam reģistratoram vajadzētu specenē kaut kādus mA norādīt, nevis "normālus aķus" un "nedēļas".
-
-
Lai paliek pie diskusijām.
-
Aha, man reiz ventilatora kontrolieris izbeidzās, kā rezultātā 200mA noplūde pie izslēgta motora (normāli tam auto bija ap 40mA), tad nu vasarā, kad ikdienā ar to auto netika braukts, ik pēc 2 nedēļām normāls aķis bija sauss 200mA = ~5Ah dienā = ~35Ah nedēļā.
-
varbūt šo ir jāliek vienkārši frontenda sadaļā, bet gan jau neviens pārlikt nenāks.
-
Klau, platā gala iezemieši, kur caurmērā ir labāks segums, P78 vai P79? Es uz dullo iebakstot Google maps pāris vietās redzu P78 labu asfaltu un ne tik labu asfaltu, bet P79 redzu ne tik labu asfaltu un granti.
-
Par to esmu agrāk šeit (tsk. no Jums) lasījusi un skan ticami, es tikai nezinu, kāpēc tā ir. Bet tas nav viņa gadījums / intereses, manuprāt. Es īsti nezinu, vai viņš pat zina, kā tā zemā līmeņa / iegultā programmēšana izskatās.
-
Nezinu kas tur ar frontendiem un midstakiem, bet ja meklē 'nopietnākus' programmētājus zemākam līmenim, aka C/C++/Rust utt, tad vienkārši ir vakūms. Nākammēnes veram vaļā offisu Polijā, tur vairāk cilvēku.
-
jautājums konkrēts. vai šobrīd pieprasījums pēc mid frontendiem / fullstack (vietējā tirgū) ir stipri mazāks jeb tā ir cilvēka subjektīvā uztvere? Pats domā, ka MI dēļ mainīsies web izstrādes tirgus, vai jau ir mainījies un ir kko nogulējis. protams, ņem vērā arī karu un jostu savilkšanu. otro mēnesi darbu meklē, bet ne īpaši aktīvi, tā no malas šķiet. stāžs ~ 15 gadi, pārsvarā frontend, fullstack zina, bet fokuss un lielākā zināšanu / pieredzes daļa ir frontam.
-
-
Var jau 'izsist' iespiežot starp kautkādiem uzgriežņiem utt. Ganjau ir vēl kautkādas metodes. Bet priekškam? Tik salocīsi posmus. Pa 5 - 10 eiro var nopirkt tūli, būs štrunts, bet ganjau labāks par 'tautas metodēm' un ganjau nebūs pēdējā ķēde ko maini.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.7k
-
Kopā ierakstu1.5m
-