-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 9 biedri, 0 Anonīmi, 59 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- Artanis
- 138
- spameris
- kaads
- Edis7
- AndrisBB
- Dils
- versatile
- marizo
-
Biedru statistika
27284
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Ilgmars_888
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
A kas zina - varbūt visa tava problēma ar nestabilo savienojumu ir tikai tajā, ka ar savu Androīdu esi pieslēdzies pie CarPlay... :))) Žigli dabū iPhone un pieslēdz viņu pie Android Auto, lai pārliecinamies, ka problēma tik tiešām nav blīvē starp sēdekli un stūri.
-
Rītdien video neapsolīšu(pamatīga uzmanības sadalīšana), bet bildes dienas garumā safočīšu uzlecot feiliem un vēlāk viņas šeit nokomentēšu
-
CarPlay ir iegājis sarunvalodā. Vairums viņa lietotāju neiedziļinās tel. modeļos lai pieslēgtos pie CarPlay. Šeit netaisi definīcijas divām dažādām platformām ar domu, ka citi ir vēl dumjāki par tevi:)
-
Rīgas Radiotehnikas rūpnīcas ēka - Kurzemes prospekts 3, Rīga
-
Nu tad pēc kārtas: Tak sāc vispār ar to, kāds tev telefons, kāda Android versija? Tālāk paskaidro normāli (vislabāk uzfilmē un nodemonstrē) kā izskatās tie tavi gļuki - vai reāli aplikācija aizveras, vai arī pazūd savienojums starp telefonu un uztveršanas moduli autiņā? Tad nākamais - vai telefonam nav saslēgtas kaut kādas no tām simts un vienām dažādajiem power saving fīčām, kas katram launcherim atšķiras? Tās nereti var radīt Bluetooth/Wi-Fi darba pārrāvumus dēļ pārāk agresīvās konfigurācijas. Tālāk - kas par softiem griežas uz telefona background režīmā? Arī tie var būt vainojami tajā, ka aizsit atmiņu un tālrunis kill'o citas aplikācijas fonā.
-
dumš esmu, lūdzu man paskaidro, pieslēgumā caur ftp, ko lūdzu iesaki lai viss korekti strādā ar toyota androidauto ? Bet detaļās un bez demagoģijas !
-
Tu vispār saproti, ka CarPlay un Android Auto ir divas pilnīgi dažādas lietas - pilnīgi dažādi protokoli, dažādi pairing mehānismi. 😫 Nafig tu runā par CarPlay, ja tev problēmas ir ar Android Auto? Salabo topika virsrakstu vismaz! Man ir sajūta, ka šeit vienīgā problēma ir blīvē starp stūri un sēdekli...
-
Tavā miestā ir viens jauks romu rajons. Kā padodas par to kaut ko sabalsot?
-
-
vai pa šo ir stāsts ? https://vs.lv/raksts/ekonomika/2025/07/23/lido-uzsak-verienigu-projektu-razosanas-noliktavas-un-biroja-ekas-izveidi
-
Tieši arī man tas nav saprotams. Saņemot no veikala jaunu auto ar EN default uz mašīnas bortakompja un atbraucot mājās viņai ir nobraukums 29km! Kā arī neesmu uz sava tel. instalējis neko vatņiku val.jo man tas nav nepieciešams un ir svešs. Man nav saprotams, kādēļ vatņiku val. lec ārā šāds paziņojums ar augšminētiem feiliem! blob:https://web.whatsapp.com/7bbd6df0-2891-4360-b567-668f20ba903c
-
Nu kā man vēl saprotamāk Tev paskaidrot, ka Tevis ieliktajā bildē vārds "блокировка" ir kiriļicā? Nu un tad seko jautājums, ko, kā un no kurienes Tu esi instalējis, ka Tev viss gļuko. Savādāk brauc uz amserv motors un prasi, nakuj kiriļica autiņa kompī rēgojas?
-
Jurkin, sāc ar >>>saskarsnē<<< ,es nesapratu tavu domu. Lūdzu paskaidro man viņu. Jā, 1ned. atpakaļ no amserv motors Krasta3 , veikala saņēmu jaunu Toyota Corolla. Tālāk uzsākot braukt/strādāt ar viņu šeit izliku man nesaprotamus feilus carplay/androidauto darbībā. Pieņemu, ka saprotami aprakstīju probl.?
-
kāpēc TVnet neuzraksta adresi, kur būs tas jaunais LIDO !? 🤬
-
Tu Latvijā pie dīlera nopirki mašīnu ar krievu valodu saskarsnē? Nu tad... esmu nikns 🤣 un izsaku līdzjūtību. Es krieviski nevienu burtu neredzu tojotā. Jebšu tas vārds "блокировка" ir Taņas (Karginas🤣... internāts visu atceras) niks ounlīfanā ?
-
Mašīnā tā arī viņš saucas. CarPlay. Man nav mašīnā Taņa ,Maša, Daša, , kura un kā viņu valoda un kurā brīdī tiks nomainīta? Šo Lūdzu man,lai nomainītu, >>>Step by Step !<<< Thx Jurkin for probl solution !
-
-
Nu tad ko Tu stāsti par Carplay? Nopietni! Nomaini to Tatjanas valodu. Mums visās tojotās androīds strādā kā pulkstenis.
-
-
Tev viss kārtībā ar redzi? Pielikšu priekš tevis vēlreiz bildi ar Android auto.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.7k
-
Kopā ierakstu1.5m
-