-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 0 biedri, 0 Anonīmi, 31 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- There are no registered users currently online
-
Biedru statistika
27284
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Ilgmars_888
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
A kaimiņš, kas visu laiku nīdēs par visu un vienmēr teiks, ka viņam neko nevajag un viņam ir labi savā viensētā, ceļ rajona vērtību vai pazemina?
-
Es balsoju par to, lai viņi vācas viens otra rajonos un pazūd no šamiem pa apli. Bet mums te nafig nevajag ne vienus ne otrus.
-
hm. Es dzirdēju citu versiju- no rajona, kurā ievācas krievi, nēģeri pazūd..
-
Labāk lai nenāk. Jeņķos kur atnāk, tā cilvēki aizmūk un īpašumu vērtības krītas...
-
Bet prieks, ka Latvijā notiek arī kaut kas labs! https://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/22.07.2025-mazak-papiru-kartosanas-mazam-buvem-apstiprina-izmainas-eku-buvnoteikumos.a607706/
-
defekts ir kaut kāda eko plastmasa? atceros sony 7.1 wireless ausis, kad ps3 laikos izlaida. visiem kā vienam sāka plastmasa sprēgāt un vēlāk ar salūzt, vienā laikā.
-
-
-
Vot, vot! Es tieši par to pie tik kompetenta, vienkārši, izcila ministra Valaiņa.🤣
-
Nekā, jau apnikuši zelēt to tēmu. Nāks jauni nēģeri, vecie aizmirsīsies.
-
-
Nussss... 🤣 kā biedriem patīk tas balagāns, kas vēl aizvien virmo ap dižā jūtūbera (kā kāds izteicās - LV atpazīstamības dižstutes) vizīti un iesaistītajiem pašmāju mērkaķiem, ieskaitot Valaini? 🤣 p.s. mans viedoklis par viņu gan jau visiem zināms, tāpēc diskusijās par maniem nepareizajiem uzskatiem neielaidīšos.😉
-
-
-
-
Tas nav atpakaļgaitas robs, bet secinājums ka nevis nevar, bet tas prasītu resursus. Kā jau teicu, tehniskā daļa jau ir vienkārša, 2 programmētāji uztaisītu klonu 3 mēnešos. Tas arī tas ko visi zip.lv un kas tur vēl izdarījuši. Bet tur arī resursi beidzas un attiecīgi arī nekāds progress.
-
-
Andris jau meklē atpakaļgājiena robu . Tik-toku nelietoju principā (nu tāds esmu), bet meta - es tur ieeju apskatīties intereses pēc, ko tas algoritms atkal būs izdomājis man "iesvērt"... pilnīgā bezsakarā. Noteikti daudziem patīk pārpostēt visādus (bieži) seklus jociņus vai aizkustinošas dzīves atziņas.
-
Nav gan, jā. Es pāris reizes nedēļā pačekoju gan ss auto, gan NĪ sadaļu. Nav ne jausmas, kad pēdējoreiz atvēru auto24 vai city24. Un noteikti neesmu viens tāds.
-
tādai deorei nemaz netiek 36 piedāvāti, tad atsevišķi jāpērk klāt , vai kāds aļika variants.šis vienkārši bija kā komplekts
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.7k
-
Kopā ierakstu1.5m
-