Bet prieks, ka Latvijā notiek arī kaut kas labs!
https://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/22.07.2025-mazak-papiru-kartosanas-mazam-buvem-apstiprina-izmainas-eku-buvnoteikumos.a607706/
defekts ir kaut kāda eko plastmasa? atceros sony 7.1 wireless ausis, kad ps3 laikos izlaida. visiem kā vienam sāka plastmasa sprēgāt un vēlāk ar salūzt, vienā laikā.
Nussss... 🤣 kā biedriem patīk tas balagāns, kas vēl aizvien virmo ap dižā jūtūbera (kā kāds izteicās - LV atpazīstamības dižstutes) vizīti un iesaistītajiem pašmāju mērkaķiem, ieskaitot Valaini? 🤣
p.s. mans viedoklis par viņu gan jau visiem zināms, tāpēc diskusijās par maniem nepareizajiem uzskatiem neielaidīšos.😉
Tas nav atpakaļgaitas robs, bet secinājums ka nevis nevar, bet tas prasītu resursus.
Kā jau teicu, tehniskā daļa jau ir vienkārša, 2 programmētāji uztaisītu klonu 3 mēnešos. Tas arī tas ko visi zip.lv un kas tur vēl izdarījuši.
Bet tur arī resursi beidzas un attiecīgi arī nekāds progress.
Andris jau meklē atpakaļgājiena robu .
Tik-toku nelietoju principā (nu tāds esmu), bet meta - es tur ieeju apskatīties intereses pēc, ko tas algoritms atkal būs izdomājis man "iesvērt"... pilnīgā bezsakarā. Noteikti daudziem patīk pārpostēt visādus (bieži) seklus jociņus vai aizkustinošas dzīves atziņas.
Nav gan, jā.
Es pāris reizes nedēļā pačekoju gan ss auto, gan NĪ sadaļu.
Nav ne jausmas, kad pēdējoreiz atvēru auto24 vai city24. Un noteikti neesmu viens tāds.