Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   15 biedri, 0 Anonīmi, 75 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• Dils
    • uldise
    • 100debija
    • AndrisBB
    • latscrap
    • @rmands
    • Aigarsclp
    • DeKrumba
    • Lieta
    • kaads
    • nrs
    • Gestapo
    • raiviic
    • martinno
    • ggg97
  • Biedru statistika

27284
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Ilgmars_888
    Newest Member
    Ilgmars_888
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• @rmands
      Neliels pricedrop.
    • AndrisBB
      Nu labi, es jau saku, pilnīgi neiespējama misija 
    • Jurkins
      Netaisnojies, netaisnojies, ir jau labi.🤣
    • AndrisBB
      Tas nav atpakaļgaitas robs, bet secinājums ka nevis nevar, bet tas prasītu resursus. Kā jau teicu, tehniskā daļa jau ir vienkārša, 2 programmētāji uztaisītu klonu 3 mēnešos. Tas arī tas ko visi zip.lv un kas tur vēl izdarījuši. Bet tur arī resursi beidzas un attiecīgi arī nekāds progress.
    • versatile
      Jā, arī nelietoju.
    • Jurkins
      Andris jau meklē atpakaļgājiena robu .  Tik-toku nelietoju principā (nu tāds esmu), bet meta - es tur ieeju apskatīties intereses pēc, ko tas algoritms atkal būs izdomājis man "iesvērt"... pilnīgā bezsakarā. Noteikti daudziem patīk pārpostēt visādus (bieži) seklus jociņus vai aizkustinošas dzīves atziņas.
    • versatile
      Nav gan, jā. Es pāris reizes nedēļā pačekoju gan ss auto, gan NĪ sadaļu. Nav ne jausmas, kad pēdējoreiz atvēru auto24 vai city24. Un noteikti neesmu viens tāds.   
    • osscar
      tādai deorei nemaz netiek 36 piedāvāti, tad atsevišķi jāpērk klāt , vai kāds aļika variants.šis vienkārši bija kā komplekts
    • AndrisBB
      Labi, ss.lv tik vareni un nav iespējams pat lēnā garā izstumt viņus no tirgus, lai vai ko darītu, jo pirmstam visādi pus mēģinājumi izgāzās 😂 
    • ju
    • versatile
      Protams. Bet milži mirst lēni. Tu gan iepriekš nekādu disklaimeri uz mērogu nedevi, teici, ka nav neaizstājamu.
    • AndrisBB
      Tu salīdzini pavusam cita mēroga lapas. Pietam Feisbuks par par sevi ir visai mirstoša platforma, tāpat kā Instagrams. TikToks kādu brīdi bij jauns un spīdīgs. Nepaies vēl 5 gadi un uzradīsies kas cits ar ko ne Meta, ne TikToks spēs konkurēt.
    • msp
      Zinu, ka VIDs piespieda SS dalīties ar konta turētāju datiem un viņi to arī dara.
    • versatile
      Zini, ja metai neizdevās tiktaku izkonkurēt, tad es teiktu, ka ir gan. Sabāza storijus kur var un kur nevar, no instagrama līdz whatsappam. Un?
    • msp
      Dabūsi lietotājus ļoti ātri, ja izdomāsi kā pārdevējiem būt anonīmiem.
    • AndrisBB
      Vaitad kāds saka ka būtu viegli uztaisīt? Uztaisīt būtu viegli (tehnisko daļu), pārvilināt lietotājus - tas grūtāk. Bet nu ar pietiekoši resursiem un jēgpilnu stratēģiju, skaidrs ka tas ir izdarāms. Vai tas ir to vērts? Tas jau cits jautājums.    Nav tādas 'neaizvietojamas' lapas, ko nevarētu izkonkurēt.
    • AndrisBB
      Teorētiski jau laikam, ja minās ap 80rpm, tad jau 30km/h var izspiest arī ar 32.   Man parasti ilgtermiņa vidējais turās 75 - 80 rpm, ja paskatās Gārmina datus.
    • versatile
      Es nesaku, ka nebūtu ērtāk, bet murgot ir teikt, ka nevar. Lūdzu, taisiet augšā ss killeri! Jums izdosies! Bez sarkasma, turu īkšķus!
    • osscar
      šis gan jau neebrauks baigi bet parastam braucējam ir ok...man pašam ar priekšā ir 32, sen jau stāv 36 nopirkts, tik nevaru pieķerties nomainīt ja godīgi uz 11T sanāk reti braukt ja somas sakrautas - ja labs ceļš un vējš mugurā - tad jā Kalnu jau LV nav baigo... nez man prātā nāk gps viedais vai sporta watch ? 
    • AndrisBB
      Tā arī citur sludinājumu servisos ir, ar vienu klikšķi aizved uz tehniskās apskates vēstures lapu. Nekas nav jālogojas, neko. Tāpat arī parāda cenu, kāda ir 'vidējā' šādam auto ar tādu konfigurāciju, nobraukumu. Skaidrs ka tirgus LV ir diezgan mazs un tā 'vidējā' cena būs tāda visai aptuvena.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.7k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...