Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   1 biedrs, 0 Anonīmi, 436 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• jema
  • Biedru statistika

27284
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Ilgmars_888
    Newest Member
    Ilgmars_888
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• Edis7
      Šonedēļ veikalā saņēmu savu jauno mašīnīti Toyota Corolla, Sports T, Hybrid. Protams esmu priecīgs par viņas degvielas patēriņu pilsētā braucot ar viņu "korķos",-3,2L uz 100km!  Bet sākot jaunu tēmu, CarPlay app ar Toyota ir pilnīgā @irsā! Piekonektējot savu tel. caur carplay sapratu, ka esmu pieslēdzies pie veca/primitīva , softa, kurš neatbalsta vairāk kā 80% Android tel. funkcijas. Tādēļ tēmas sākumā ir jaut. Ar ko sākt,kurā virzienā?  upgrate lai carplay app nebūtu vienīgi mašīnas displeja rudiments ar primitīvām iespējām? 
    • AndrisBB
      Nezinu, neesu pētījis par ko Briedis fani, neesu arī redzējis neko, kur fanotu par krieviem. Par to ka visādas glupibas runā, tas gan manīts.
    • Zin...
      Nu tad tagad fano par maļčikiem trusikos, re, pats saprati
    • AndrisBB
      Bet vai tad tas nebūtu normāli? (ja apprecētu un brazītieti un fantazētu par karnevāliem)
    • Zin...
      Tikai novērota saistība, ka šādās jauktās ģimenēs, kur sieva gudrāka, iznākums ir šāds.  Apprecējis viņš būtu kādu brazīlieti, moshka jau karnevālus katru vasaru pieprasītu. 
    • AndrisBB
      Nu tās jau vienkārši sekas ka no tā ka dumjš. Bet nu pie visa krievi vainīgi, ka cilvēki dumji 😂
    • Zin...
      Dumjš ir viegli ietekmējams. Tur tā loģika. Lasīju interviju ar viņu un sievu, kas daudzus gadus veca jau un jau tur bija manāmas pazīmes, ka šī visu nosaka mājās. Un tādi gadījumi ir vairāki. Tas pats Točš vai kā viņu tur. Sieva ir no tā gala, un daudz, daudz gudrāka, tad nu Točš skrien ar Z burtu riņķī un raud par apspiestajiem Latvijā.
    • AndrisBB
      Nav jau arī nekā īpaši neveselīga, kas tur neveselīgs, ja sacenšas triatlonā? (ja nerunā par kautkādiem dažiem ekstrēmistiem)
    • Racer
      Ja profesionālajā sportā, nevis kā hobijs, tad nekā veselīga tur nav 
    • AndrisBB
      A kur loģika? Kapēc cilvēks nevar vienkārši būt dumjš, pričom tur Krievija, sievas vai krievu TV?  
    • Zin...
      Sieva 3 pakāpes gudrāka, bet "čista krieviete", kas arī spiež mājās runāt "pa krieviski" un gan jau attiecīgās programmas ar pa TV iet, tad nu rezultāts Bet tā: VID_20250714_222039_467.mp4    
    • AndrisBB
      Nu skriešana, peldēšana, braukšana ar riteni - visi noderīgi. Dauzīt viens otram galvas, nu tas tā, zem jautājuma zīmes 😂
    • Racer
      Tas tāds nosacīts sporta veids un noteikti nav bezjēdzīgs. Es vairāk par klasiskajiem sporta veidiem biju domājis - cīņas, ar bumbu, peldēšana utt.
    • AlCohol
      eueu! ievērojam gender neutrality.  WhatsApp Video 2025-07-19 at 20.35.09.mp4
    • AndrisBB
      Pa lielam pasaules lielāko daļu velosipēdu un to komponentus ražo Taivānā. Var teikt pāris milzīgās ražotnēs visus brendus pēc kārtas. Tik tas ka Taivāna nav gluži Ķīna. Un tas ka kautkas ražot USA uzreiz nenozīmē ka tur kāda baigā kvalitāte, paskaties amerikāņu auto 😂   Starpcitu mans iepriekšējais Cannondale bij ražots Kambodžā, vismaz rāmis. Komponentes protams Taivānā. Vai viņš kautkādā jēgpilnā veidā sliktāks par ASV ražoto? Vismai maz ticams. Visdrīzāk ņemot vērā ka tomēr tie alumīja profili ir pilnveidojušies, tad visticamāk ka labāks.
    • 138
    • strawberry8
      tagad jau visus razo kinia razots skaitas kur peeja nozimiga pievienota vertiba rodas, tas nekas ka gultni un zobrati uc 90% komponentes nak no kinas galvenais ka izmaksas
    • ju
      @138Tur jau laukos neko nevar zināt. Var jau būt arī vienīgā pārdevēja apslimusi, un veikals nestrādās. Un šodien vēl ir, bet pēdējā darba diena. 
    • AndrisBB
      Pa lielam jau tāpat reti kura spēle iet ilgāk par 10 - 15 min. Bet ja spēlē 30 min, tad nākas gribot nebribot vairāk padomāt. 10 vai 15 min Rapid varētu būt arī OK.
    • vvv
      Pamēģini Bullet uzspēlēt...  Tajā variantā reitings augs ātrāk, jo roka uztrenēsies, roku uztrenēt vieglāk kā šahā gudrību uzaudzēt...  Nu es tā, ja vakarā kļūst garlaicīgi, varu pa ­10 spēlēm (minūte katram) nodragāt  Vai lichess.org neesi mēģinājis? Tur es reti, kādreiz biju piereģistrējies, tad tur man reitingi augstāki bija. Nezinu, kura vietne populārāka...
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.7k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...