svaigākā info
Ciemupe-Ķegums viss posms noasfaltēts. protams stāv barjeras, zīmes ka pārvietoties nevar., barjeras ir apbraucamas, bet baigi besi, daudz ir viņu
Posms Ķegums -Lielvārde, puse ir škembā, bet labi norullēta un var mierīgi 30km/h stundā vilkt, otra puse ir jau uzklāts no Lielvārdes asfalts.
Cik es saprotu, tad drūzi ir ... da hvz, kas viņi ir (Druzu reliģija ir monoteiska ābramiska reliģija, kas radusies no šiītu ismaīlītu novirziena). Kas viņiem galīgi netraucē iekļauties un brīvi attīstīties Izraēlas valstī.
Vispār hvz, ko viņi lūdz. Vai tas ir kāds allaha klons vai nē, īsti nav intereses par to.
Da, bļac! Es-sueidā (vai kaut kā tā) drūzu līķi uz ielām mētājas un aiz kājām pakārti karājas pie laternu stabiem. Kas to dara? Da tie mīļie un pūkainie islāmticīgie savā starpā, kuru izrādās ir tik daudz dažādu kā suņa sūdu. Un tie drūzi, kas gadiem dzīvo Izraēlā, ir Izraēlas pilsoņi, pat dien Izraēlas armijā lūdz (laikam allāhu), lai Izraēla paņemtu viņu radiniekus (tiešā nozīmē) savā paspārnē. Un vainīga atkal ir Izraēla, jo mēģina neļaut beztēmā slepkavot.
Bet tas visādiem @Laxe ir neinteresanti, jo tur ... pļa, tur tuvumā nav tūkstošu mirstošo Gazas bērnu
p.s. Ja Izraēla būtu to gribējusi to nožēlojamo baznīcu nopostīt, tad tur būtu palikusi 10m dziļa bedre.
Bet abas vienlīdz labas organismam.
Un vēl ierēkdams es priecājos, ka neesmu tāds kā tie. 🤣
Tie korķi jau ir diezgan ok. Bet ko es domāju EKO? Visu to sliktāko.
pasarg dievs šito briesmīgo dziru...
Kalnapilis (nu jā, patriotisms) alus arī šādās un vēl kaut kas ir redzēts.
Tik tikko pamodies?
Šķiet jau gadu +/- visas pudeles un tetrapakas ir ar to korķīti.
Risinājums ir vienkāršs - nevajag dzert pa taisno no pudeles (vai pakas), bet saturs (alus, sula...) jāpārlej glāzē.
Būs ne tikai ērti, bet arī pa skaisto.
Problēma atrisināta.
P.S. Un depozītpudeles nododu, kā nekā kaut kādi eiro uzzīmējās.
Kas nav nododamas, tas zolīdi lido šķirošanas konteineros.
Tā es ceļu savus karmas punktus!
Mana attieksme duāla. Mājās nogriežu to "saiti", bet ja dabā, pasākumos kur daudz publikas - tā saite ir vairāk kā OK, rokas tomēr tikai 2 un ja vienā pudele otrā fotoaparāts (vai mobilais) kur to korķi grūdīsi un ja nokrīt, piemēram Dziesmusvētkos - ej nu atrodi.
Vispār viss jaunais ir sen aizmirsts vecais - bērnībā pie vecmammas redzēju dažas Ulmaņlaiku alus pudeles ar atvāžamu, uz pudeles kakla piestiprinātu (šķiet keramikas ar gumijas blīvi) korķi, kurās ome pildīja sulas.
Pirmie divi ir O burti, trešais ir 0 (nulle), tas tak redzams, nulle ir šaurāka. Bet dumi, piekrītu. Piemēram, velosipēdu rāmju numuros neizmanto O burtus, tur tas kas izskatās pēc nulles vienmēr ir nulle.