Bet abas vienlīdz labas organismam.
Un vēl ierēkdams es priecājos, ka neesmu tāds kā tie. 🤣
Tie korķi jau ir diezgan ok. Bet ko es domāju EKO? Visu to sliktāko.
pasarg dievs šito briesmīgo dziru...
Kalnapilis (nu jā, patriotisms) alus arī šādās un vēl kaut kas ir redzēts.
Tik tikko pamodies?
Šķiet jau gadu +/- visas pudeles un tetrapakas ir ar to korķīti.
Risinājums ir vienkāršs - nevajag dzert pa taisno no pudeles (vai pakas), bet saturs (alus, sula...) jāpārlej glāzē.
Būs ne tikai ērti, bet arī pa skaisto.
Problēma atrisināta.
P.S. Un depozītpudeles nododu, kā nekā kaut kādi eiro uzzīmējās.
Kas nav nododamas, tas zolīdi lido šķirošanas konteineros.
Tā es ceļu savus karmas punktus!
Mana attieksme duāla. Mājās nogriežu to "saiti", bet ja dabā, pasākumos kur daudz publikas - tā saite ir vairāk kā OK, rokas tomēr tikai 2 un ja vienā pudele otrā fotoaparāts (vai mobilais) kur to korķi grūdīsi un ja nokrīt, piemēram Dziesmusvētkos - ej nu atrodi.
Vispār viss jaunais ir sen aizmirsts vecais - bērnībā pie vecmammas redzēju dažas Ulmaņlaiku alus pudeles ar atvāžamu, uz pudeles kakla piestiprinātu (šķiet keramikas ar gumijas blīvi) korķi, kurās ome pildīja sulas.
Pirmie divi ir O burti, trešais ir 0 (nulle), tas tak redzams, nulle ir šaurāka. Bet dumi, piekrītu. Piemēram, velosipēdu rāmju numuros neizmanto O burtus, tur tas kas izskatās pēc nulles vienmēr ir nulle.
Tie, kuri klausās lietuviešu stacijas, jautājums jums. Ir kāda, kurā nav katru stundu ziņu izlaidumi? Cik esmu slēgājis apalās stundās, vienmēr ziņas. Gan Relaxsam, gan XXL FM, gan Power Hit Radio, gan RC, gan Lietus, Saules Radijas, utt. utt.